6/10. Lielisks action, laba kinematogrāfija, bet gan sižets, gan humors ir super on the nose. Tāds pamatskolnieka trešais scenārijs, kā jau tipiski Holivudai pēdējo gadu laikā. Budžeti tagad ir tik lieli, ka viņi nevar atļauties riskēt un viņiem vajag, lai pat tupākais amerikānis saprot, kas notiek. Dialogs drausmīgs un romance arī diezgan garām un super klišejiska. It kā komēdija, bet neviens joks nelika smieties, daži nopelnīja klusas izelpas vai reizēm paceltu lūpu kaktiņu. Vismaz nebija cringe (mostly).
9/10, sižets mega prasts, bet aktierspēle kolosāla, emocijas kā vajag!
Vienīgais, kas baigi nepatika, bija, ka starpbrīžos stāstīja baigos spoilerus par sižetu, pat par pašu galveno notikumu beigās, un tas faktiski būtiski pabojāja iespaidu. Ļoti nesmuki, ka tā. Bet tā nebija operas vaina.
Tev švaka audience trāpījās, manējā smējās. Bet nu, tas, visticamāk, tāpēc, ka es biju uz pirmizrādi vai tuvu tam iirc, tad bija visentuziastiskākie skatītāji.
Plus vēl ārā nenormāli cepī, bet PEPSI zālē kā ledusskapī, beigās biju negaidīti nosalis, kas arī savā ziņā krāso filmas atstāto iespaidu. Labākā kompānijā un klimata kontrolē droši vien būtu pozitīvāks iespaids. Bet nu lielos vilcienos vairāk par 7 tāpat es nedotu mindless fun tipa filmai. Kriticisms still applies.
8.5/10, good action, and unexpectedly deeper dialogue than usual, a welcome level-up. The main characters weren’t completely dumb, although I have to say, the side characters were kinda smarter than the MC…
Es pievienošos pārējiem interneta cilvēkiem - “Pacific Rim” nebija sīkvels Es to “abomination” galīgi negribu uztvert par turpinājumu.
Bet jā, piekritīšu, ka man arī bija zināmi aizspriedumi par šo jaunāko Mad Max filmu primāri dēļ Chris Hemsworth tēla. Es nespēju izmest no prāta, ka beidzamajos gados Holivudā viņš pataisīts par lempi jeb “comical relief”. Tas tāpat kā nevaru uztvert nevienu filmu nopietni ar Dwayne Johnson tajās Bet noteikti tad šo beidzamo arī noskatīšos
Ja tev liekas, ka nepatiks, tad neej.
Once again, I’m here to remind you that:
expectation is the thief of joy.
Es noskatījos treileri, man likās, ka būs the usual, bet es biju patīkami pārsteigts, for the most part. That’s all there is to it.
To be fair, treileris bija kinda meh, un filmā man sākotnēji meitenes darbības likās baigi stulbas… bet, diemžēl, it was necessary for the plot. I just wish they’d done it differently.
Absolutely 100% agree, man arī tas besī. Bet šajā filmā viņš īsti tāds nebija. Viņam bija acīmredzami unhinged, mentally disturbed personāžs, bet nebija slikts. Tors, IMO, bija daudz pliekanāks.