Bet, nu, ja šeit ir kāds, kuram ir vēlme kādu nedēļu pa Budapeštu un tās apkārtni padzīvoties pirms lieldienām tad dodat ziņu XD
Eh, es vēl drusku pārāk pusslims, lai ar pārliecību plānotu izbraucienus.
Vēlme nosacīti būtu jebkur padzīvoties, bet mani visvairāk interesētu muzeji, mākslas galerijas, u. tml. lietas. Tie parasti maksā normālu piķi, man tā nav problēma, bet parasti kompanjoniem ir, tāpēc diemžēl ir sanācis tā, ka, braucot kopā ar citiem, sanāk vai nu atšķelties no grupas, vai palaist garām to, ko visvairāk vēlos redzēt.
Nē nu, man jau pašam muzeji interesē, bet ne tikai
Kas vēl? Arhitektūra - check, parki - check, ja vēl kaut kādas īsākas dabas takas būtu, kur nav pa dubļiem jābrien, būtu nice, tikai šajā gadalaikā diez vai…
arhitektūra jā, parki jā, bet man tīri gribas iepazīt pilsētu no mazāk tūristaina skatupunkta. Ielu māksla, mazas interesantas vietiņas, pabaudīt naktsdzīvi kādā bārā, Budapes’tas gadījumā noteikti tās būs karstie baseini, kuru tur ir daudz Stuff like that
Ielu māksla ok, mazas interesantas vietiņas ok, naktsdzīve absolūti neinteresē. Par karstajiem baseiniem pirmo reizi dzirdu, sounds noice.
yeah, tur diezgan daudz, un vis visādi
Jautājums lielajiem ceļotājiem - Mana ceļasoma ir maķenīt pa lielu, lai pārvadātu kabīnē. Iespēja ka tā tiks pakāsta ja to nodošu kā ne-rokas bagāžu ir visai maza vne? Viņā būs tikai drēbes, un es viņu ļoti šauros nodalijumos esmu autobusos iestūķējis, arī lidmašīnā vajadzētu varēt iedabūt virsgalvas nodalijumos, bet nu izmēri neatbilst…jeb tur tik daudz uz izmēru neskatās kā uz svaru. Uz čehiju lidoju vēl ar veco kas bija krietni mazāka, un tagad ir beigta un pagalam
Ar kuru kompāniju lidosi? AirBaltic stingri pārbauda, Ryanair pielaidīgāks - pagājušo reizi izdevās biki parāk lielu mugursomu iznest cauri. Viņiem tāds haoss, ka laikam nav laika pārbaudīt.
Bet vai tev pašam sirds būs mierīga riskējot?
Airbaltic. Ryanair uz Budapeštu nelido
Alternatīva būtu mēģināt visus saspiest mugursomā, un apvilkt pārpalikušo vairākās kārtās, bet nu…
Tev tā ir mīkstā soma vai cietais koferis? Tautas gudrība ir vilkt visu ko tik vari mugurā, lai tiktu cauri somas izmēra pārbaudei. :D
Somu tu tur jebkurā gadījumā nepakāsīsi. Tev to liks ievietot reģistrētajā bagāžā pa bargāku samaksu nekā tā būtu darot to savlaicīgi.
parasta sporta soma
biki pārprati, es domāju, ja es jau formējot biļeti visu reģistrēju, vai tad tā soma nepazudis kaut kur neceļos, kad lidostā nodotu. Teiksim es aizlidoju uz vienu valsti, a mani sieriņi uz citu. Ar kabīnes bagāžu tomēr tu zini, ka tā būs tur kur tu to iebāzi
Nē, tie ir reti gadījumi. Protams, gadās. Liekas es nepazīstu nevienu cilvēku, kam bagāža būtu tā ar galiem pakāsta.
Ja nemaldos oie mums AirBaltic reizi gadā vai tml, rīko izsoles nozaudētām bagāžām, kuras galīgi neatrod savu saimnieku
Gribot atrast par to izsoki, jo neatminos RIX vai AB to dara, uzdūros šis… ja nu ievajagas kontakti ar vairuma kompānijām
Apdeits no mani - lidmašīnas biļete turp-atpakaļ jau nopirkta, paķēru lētākās, maksimāli būs mugursoma jāpielāde, un jāuzvelk visas biezās lietas mugurā. Galvenais lai zeķes un apenes pietiek. Pie reizes izlēmu noformatēt bezmaksas Evak karti drošībai. Un naktsmītni arī jau rezervēju. Beigās izlēmu par labu Onefam jo tas šķieta baigi labs balanss starp mierīgākām, kopējām pastaigām pa pilsētu, un tusiņiem, pub crawl. Tagad tik pats atvaļinājums no darba puses jānoformē, tāds sīkums, and I’m golden XD
Izskatās, ka quote no Knuta nostrādāja
Esmu stjuarte AirBaltic. Iesaku neņemt bagāžu, kas pārsniedz izmērus - Rīgas lidostā ir jaunas iekārtas, un šobrīd gate aģenti stingri pārbauda gan svaru, gan izmērus, tā kā var nākties krietni pārmaksāt. Mugursoma ir labākais variants imo.
Ziemas sezonā nododod un reģistrējot somas ir ļoti maza iespēja pazaudēt, vasaras sezonā on other hand biežāk pazūd, it sevišķi lielajās lidostās.
Kad Tev ieplānots reiss? Man martā ieplānota viena Budapešta, iespējams, tiksimies riesā