Es mēģināju reizi, bet jāsaka, ka šie nudien nebija manā gaumē. Man garšo tie dažādie zirņu produkti, bet šis bija tāds “off”. Tad jau labāk to pašu burkānlasi loku iekšā (ideāli ar jūraszāli un šķidrajiem dūmiem)
Man personīgi šie ļoooti iet pie sirds kā bijušajam zivju mīlim lesbian joke pending
Pārgājienos/laivu braucienos ir baigi izdevīgi ņemt līdzi kā papildus proteīnu. Forši ka latviešu kompānijas arī var uztaisīt interesantus produktus, taču te atkal cena ir neadekvāta…
Itāļu stila zivij es nozagu recepti:
3/5 novārītu sojas granulu
2/5 lēcu
Kaltēti saulē kaltētie tomāti
Sadriskātas nori lapas
Linsēklu eļļa
Garšvielas: sojas mērce, svaigs ķiploks, etiķis, MSG, melnie pipari. Var arī mazliet dūmiņu :>
Tas gan - tādēļ šādus produktus noteikti pats nepirktu dien dienā. Esmu priecīgs par Maximas nocenotajiem vegānu produktiem - bet nu, laikam jau dārgāki saistībā ar to visu gatavošanas procesu? Dažreiz pat tirdziņos, kur kāds pārdod vegānisko doktordesu, cenas arī ir augstas.
@WizardsWild - reiz runājām par nocenotajām precēm. Man mājupceļā ir Maxima XX (Kurzemes prospekts 141), kur katru reizi aizbraucot, ir vienmēr pa lētāku naudu vegānie produkti.
Šī ir viena no. Otra ir Hyper Maxima kas atrodās nedaudz tālāk uz Kurzemes prospekta un tad ir XXX Maxima blakus Jūrmalas šosejai, netālu no Spices. Tofu vo gan retāk redzu.
Laikam jau šeit piederās, bet nu - ir pagājis mēnesis, kopš uzsāku ēst specifisku uzturu. Mēnesi esmu atteicies no cukura, rauga un cieti saturošiem produktiem. Pirmajās nedēļās bija cukura paģiras!
Pa mēnesi esmu paspējis nomest 5,5 kg. Atklāju veidus kā gatavot vairāk dārzeņus dažādos veidos, izmantot tempeh savām uzkodām, un rast alternatīvus, kur varu. Man nav ierobežojums, cik lielu porciju varu apēst - tikai ko varu ēst.
Vissarežģītākais tajā visā - un varbūt ar par laimi, bet es nekad nesūtu ēdienus uz mājām, visu taisu pats. Bet, man sanāca aiziet uz divām dzimšanas dienām, kur nekādu alkoholu un desertus neēdu. Veikalā visam tam ir pat vieglāk paiet garām tagad. Un, esmu iesācis cienīt vienkārši melnu kafiju
Man 2.mēnesī pienāk klāt nedaudz vairāk produktu kurus varu lietot:
tomāti, bietes, burkāni, ķirbji
Aitas / kazas siers, kefīrs, jogurts, biezpiens (šo beidzamo hvz kur atrast tikai).
Savā ziņā, es sāku gulēt arī labāk (protams, ja ietu agrāk gulēt, būtu vēl labāk). Un - es zinu, ko es audzēšu pa vasaru mazdārziņā - seklas ir sapirktas no audzētājiem.
neēdu gaļu (veljoprojām zivis tho), cukuru, alko, kafiju. ļoti reti ēdu processed, miltu, raugu ēdienus. ēdu līdz 1500 kalorijām dienā, viena ēdienreize dienā. kopš decembra vidus ir nomesti 10kg