Labs vakars forumiešiem!
Kā jau pirms gada diviem minēju,ka gribu pievērsties foruma radošai sadaļai un viņu mazliet atdzīvināt tā teikt ,bet tad dzīvei parādījās citi plānu un es pārņēmu saietu organizēšanu.
Tad šogad beizot gribu arī māksliniekus paņemt savā paspārnē tā teikt ٩(^ᗜ^ )و ´-
Domāju,ka ikmēneša izaicinājumi ir labs veids kā iesākt to,ne?
Tāpēc vēlos aicināt ik vienu kas grib un vēlas patrenēt savus prasmes šajā jomā ,ikmēnesi pievienoties un iesūtīts savus darbus zem šiem noteiktajiem topikiem.
Tātad atsaucoties uz šo rakstu:
Šomēnes(Janvārī) ir raganu nedēļa kas tiek realizēta pirmajā pilnmēness nedēļā,kas ir no 13 janvāra līdz 19.janvārim
Šis izaicinājums radās ,lai atzīmētu pirmo pilnmēnesi jaunajā gadā.Šajā nedēļa tu iztēlojies sevi kā raganu/ragani un mēģini to uzlikt uz lapas.
Redzēju blogu kurš piedāvā katru dienu atbildēt uz vienu jautājumu zīmējot un nedēļas beigās tavs tēls būs izveidots bez problēmām. Jautājumi kas tika piedāvāti:
⛥Kādu maģijas veidu jūs izmantotu?
⛥ Kā radās šīs spējas?
⛥ Kā tās tiek pielietotas ikdienā?
⛥ Kur un kā dzīvotu ja būtu ragana/raganis?
⛥ Kāda veida apģērbu jūs valkātu?
vēl ja negribas īpāši piedomāt tiek arī piedāvāts cross over variants kur izvēlies tēlu un tad mēģini uzzīmēt sevi kā to tēlu.
Piemēram mans mēģinājums daudzus gadus atpakaļ sevi iemiksēt kā Hellsing Alucard :D :D
⛥ uzzīmējiet sevi kā ragana
⛥ fantāzijas raganas, wiccan pašportreti, viss, ko jūs interpretējat kā “raganu”
⛥ nav burvju tikai raganas, ieskaitot visu dzimumu pārstāvjus
⛥ Zīmēt sāk tikai no 13 janvāra un beidz savu zīmējumu un kā arī iesniedz šeit 19 janvārī.
Tad jau veiksmi radot savas raganas un ragaņus,nevaru sagaidīt jūsu darbus un kā arī varat šeit dalīties ar savām izjūtām veidojot šo izaicinājumu vai arī progresa bildes
Nē nu neviens jau neies kritizēt tavu zīmējumu tagad šeit vnk kamēr mēģināsi pieturēties pie tēmas būs labi.
Plus šie izaicinājumi jau nav lai tagad nezin izplātītos cik labi mēs protam katrs kaut ko uzzīmēt bet vairāk kā draudzīgs un paštreniņa pasākums
Druīdisks stīmpunk neo-pagān ragainis kurš pa lielam vidpār neatgādina mani XD. ⛥Kādu maģijas veidu jūs izmantotu?
Dabas maģiju, uz uzsvaru tieši uz sēnēm, bet vārda plašākā nozīmē, iekļaujot parazītiskās sēnes ar kuru palīdzību man būtu sava privātā zombiju armija . ⛥ Kā radās šīs spējas?
Darījums ar tumsas pasauli, kurā tika atņemta mana roka, acs, un pāris orgāni, kas tika aizvietoti ar mehāniskām protēzēm ⛥ Kā tās tiek pielietotas ikdienā?
Pa nakti kā algotnis, pa dienu kā dabas preperātu tirgotājs - ziepes, tējas, zāles, sukādes, garšvielas, eļļas ⛥ Kur un kā dzīvotu ja būtu ragana/raganis?
Netālu no Livornijas galvaspilsētas Raleo( vietas no fantāzijas noveles ko pamatskolā iesāku rakstīt) pietiekami tuvu lai veiktu nakts rūpalu, bet pietiekami tālu lai neviens mani neturētu aizdomās ⛥ Kāda veida apģērbu jūs valkātu?
Tādu no kura asins pleķus viegli dabūt ārā un kuru viegli var pats salāpīt
The scent of rotten flesh, from thy nethers floret,
Shall be bestowed upon my uneventful remains.
A steel blue ink would be dipped with thy soul stealing feather,
And mine hushed lips, let them be tint under gravel and ash.
My flesh away from the reach of pikeys,
Will be held in thy glacial embrace,
And, O God and, I pray to have odds at least to trot past the gates of Heaven,
As She, the Maiden of titles thee do not lay thy tongue upon,
Will drag mine soul to toil in pits of nocturne,
With the only way out being the triumph over the Lucifer himself.
Notes from unknown Necromancer mage
Kāda ragana es būtu? - Witch of Nocturnal Trails
Cik ilgi tāda bijusi? - Ir kādi daži gadsimti
Ko es daru? - Ķeru apmaldījušās dvēseles un vedu viņas uz elli
Kur dzīvoju? - starp pasaulēm
Gan jau spēju ziņā tas būtu viss ap sēnēm, varētu formēt un veidot formas un sacietināt viņām hitīnu, radīt paveidus zālēm un iztikai pirkstu galiem vien.