Arise from the dead - Ikmēneša tiešsaistes saspēles ( Novembris 2024)

Sveicināti forumieši.

Varbūt ir daži kas vēl šo atceras,bet vienu brīdi mums bija online saspēļu vakari kurus mums vadīja @5umm3r , bet cilvēciņam ievirzijās dzīve citās sliedēs un pienākumus pārņēmu es.
Tik sanāca tā ka pašai ap to laiku laptops paspēja nosprāgt. RIP xD Un tādējādi šo pasākumu nācās iesaldēt uz nenoteiktu laiku.
Tad nu beidzot pienāca tas laiks,ka parādījās man tas ilgi gaidītais kompis uz kuru spēles iet ļoti labi beidzot bez lagiem weee

Patlaban spēļu saraksts ko mēs varētu spēlēt šajos vakaros tiek iets cauri. Šajā reizē bakus jau ierastajām spēlēm kā gartic phone and so on .Mēģinu atrast vēl kaut ko interesantu kas būtu bez maksas un interesanti

Tagad tik vēlos saprasts kurš būtu gatavs pievienoties

0 voters

Tie kuri atzīmē jā uzrakstiet lūdzu apmēram dienas un/vai datumus kuri būtu jums izdevīgi
Pēc tam kad būšu apmēram datumus apkopojusi ,papildināšu topiku ar nākamo info par šo pasākumu
Tad jau līdz vēlākam :v:

UPDATE Nr.1
Tātad datumu kuros būtu gatavi pievienoties

• 13.11
  • 15.11
  • 20.11
  • 22.11
  • 27.11
  • 29.11
0 voters

Video Games Cartoon GIF

1 Like

Viss parocīgākie būtu darbadienu vakari. Nogales mums jau tā pat iet pilnas.

2 Likes

Okey ņemšu vērā

1 Like

Savā ziņā nebūtu jau arī traki, ja būtu kāda lētāka spēle no Steam, ne? Domāju, ka visi izmanto šīs aplikācijas labumus?

Ir piemēram tā “Party Animals” spēle, kur kaujās dzīvnieki. Pēc strīmeriem izskatījās varen jauka (lai gan ok, savus 17 EUR maksā).

Vai piemēram “Raft” (17 EUR), “Among Us” (2.50 EUR), kaut Counter Strike Source (9 EUR).

Man vajnu nav konta, vai esmu paroli pakāsis. Pats neatceros

1 Like

Neatceries ar kuru epastu esi piereģistrējies? Moš epasta dziļumos var atrast

esmu pasērfojusi netu un atradusi pāris spēles steamā pa brīvu kur čupiņa cilvēku varētu spēlēt tam pašam among us ir pakaļdarinājumu versija bez maksas
Vēl protams izmēģināsu trial run un tad skatīšos kas salasīsies

3 Likes

Welcome @voidwalker
Prieks redzēt jaunus cilvēkus forumā.
Ja ir vēlme vari uztaisīt Sasveicināšanās topiku lai visi tevi iepazīst
Kā arī ja nav noslēpums kā uzgāji mūsu forumu

Man palielam būtu forši piektdienas vakari vai svētdienā pēc kādiem 22:00 :smiley:

1 Like

Šis nebūtu slikti. Tāda mierīga sajūta pēc darba nedēļas.

1 Like

I searched for anime with latvian subtitles and this website was one of the first in my search results. Its a kool forum, i like it : D

5 Likes

henlo and welcome! :maple_leaf:

1 Like

hello tautieši
@H_Hercogs @Kristianux @Mayo_Musketeer @salkineksa @Menestrels @Jua @Kanade @voidwalker @Kadiljaks @haachikooo
esmu ielikusi datumus par kuriem varat balsot,būtu vēlams līdz šīs nedēļas beigām nobalsot.
ty

5 Likes

Ko spēlēsim?

man vēl ir čupu saites un spēles kurām ir jāizdara trial runs kopā ar @Rashomeow

bet so far ierastajām codename;skribl;Gartic phones
pievienojas :
UNO (atradu saitu kur ir bezlimita spēlētājiem)
Spyfall
6 ņem! (šim iespējams pievienosies vēl galda spēles)
rip offs Mario Karts
Minigolfs
un vēl šis tas

4 Likes

Steam vēl ir bezmaksas Goose Goose Duck, kaut kas līdzīgs Among Us

3 Likes

Jā tas man arī ir saraksta kuram trial runs ir jēlāizdara v

IdentyV ir jauns mods CopyCat, kas ir līdzīgs Among Us. Var spēlēt arī custom maču priekš saspēles, 10 spelētāji max.
Tik skatos custom, laikam ir tikai copycat, nav copycat 2.0, copycat 2.0 ir vairāk lomu, nu bet vienalga.