Taču ir stipri efektīvāk krāsot vairākas miniatūras vienlaicīgi.
Domāju veidošu pats. Izrādās tas ir diezgan jautrs process. Piemēram, no putuplasta tiek veidots daudz, daudz mazu ķieģelīšu un tad tos līmējot kopā tiek veidotas katedrāles
Esmu tos tikai lasījis. Gan jau ka pirms spēles nāktos vēlreiz tos pārlasīt un vēl papildus noskatīties video. Runājot par katru frakciju, katrai frakcijai ir online pieejami savi noteikumi.
Es teiktu ka īsti ne. Manuprāt svarīgākais ir tas otiņas spicums. Ja tā tīri labi tur savu spico galu tad var jebko nokrāsot. Ar laiku var apgūt prasmi ar lielāku otiņu krāsot smalkākas detaļas.
Šī bija brāķu kaste (atradu arī vienu citu no ASV, šeit, bet Shipping ir nedaudz dārgāks. Varbūt nākotnē izskatīšu). Un tas mošķu bundle, ok, ir vienkārši goblini
Cerēsim, ka tev veiksies ar brāķi. Super lēti tie īsti nav. Cik es tagad šo sāku pētīt, pa tā 0,5 kg brāķa cenu var nopirkt gandrīz 2 kg svaiga sveķa pudeli.
Pudeles noteikti, ka varētu nopirkt, par to nešaubos. Tā cena jau noteikti par pašu printēšanu. Bet priekš manis - “ain’t got no time” priekš tā, lai meklētu kādu, kas varētu kaut ko izprintēt pēc specifiska dizaina
Es arī jau pamazām skatos uz sveķa printera pusi. Dažas lietas tiešām ir foršāk un vieglāk izprintēt nekā pašam taisīt. Vajadzētu izveidot šim topiku un papētīt šo tēmu.
Tev tam reāli būtu jātaisa izolēta kaste ar gaisa izvadu uz āru. Pat lielie 3D bros, kas gandrīz nelieto nekādu miesas aizsardzību, nerekomendē dzīvot vienā telpā ar strādājošu sveķa printeri. Pat, ja tu nebaidies apdedzināt elpceļus vai ilgtermiņā saindēties, tie sveķi slikti ož.