Seriāli un Filmas ko šobrīd skatos

8.5/10, rather heavy drama about two mothers, each battling their own issues with their children and private life. Some scenes were hard to watch, some were quite nice and wholesome, the husband was an asshole, but the overall message was positive.
I think I would have enjoyed learning with her method when I was a kid.

This was SO FKN CRINGE!!! :sweat_smile:

gore 8/10
Unexpectedly basically a war movie! So much gore!!!

1 Like

“The English Patient” (1996.gada filma), kas parādījās Netflix. 9/10 no manis! Nu vells u elle, filma 2h 42min, bet nenoliedzami baudāma klasika, ko pirmo reizi tad noskatījos. Man ir vienmēr patikušas vēstures drāmas (vairāk it īpaši pagājušā gadsimta notikumos iepītas). Stāsts par Ziemeļāfrikas teātri WW2 laikā - par mīlestību (un jāsaka godīgi, ka Ralph Fiennes un Kristin Scott Thomas izstrāvotā enerģija kad viņi mīlējās bija tiešām jūtama. Pirmo reizi redzu uz ekrāna tādas intensīvas emocijas (bet ne perversā nozīmē - bet drīzāk cik liels akcents vienam ar otru bija tieši ar pieskāriem. Pilnīgi valdzinoši).

Filmā bija tādi kā papildus stāsti pašā galvenajā sižetā, kas liek tik padomāt filozofiski - cik daudz solījumi tika veikti šājā laikā (pat arī mūsdienās), cik daudz nerealizētas mīlestības (jo katrs izvēlējās citādāku ceļu nekā otrs), cik daudz nožēlu par to, kas netika paveikts? Cilvēku stāsti ir tik daudz.

Tiešām super filma.

2 Likes

Otrā daļa - 8/10.
Vairāk action, daudz vairāk spriedzes, vienīgi škrobe par nobeigumu, bet dokumentālajos par to nevar sūdzēties, kas ir, tas ir.

Interesanti, ka IMDB tik augsti vērtējumi, vesela čupa ar 10/10, laikam aktieri un citi komandas biedri or smth.

9.5/10, the suspense was thrilling! Very gritty movie.
Man likās, ka būs uz 7-7.5/10, bet ātri vien pacēlās augstāk.

7.5/10, lots of mindless gore.

7/10, weird, cheesy spy flick.

https://www.metopera.org/season/in-cinemas/2023-24-season/la-rondine/
https://www.forumcinemas.lv/event/303750/title/met_opera_bezdelīga/

Nosacīti filma, skatījos kinoteātrī, vnk cita, atbilstošāka topika īsti nav.
8.5/10. Kaut kas citādāks, bet nobeigums nepatika.

8/10. Tāda love it or hate it filma, bet man patika.

Treilerī tīsoja Kavillu un Dullo Lipu, bet filma beigās par kaut ko citu un uz beigām paliek arvien absurdāka. False advertising, tādēļ man viņa šķita viduvēja.

Same thoughts, treileris baigi meloja. Kevils tur bija baigi maz, Lūpa vispār tikai pāris scēnās, bet treilerī viņi bija filmas sejas.

Man nebūtu lielu iebildumu, ja filma būtu tik laba, ka apmāns šķistu mazsvarīgs, bet beigās tas viņiem neizdevās. Lēts marketinga triks un tāda pati filma arī. Gāju to skatīties uz kino, kad tikko bija iznākusi, tāpēc vilšanās dubultā.

1 Like

Viki tagad translējās “tiešraidē” Lovely Runner:

Foršs romcoms par laika cilpām ar visai orģinālu sižetu.

1 Like

Mākslas darbi: 10/10
Mākslinieka vēsture: 9.5/10.
Queer stuff at the end of the movie: felt unnecessary and forced.

9/10, feini uztaisīts.

Beidzot noskatījos pirms gulētiešanas :smiley:
10/10.

2 Likes

Skatos pirmo sezonu, 6 no 8 epizodēm esmu piebeidzis. Diezgan autentiski sengrieķu mītiem, 10/10 story.
https://screenrant.com/blood-of-zeus-references-to-greek-mythology-vs-made-up-aspects/

Oh yeah, also, šis ir vienīgais seriāls, kuram ir REĀLI vērts skatīties titrus, jo titriem fonā tiek rādīta concept art, visādas WIP skices, tai skaitā ar komentāriem par scēnām, u. tml. lietas. Tas ir tiešām superīgi, ka kaut ko tādu iekļauj seriāla saturā!

Tehniski nav filma, bet skatījos Forum Cinemas, un mums nav atsevišķa topika kaut kam šādam.
10/10 aktierspēle, viens aktieris kolosāli nospēlēja visas lomas, kuras, man liekas, bija veselas septiņas!

8.5/10, very oppressively atmospheric movie, lengthy silent scenes.