Bet, nu, ja šeit ir kāds, kuram ir vēlme kādu nedēļu pa Budapeštu un tās apkārtni padzīvoties pirms lieldienām tad dodat ziņu XD
Eh, es vēl drusku pārāk pusslims, lai ar pārliecību plānotu izbraucienus.
Vēlme nosacīti būtu jebkur padzīvoties, bet mani visvairāk interesētu muzeji, mākslas galerijas, u. tml. lietas. Tie parasti maksā normālu piķi, man tā nav problēma, bet parasti kompanjoniem ir, tāpēc diemžēl ir sanācis tā, ka, braucot kopā ar citiem, sanāk vai nu atšķelties no grupas, vai palaist garām to, ko visvairāk vēlos redzēt.
Nē nu, man jau pašam muzeji interesē, bet ne tikai
Kas vēl? Arhitektūra - check, parki - check, ja vēl kaut kādas īsākas dabas takas būtu, kur nav pa dubļiem jābrien, būtu nice, tikai šajā gadalaikā diez vai…
arhitektūra jā, parki jā, bet man tīri gribas iepazīt pilsētu no mazāk tūristaina skatupunkta. Ielu māksla, mazas interesantas vietiņas, pabaudīt naktsdzīvi kādā bārā, Budapes’tas gadījumā noteikti tās būs karstie baseini, kuru tur ir daudz Stuff like that
Ielu māksla ok, mazas interesantas vietiņas ok, naktsdzīve absolūti neinteresē. Par karstajiem baseiniem pirmo reizi dzirdu, sounds noice.
yeah, tur diezgan daudz, un vis visādi