R.E.P.O saspēle

hey hey… Sen neredzētajiem :D
Bia doma sākumā šo spēli iesviest maija saspēlē bet tur tik līdz 6 cilvēkiem . Protams ja būs vēlme un cilvēku skaits arī varēsim tad bet tā biju domājusi,ka mēs varētu savākties un tāpat uz pāris stundām uzraut ārpus ierastā spēļu vakara
Spēle kā jau pēc nosaukuma redzat ir R.E.P.O. Domāju ka gan jau visi kādā no sociālajiem tīkliem ir redzējuši bet ja nu ne taaaad :D :D

Šajā reizē spēle gan pa maksu tapēc arī domāju,ka labāk ārpus saspēļu vakara būtu labāk jo saprotu,ka ne visi grib ielikt savu naudu spēlēs so all good
basically R.E.P.O ko-op izdzīvošanas šausmu videospēle,īsumā mēs mazie cilvēciņi ejam apkārt pa lokāciju vākt vērtīgas lietas savam nodokļu piedzinējam pa notektām summām tikmēr izvairoties no monstriem.
Neliels ieskats uz spēli :

Esmu redzējusi vēl pāris klipiņus šai spēlei un tik rēcīga, ka pašai ar sagribējās uzspēlēt ar kompāniju
Datumus jau kaut kad pēc tam sarunāsim, galvenais saprast cilvēkus kuri būtu gatavi uz šo saspēli

Vai esi gatavs uz saspēli?
0 voters

Vispār jautājumus tautai vai būtu interese uz šādu atsevišķu regulāru saspēli jo iešāvās doma priekš Stumble guys tā pamēģināt :D :smiley:

1 Like

Noteikti var pamēģināt.

Skatos gabals ir pavisam jauns, tā nu atlaidi var negaidīt R.E.P.O. - IsThereAnyDeal Tam vienīgā atlaide ir bijusi Steam publikācijas dienā.

1 Like

domāju ,ka ilgi vēl nebūs jo viņa vēl skaitās arī pie early access spēlēm līdz ar to varbūt tad vienīgi kad officiāli izlaidīs bet kas zin kad vēl tas būs

Nevermind …palasīju izrādās cena vēl cēlsies kad izlaidīs so guess labāk pirkt tagad lol

1 Like

Kaut kad gan jau tās atlaides piemeklēs šo spēli. :D Gaidīt gan varētu nākties ilgi un mēs to negribam darīt.

2 Likes

The game is good as is, even in early access and has more than enough content to be enjoyed for at least a couple dozen hours.

If you guys feel like playing it, I’d be up.

3 Likes

Yes indeed the game plays i have seen so far have been hilarious
Of course everyone is always welcomed to join in no worries

Lets go! Looks like we have enough people.

1 Like

Noice
So @Menestrels @Glorpshidded @Mayo_Musketeer @Kadiljaks @Shadowrise
Kādas dienas jums ir izdevīgākās šajā nedēļā??

1 Like

Pec 8 vakara, katru dienu ir labi.

Es arī varu sarosīties vakaros.

Šonedeļ
12 naktī vai piektdien, setdien laikam nē… tur ar to patversmi nav zināms cik ievilksies vrb vēl pēc tam pasēdēs kaut kur, ja gribēs…

Šonedēļ tikai 1. un 2. datums.

1. gan tikai vēlu vakarā

Ja gadījumā kāds pazudīs es varu būt rezervē :D

1 Like

6 vietām jābūt :grin:

Jums jau ir 6 cilvēku komanda :D

2 Likes

nu visas jau aizšautas :D :D tā pēc idejas tik jāskatās tad ar tām dienām vai visi tiek

Es arī varu sarosīties uz vakariem šonedēļ! @Jua , tad Tev kā hokeja mačos - būs jābūt līdzās, ja kāds pamet ierindas :smiley:

1 Like

vēl jau var pamēģināt uz rotāciju :D

Vai arī pašai nospīdēt un pazust bez vēsts :D

2 Likes

Scared Homer Simpson GIF by reactionseditor

1 Like