Tad vispār nebūtu backlash, tikai kritika par to, ka “aizdomīgi līdzīgs plots The Crow” :D
8.5/10, pārsteidzoši laba šausmene, there was legit good suspense until the very end. Labāka šausmene kā jebkura, ko esmu redzējis pēdējos gados. Jā, aktieri reizēm darīja fucking stulbas lietas, bet, diemžēl, šāda tipa filmās tas ir standarts, un dīvainā kārtā kopējo filmas iespaidu man tas nesabojāja; parasti sabojā.
Tiesa, filmas laikā random brīžos vismaz 3 cilvēki gāja uz tualeti (nekad nevienā filmā neesmu redzējis, ka tik bieži ietu), un pavisam neilgi pirms filmas beigām viens pārītis izgāja no zāles, pie tam bija ļoti skaidrs, ka iet projām gribēja meitene, puisis negribīgi gāja. Iespējams, ka tas tāpēc, ka filma beidzās 00:20, un viņiem transports or smth.
Laba cdrama pašreiz translējās, šonedēļ izlaidīs pēdējās 4 epizodes:
8.5/10, bija labs suspense, lai gan IMO Alien: Romulus bija bik labāks. Interesanti, ka IMDB pat vēl nevar savu reitingu uzlikt. Too soon
Also, bit of a spoiler, bet interesanti, ka neviens no “labajiem” nenomira, kā tas tipiski šausmenēs notiek.
Also #2 - fāteris diezgan mīksts, besī tādi bezmugurkaulnieki.
Viņi tur abi bija labi. Man patika tas teksts:
- Kādēļ jūs to darat?
- Jo jūs mums to atļāvāt.
Es gan Makeviču varbūt neizaicinātu tuvcīņai, viņa dzīslās peld pārāk daudz eksotisku vielu, lai tas beigtos labi. :D Pa tādu būdeli neviens nekļūst ēdot vistiņu ar brokoļiem un guļot 8 stundas dienā.
Nu pēc kadriem kas ir imdb…nešķiet tik masīvs. Ja paveicas ar ģenētiku tas tehniski ir iespējams naturāli. Man jau likās šis kā the rock unkačājies
Salīdzini ar to, kāds viņš bija agrāk.
Es arī nedomāju, ka viņš ir actually sarijis steroīdus.
Neko nezinu, mans joks sliktāk strādātu naturālā veidā. :D
Es neesmu ar galvu visās tajās lietās, bet nu nav obligāti jālieto steroīdi. Ir dzirdēts par testesterona papildināšanas terapiju - kā es saprotu, tu vienkārši injecē testesteronu. Tā augstāks līmenis jau palīdzēs ar visu pārējo.
Moš vnk ar vecumu palicis gaļīgāks
Man kā tēls viņš likās interesants. Viņa flight or fight atbilde ir sastingt, diezgan reālistiski, neko tur nevar darīt
Bet kad bija laiks glābt vai aizstāvēt to puiku vai sievu, viņš tāpat darīja visu ko varēja
Jā, kā personāžs viņš bija labs, vienkārši man besī tādi personāži
He couldn’t even hit that guy with a hammer - from the back! Like… Maaaaan.
7.5/10, normāls action, mid plot (as expected).
Noskatījos šodien Forum Cinemas šo.
7/10, aktierspēle it kā bija ļoti laba, bet sižets absolūti nepavilka, nevienā brīdī nejutu līdzi nevienam tēlam. Stulbeņi un nelieši.
8/10
Orģinālu tā pilnībā neesmu redzējis, bet filma ir bomba. Nav 10/10 jo šižet all over the place, bij pa daudz ideju. Like viens potenciāli interesants tēls eksistēja tik lai virzītu sižetu uz priekšu.
Patika ka CGI atgādināja stop motion
Kītons still nailing the role
Eu, eu, eu - redzēju 9/10 un tagad nolaidi uz 8/10
Apdomājos
Jau visu nedēļu slimoju un izdomāju pieķerties beidzot vienam seriālam - Ghosts (amerikāņu versija) un tikko pieredzēju “Latvia mentioned raaaawwwrrr
” momentu :D :D
yt pat atradu to klipu ;D
bet par pašu seriālu - īsas 20 min epizodītes, viegli skatāma, jautra, daudz super sirsnīgu momentu, forša tēlu daudzveidība ;D un bonusā, 4.sezona iznāks oktobra vidū. būs ideāls skatāmais Helovīnu sezonai tiem, kam patīk spooky n cute, nevis straight up slashers ;D ja būs par īsu, apsveru pēc tam skatīties arī britu og versiju ;D
Amerikāņu un britu versijas ir pilnīgi tematiski atšķirīgas, paturi to prātā
Aaa un tā aktrise kurss tēls redz tos spokus, ir arī attējosi izombie MC kur viņa morgā strādājošs detektīv zombijs un bijusi arī yellow ranger in power rangers RPM
Es svārstos starp 8/10 un 8.5/10. Bija labi uztaisīts, un kāzu scēna bija baigi feina IMO. Obviously, it was only light-hearted fun, no real meaning behind it.