Ja Tu arī pasūti, dod ziņu Varam apmainīties ar figūriņām
sāksies tagad, nebūs TCG būs TFG - trading figurine game
Well, man trūkst vienai figūriņai rumpis un pāris rokas Ko ne? Saprotu, ka šādas figūriņas ir forši likt kopā. Tā arī saliku to trolli kopā - rokas un ieroči nebija. Iedevu zizli un ar 3D pildspalvu uztaisīju “auduma gabalu” rokai
Man liekas, ka kaut kas līdzīgs ir bijis, ar vecajām kinderolu mantiņām)
Es nesaprotu kāpēc tāds neliels komplekts no sveķa printētiem elementiem maksā tik daudz - 8eur kopā par šiem dažiem gabaliem. Šī taču ir vienkārši plastmasa kuru it īpaši uz sveķa printera var izprintēt masveidā.
Aa, tādēļ izskatīji to neizdevušos printu opciju?
Es pagājušo nedēļu pasūtīju šoreiz no Austrālijas - uzreiz 1kg Sapratu, ka jautri likt kopā un pēc tam ar citiem krāsot. Jau aizrunāju draugus. Tev ir kāda specifiska forma/tematika, ko meklē?
Es biju meklējis dažādus reljefa elementus ko varētu pielikt klāt pie putuplasta un meklēju sveķa printētos variantus jo tie ir viskvalitatīvākie. Tomēr apskatoties cenu sapratu ka varbūt tomēr ir vērts pamēģināt tos printēt ar savu parasto printeri.
Rezultāts nav tik labs kā sveķa printerim bet nu iespējams tas nebūs tik ļoti uzkrītoši jo reljefam detaļas ir mazāk svarīgas.
Vai Tu tagad veido pamatni? Spēļu laukumu?
Jā. Būtu jau laiks to izveidot
Nu tu gan esi strādīgs krāsotājs Cik liela ir tava, jau pabeigtā, kolekcija?
Man kaut kā baigi iepatikās Pašlaik man ir tikai 4 figūriņas (+ šī Nāves dāma) būs piektā. Bet ļoti jauki - veltu kādas 2-3 stundas un fonā varu beidzot uzslēgt dokumentālās filmas vai ko līdzīgu. Nomierinoši. Vakarā centīšos pabeigt un pielikt bildi ar pašreizējo kolekciju. Vai esi sākusi savas pārējās figūriņas?
Yoo doķis fonā un kaut kas ar ko ķimerēties izklausās pēc fantastiska rudens vakara
Ja domā par tām Descent figūriņām, visas nokrāsot nemaz nebija mans plāns. Neesmu Summera ar viņas mītisko, pilnībā izkrāsoto figūriņu komplektu To golemu nokrāsoju testam, tagad savu PC figūriņu varēšu ar drošu sirdi un roku krāsot
Uu - PC figūriņu. Protams, to izlasot, iztēlojos minatūru datora modelīti, bet ticu, ka īsti nav, vai ne tā? Starp citu - Tavs golems joprojām vēl pie @Menestrels glabājas.
Un jā - šādi man ļoti patīk - ka varu par neko nedomājot krāsot. Cenšos vilināt gan draugus gan radus, ir ieinteresēti izpalīdzēt Bet man laikam arī ļoti patīk salabot “neizdevušās” figūriņas.
Es nākošo laikam šo “dwarven robot” gribētu krāsot - tikai dilemma. Jāizdomā, kā es varētu rokas pielikt (un kādas). @H_Hercogs - varbūt Tev būtu ieteikums?
Nu tā poza kliedz pē ieroča, ieteiktu vienā no rokām tādu pamatīgu veseri iedot. Šādā mērogā, pat velns nezinu no kā varētu uztaisīt ko tādu, nelielām pildspalvu detaļām vienīgi
Tomēr izdomāju citu bruņinieku izkrāsot - šis gāja ātrāk. 2h laikā sanāca izkrāsot. Primāri jau tāpēc, ka nebija izmantotas tik daudz krāsas.
Un - šodien no Austrālijas beidzot nāks mana 1kg kaste ar “misprints”. Vuu - atkal varēšu ķimerēties un likt kopā.
Papildus tam, sāku veidot papīra aptaujas (prasa 1 min lai aizpildītu), medicīnas studentiem - ārzemniekiem. Ticat vai nē, bet ļoti daudzi izvēlējās miniatūru figūriņu krāsošanu Meitenes vairāk par puišiem pat. Priecē. Centīšos vilināt mūsu aprindās mediķus.
Hohooo, šis jau tev izskatās super zolīdi!