Overwatch fandom

Šodien spēlēju D.vu dzerot viņas klasisko Mountain Dew. Man liekas, ka palīdzēja un diezgan forši sanāca spēlēt :smiley:

2 Likes

Pirmajā aprīļa nedēļā vajadzētu būt uprising eventam

Jākrāj nauda jauniem skiniem un D.vas highlight intro :smiley: Vienmēr esmu to gribējis! Beidzot! Pēc gada gaidīšanas! Es to iegūšu!!

1 Like

Redzēsim , kuri šogad pievienosies aģentu komandai .

2 Likes

Tas strādā??

Es pamēģināju un tas strādā. Tikai tur ir jābūt skilam

1 Like

Es laikam zinu kur tagad liksim teleportus :joy:

Neviens nezin, kas bija noticis starp Mccree un Rīperu? Kāpēc viņi ir tik ļoti sanaidojušies viens pret otru??

mm, lore jautājums
McCree bija Deadlock bandas biedrs, un tie bija diezgan problemātiski ļaundari, jo Blackwatch tika sūtīts tos… nomierināt.

Reaper (tolaik vēl Gabriel Reyes) satika jauno McCree, un, (spekulācija) tā kā viņš jau tobrīd bija diezgan labs šāvējs (/spekulācija), Gabriels viņam deva divas opcijas: pievienojies Blackwatch vai sēdi cietumā. McCree, saprotami, izvēlējās ne-cietuma opciju.
Kopš tā brīža, Gabriels bija tāds kā McCree skolotājs/mentors (protams, Ana Amari vairāk palīdzēja ar šaušanu, kā jau eksperte šai lietā).

Tehniski, no McCree skatu punkta, Reyes != Reaper, cik man no lore ir zināms (tikai Ana, S76, Sombra un Moira zina, ka Reyes ir Reaper).

Reaper, protams, atpazīst McCree un, tā kā MC bija daļa no Overwatch (precīzāk, Blackwatch), un Reaperim ir masīvs hateboner uz OVW for some fucking reason, tad arī McCree tiek? Pie tā pieskaitīts?

tl;dr reaperim kretinē overwatch un viņš kā mcree bijušais mentors dusmojas arī uz mccree

un

McCree lore-ziņā neatpazīst Reaper, bet in-game interactions ziņā pazīst gan, un, saprotams, nav īsti priecīgs, ka Reyes, ko viņš kādreiz cienīja un godāja, nodeva OVW un tagad ir nevainīgu cilvēku slepkava

extra:
“reaper” ir Gabriela tīņu fāze, kurā viņš apvainojās uz visu un visiem (jo lielie sliktie vadītāji iedeva Overwatch vadīt Džekam, atstājot viņam neforšo Blackwatch) un, ar Moiras (un veselīgas anime devas) palīdzību izliek savu sāpi kā Hot Topic talismans. skaties man acīs un pasaki, ka tā nav.

2 Likes

ak jā, un vienu brīdi starp blackwatch un overwatch bija ķilda (kas beidzās ar to, ka tika uzspridzināta OVW oriģinālā bāze) un McCree nenostājās Gabriela pusē.
ja nemaldos, ap to laiku, vai nedaudz agrāk (pieļauju, ap to laiku, kad sākās problēmas un strīdi), McCree arī pameta Blackwatch.

2 Likes

re: symmetra wallclimb
arī citi var izmantot šo fīču, ja komandas symmetra kooperējas

tātad, tas drīz tiks patchots :D

2 Likes

Kāpēc? Šis bags padara ow reālāku.

jo šāda lieta ir bijusi citiem varoņiem un tas ir ticis izņemts
“Fixed a bug allowing Reaper to reach unintended map locations using Shadow Step”
“Fixed a bug allowing Sombra to reach unintended map locations”

1 Like

Bet tas padara OW reālāku. Jo irl tā arī varētu

tas dod negodīgu virsroku spēlētājiem, kas to māk - pieļauju, ka ir galvenā blizz doma.

es nezinu, kādēļ viņi to neļauj darīt, bet, ja Sombra un Reaper tika apdalīti, tad arī šī Symmetras fīča drīz pazudīs

Nu ko , šodien mūsu vidū palaidīs Torbja meitu -Brigitu

Ak tiešām, pat piemirsu jau par viņu :smiley:

2 Likes

Viss, beidzot mājās. Laiks uzspēlēt :smiley:

Galvenais es šodien aiz priekiem ieeju Ow redzu tūlīt būs atjauninājums , spiežu aizvērt aplikāciju bet nesakatoties uzspiežu delete , tagad jāgaida 7 h lai tā atkal ieinstalētos . :@