11/10. Brīnišķīga filma!
7.5/10. The suspense was good, but the plot was meh.
Kā tev Nicolas Cage aktiermāksla šajā filmā??
Diezgan labi. Bet ja godīgi, tad viņš galu beigās uz ekrāna bija diezgan maz.
6.5/10, decent plot, but meh resolution. Should’ve been pretty suspenseful, but wasn’t really.
Honestly not really worth watching.
The title of this review sums it up very well:
8/10, labs action flick.
https://www.forumcinemas.lv/event/304085/title/met_opera_hofmaņa_stāsti/
Četru stundu gara opera; pirmais cēliens 1.5h, tad starpbrīdī stāstīja par šo operu, tai skaitā diriģents teica, ka šī esot garākā opera (vai nu vispār, vai viņa diriģētā, neatceros), un pat garākā šīs operas versija. Un pēc tam teica, ka šai operai esot četri cēlieni… Bet par laimi pārējie cēlieni bija īsāki; otrais cēliens aptuveni 1h, trešais un ceturtais apvienoti vienā ~1h ilgā gabalā. Pa starpām kkur 10-15min pauzes, kurās iekļautas arī visādas intervijas un stāsti par šo operu.
Bet opera līdz šim balsu ziņā vislabākā, ko esmu redzējis; mūzas un velna balsis ir tieši un perfekti tas, ko es iedomājos, kad iztēlojos operu.
Man blakus sēdēja krievu sieviete gados ap 70-80, teica, ka ne angļu, ne franču valodu nemākot, es jautāju, bet kā tad sapratīsiet, kas notiek, viņa atbildēja, ka zinot sižetu pa lielam no galvas. Vēl stāstīja, ka esot bijusi tajā Metropolitan operā uz vietas Amerikā, bet tur ir baigi dārgas biļetes; viņas māsa tur dzīvojot un viņa tiekot uz ģenerālmēģinājumiem bez maksas, jo uz tiem tur biļetes par brīvu dodot labdarībai. Un vispār viņa, cik sapratu, ir no Sanktpēterburgas, jo tur esot mācījusies universitātē, kura esot bijusi tieši blakus vai nu teātrim vai operai, bieži gājusi; tagad Krievijā ar pensionāra apliecību visos muzejos laižot iekšā par 500 rubļiem, to viņa regulāri izmantojot. Un vēl šo to pastāstīja, un jautāja, vai esot redzējis šādas tādas filmas vai izrādes, uz visām nācās atbildēt, ka neesmu.
Vēl viņa pastāstīja, ka mūsu pašu Rīgas operā arī šo pašu Hofmani tagad uzved: Izrāde / Hofmaņa stāsti / Latvijas Nacionālā Opera un Balets
Tikai tagad lasu sinopsi un tur diezgan atšķirīgs sižets, būtiski modernizēts. Bet tikai 3h.
10/10, thoroughly enjoyed it!
Zālē vienu rindu priekšā sēdēja viena ĻOTI entuziastiska pusaudze, tas ir reti, bet pozitīvisms auditorijā vienmēr uzlabo kopējo iespaidu. Ja manai māsīcai būtu kaut 1/10 viņas dzīvesprieka, es būtu laimīgs.
9/10, feina šausmene, beidzot kaut kas kaut cik unikāls.
Šodien noskatījos šito
Tagad pēc tiktoka rekomendācijas sāku šito
Meanwhile actually Korea has a MASSIVE misogyny problem… Smoke and mirrors.
8/10, savdabīga filma, bet kopumā feina, un no kino izgāju negaidīti pacilātā noskaņojumā. Tā īsti nesaprotu, kāpēc tā, but hey, I’ll take it!
es par šo filmu arī esmu dzirdējis, ka tā būs nākotnes klasika. Diemžēl, komerciāli šai filmai neaizgāja un tā skaitās kā “box office bomb”. Cik lēš, pie vainas bija filmas pirmais treileris, kurš parādīja tādu bērnišķīgu sajūtu.
Nu hz, kaut kādu treileri es noskatījos, jā, šī filma stila ziņā viennozīmīgi ir bērnišķīgāka nekā iepriekšējās, bet tas absolūti nekādīgi netraucē to izbaudīt. IMDB reitings atbalsta. Box office vispār ir tāda kroplība, tas neko nepasaka par filmas patieso kvalitāti.
Nu, arī OG transformeru animētā filma kas iznāca 1986 sākotnēji bija box office bomb, un tikai laika gaitā kļuva par klasiku.
Nē, nu no vienas puses saprotami , salīdzinot ar Bayverse amerikāņu militārisma un autobūves propagandu, šis liekas pilnīgi nevietā. Redzet Optimusu Praimu kā jaunu karstgalvi, nevis nopietno tēva figūru kāds viņš bija jau no franšīzes sākumiem ir tikpat neierasti.
Bet no otras puses… mēs runājam par franšīzi kas aizsākās kā reklāmas materiāls no japānas importētām rotaļlietām. It’s okay to be silly at times. Un šis nekādā veida nemazina vairāk nopietno gabalu - Tf:prime un IDW komiksu - nozīmi. Ne visam ir jābūt par kara šausmām, nodevību, sadistiskiem eksperimentiem( theres so much of this in the comics, holy fuck, ja runa nebūtu par mehāniskām būtnēm, tas būtu tāds gorefest reizēm), un iekšējiem dēmoniem
Tiem pats arī ne visai uzticos - drīzāk kādu ideju par filmām var iegūt un smelties iedvesmu, ko skatīties. Box office es neskatos dēļ tā, vai filma ir laba vai nē - man patīk skatīties no biznesa puses. Jo beigu beigās, tas ir produkts, kuru paši veidotāji vēlās, lai atpelna ieguldīto. Un bieži, mārketinga izdevumi netiek iekļauti - tādēļ tas arī ļauj noprast, vai nākotnē varēsim sagaidīt kaut ko vēl no sērijas, vai tas būtu arī tāds kā “hit & miss” gadījums, kad viņi lūkos, ko varētu izdarīt citādāk.
Jā, pēc maniem novērojumiem ir tā, ka ja IMDB ir labs reitings, tad filma ir tiešām laba, ja IMDB ir slikts reitings (6 vai mazāk), tad viss var būt, bet nereti vnk cilvēki nesaprot filmu.
10/10, brīnišķīga un smaga filma.
9/10, sirsnīga un smaga filma, īpaši patika tas, ka galvenie personāži (pārsvarā) labi komunicēja.