Miniatūru stūris

Taču ir stipri efektīvāk krāsot vairākas miniatūras vienlaicīgi.

Domāju veidošu pats. Izrādās tas ir diezgan jautrs process. Piemēram, no putuplasta tiek veidots daudz, daudz mazu ķieģelīšu un tad tos līmējot kopā tiek veidotas katedrāles :smiley:

Esmu tos tikai lasījis. Gan jau ka pirms spēles nāktos vēlreiz tos pārlasīt un vēl papildus noskatīties video. Runājot par katru frakciju, katrai frakcijai ir online pieejami savi noteikumi.

Es teiktu ka īsti ne. Manuprāt svarīgākais ir tas otiņas spicums. Ja tā tīri labi tur savu spico galu tad var jebko nokrāsot. Ar laiku var apgūt prasmi ar lielāku otiņu krāsot smalkākas detaļas.

200w

2 Likes

Vo šis man visnotaļ ieinteresē. Noteikti ar laiku sākšu lūkot tieši par šo - pamata izveidi.

Bet, šodien iegāju Etsy un paķēru to brāķu kasti + bundle ar citiem mošķīšiem. Nāk rudens un ziemas mēneši, zināšu, kā atvilkt elpu, haha.

Kā tas izskatās?

Šī bija brāķu kaste (atradu arī vienu citu no ASV, šeit, bet Shipping ir nedaudz dārgāks. Varbūt nākotnē izskatīšu). Un tas mošķu bundle, ok, ir vienkārši goblini :smiley:

Cerēsim, ka tev veiksies ar brāķi. Super lēti tie īsti nav. Cik es tagad šo sāku pētīt, pa tā 0,5 kg brāķa cenu var nopirkt gandrīz 2 kg svaiga sveķa pudeli.

Pudeles noteikti, ka varētu nopirkt, par to nešaubos. Tā cena jau noteikti par pašu printēšanu. Bet priekš manis - “ain’t got no time” priekš tā, lai meklētu kādu, kas varētu kaut ko izprintēt pēc specifiska dizaina :smiley:

Es arī jau pamazām skatos uz sveķa printera pusi. Dažas lietas tiešām ir foršāk un vieglāk izprintēt nekā pašam taisīt. Vajadzētu izveidot šim topiku un papētīt šo tēmu.

Tāda doma man bija. Piemeklēt, pasūtīt un tad šaut vaļā tēmu. Reāli piņķerīgākā lieta tajā visā ir sveķa toksiskums.

Ehh - what doesn’t kill you, makes you stronger

1 Like

5 Likes

@Menestrels kā tev sokas ar sveķa printera iegādes domu? Man arī šķiet ka es to varētu iegādāties.

Aa tas printeris ir tikai sveķiem vai arī silikonu ar varētu?

Tikai are sveķiem. Silikona sveķi nav plaši pieejami un gan jau ka tā pat ir ar tiem printeriem.

Piektdien atbrauks pēc DHL datiem. Sveķis gan varbūt ir aizķēries un nepagūs atbraukt līdz šai nogalei.

Es uzgāju un paņēmu “refurbished” printeri. Shop Affordable Used 3D Printers | ELEGOO Official – ELEGOO EU Redzēs kā ir, kad viss atbraukts un es pārbaudīšu kas un kā, ta jau uzcepšu tēmu. Šobrīd grūti kaut ko ieteikt, jo nezinu vai nav garām.

Tev tam reāli būtu jātaisa izolēta kaste ar gaisa izvadu uz āru. Pat lielie 3D bros, kas gandrīz nelieto nekādu miesas aizsardzību, nerekomendē dzīvot vienā telpā ar strādājošu sveķa printeri. Pat, ja tu nebaidies apdedzināt elpceļus vai ilgtermiņā saindēties, tie sveķi slikti ož.

Esmu atradis šādu risinājumu:

Bet nu sapratu ka labāk būtu jāsāk ar globālu gaisa cirkulācijas problēmu savā dzīvoklī. Izbūvēšu ventilācijas sistēmu mājās.

Tad jau varēs outsourcot miniatūras pie tevis? :smiley: Es ļoti skatos uz šo:

Gan jau, es tā pat domāju printēt ar to figūriņas saietiem. Tik jātiek skaodrībā ar visu ražošanas līniju un cenu aprēķinu.

2 Likes

Pag, kopš kura laika WETA workshops, ar 40k nodarbojās

Laikam tas dēļ tā ka viņi veidoja Space Marine 2 miniatūras. Luetin09 youtuberis arī vienu tādu dabūja:

@Mayo_Musketeer no kurienes tu sūtīji savu neizdevušos printu komplektu?

1 Like

@Onii_chan - sūtīju no Etsy šeit