Par čatu un zvanu krāpnieku pieredzi

Atcerēties es teicu ka man nāk omnivas paka un tajā dienā kad tā atnāca man atnāca spam sms?. To pašu paku neesmu izņēmusu. Šodien omniva man atsūtīja atgādinājumu un pāris h pēc tā man atnāca vēl viens spam sms…

5 Likes

Tikko zvanīja Latvijas numurs, teica, ka es esot tikko zvanījis. Kaut kāda Līga.
Značit ne tikai uz kaimiņvalstīm zvana ar manu numuru, bet arī tepat… Yaaaay.

1 Like

KEK

1 Like

Gan jau tur būtu jāieraksta visi savi kartes dati, lai Nīderlandieši zinātu uz kurieni pārskaitīt naudu. :D

1 Like

The gift that keeps on giving… :smiley:
Maybe eventually they’ll make a decently looking e-mail?
Naaaaah, what are the chances.

No fucking way, the link actually led to something?

2 Likes

Mans pirmais Whatsapp krāpnieks

1 Like

Man tas pats atnāca, sabojāja manu miegu nelaikā ziņas sūtot.

1 Like

Es vispār jau kādu laiku slēdzu iekšā “miega” režīmu telefonā kad eju gulēt. Laba manta. Šķiet tas atslēdz visas notifikācijas atskaitot zvanus un modinātājus.

Arī lietoju un tiešām laba funcija, bet aizgāju baigi vēlu gulēt un miega režīms neparedz manas miega problēmas. (miega režīms uzlikts automātiski no 0:00 līdz 8:00).

Es vnk skaņu izslēdzu. Mobilie dati man principā ir izslēgti.
Fuck everybody, sleep is more important.

2 Likes

Tas pats vien pēc idejas ir. Man mana telefona miega režīmā patīk tas, ka ekrāns tiek padarīts melnbalts, kas labi dod zināt vai tas ir ieslēgts. Ieslēgt atpakaļ tīri skaņu vai datus es arī mierīgi varu aizmirst dažas dienas. :D

1 Like

Zini bija smieklīgi kad atsūtīja pirmo reizi bet tagad katru dienu bez vai saņemu -.-

1 Like

Mēģini arī to Unsubscribe, moš reāli nostrādās.

1 Like

Tas ir ļoti ērti, man tas no 23 līdz 7, bet atslēdzu agrāk, kad pamostos)

1 Like

Vēl vieni

1 Like

Es pat iedomāties nevaru, cik stulbam jābūt, lai uz šito pavilktos.

1 Like

Tikko tas pats atnāca, no cita numura ar Tadžikistānas paplašinājumu. :D

Ja numuri būtu vietējie, būtu krietni ticamāk. Tā pat pārāk labi lai būtu taisnība, taču ticamāk. :D

1 Like

Tikko piezvanīja svešs numurs. Pacēlu, tur krieviski, ļoti tādā “mic in my mouth” stilā kko muld, ņihuja nevar saprast. Pārjautāju, viņš atbild, ka viņš esot no Tele2 (ahahaha kā tad bļe!), un ka es tjipa esot kaut kādu anketu aizpildījis par telefona numura mainīšanu. Es teicu, ka pirmo reizi par kko tādu dzirdu, un ka vispār ņihuja nevaru saprast, ko viņš tur saka, viņš nometa klausuli.
10000% krāpnieks, oficiāls Tele2 darbinieks ar tik sūdīgu miķi nekad nerunātu, pie tam no sveša numura (kad man zvana lielie uzņēmumi, tad man parasti numurs tiek identificēts).

Man atkal šorīt telegrammu spamoja kaut kadi fake accounti lmao

1 Like

Nu ja nerunā Valsts valodā tas jau vispār aizdomīgi.

3 Likes