Day 2: from quick sketch to proper lineart
Fuck your electronics ragana, kas dzīvo tavā visputekļainākajā kaktā, ber drupačas klaviatūrā un loka lādētāju vadus tieši pie galiņa (kā daļa no lāsta)
jokes on you, I already to that stuff myself XD
Aizmrisu ielikt progresu. Mans zīmējums ko es plānoju zīmet digitāli. Vienīgi nezinu vai paspēšu bet ja ne tad šo zīmejumu izkrāsošu.
Protams šis tas vēl nedaudz jāpielabo būs.
ņemot vērā,ka mums trāpījās citi pasākumi pa vidu kā piemēram online saspēle un Unicons tad pagarinu termiņu līdz 22.01 tad gan būtu vēlams visu nodot
individuālus diegus audumā zīmēt ?
Vairāk pie krāsošas tehnikas bet alrighty xD
Es arī ar krāsošanu un tekstūrām parasti besos ārā. Jācenšas ievērot kur detaļas liek iekšā un šādas tādas lietas nevajag nemaz rādīt, lai ir viens fokusa punkts acij, nevis viss sīkumaini nostrādāts Kā nekā - less is more
Tev labi sanāca detaļas tieši piedurknēs parādīt, tur tiešām var nojaust tādu spīdīga, vai varbūt pat mazliet caurspīdīga auduma sajūtu un krokojumu, foršs efekts
nu jopcik, mājās ejot ne no kurienes mūza un iezvetēja man ar iedvesmas veseri pa pakausi. Šovakar mēģināšu darbu īstenot.
jā piekrītu bet parasti ieslēdzas perfekcionisms un gribās visu smalki un pa cik vienmēr esmu gribējusi iemācities Semi realismu tad vispar uz visu pieversu acis
thank you tā roka ir īsteniba vieniga dala ar ko es kaut cik esmu apmierinata :D :D
nu tad Lore sekojošs.
(pieņem ka runa par alternatīvu mani, tāpēc natsaukšos kā uz sevi)
Summary
Mežu cienītājs Kristiāns jau nedēļām vazājas pa Gaujas nacionālo parku, meklē dažādas mītiskās un pagāniskās vietas. Viņam tikko izdevās atrast to īpatnējo vietu par kuru dzirdēja no Zaimas tantes: vietējās tēju vācējas un pūšļotājas. Zaimas apraksts izklausījās ievērojami mistiskāks kā reralitāte rādīja, bet salīdzinot ar āderu karti, to krustpunktā nudien starp priedes saknēm Gaujā ietek avotiņš. Uzņēma pāris foto, vīlies par to ka solītais strauts patiesībā ir vāja tērcīte no kuras pat padzerties nevar. Tici, viņš mēģināja.
Tuvojās nakts, tāpēc bija laiks rast naktsvietu kur sacept desiņas un likties uz auss teltī, un redz: skatoties topogrāfiskajā kartē tuvumā ir sķietami skaista pakalne iekš upes līkuma. Tur arī klaidonis devās atpūsties.
O
(piecus gadus vēlāk)
O
Te ir mūsu bezbēdis, ķerts ar dabas dāvanu un lāstu. Tagad vietējiem pazīstams kā Beka, tik retais viņu sastop. Kāpēc?
Nemanāmāis un nu jau patstāvīgais meža iemītnieks patiesībā ir ļoti iekārots jo viņam piemīt neticama spēja atrast brīnumainas sēnes kas spēj dziedēt teju neārstējamas kaites. Dēļ visiem oportunistiem kas dodās parkā rast skaidrojumu šim fenomenam Beka ir spiests dzīvot galotnēs. Viņš vienojās ar Gati: vietējo mežsargu ka būs nepiejams kuram katram nācējam jo viņa reputācijai izplatoties ar potenciāliem atkritumiem nokārušies laimes meklētāji sāka nomākt dabas parku.
OOOOO
Runājot par Gati… Bekam ar viņu ir visai īpatnējas attiecības. Jaunais mežsargs nesen iesprūdošo ceļotāju atrada pirmajā lokā: sabrukušu, gandrīz izkaltušu un prātam neaptveramākais: ar piepi, kas nosedza pusi guļošā pakauša.
OOOOO
Laikam ejot abi atklāja ka upes lokā ir novērojama īpatnēja parādība: vairāki loki ar bērzlapēm vairāku kilometru diametrā. Bērzlapes pašas par sevi jauktu koku mežā nav nekas neparasts, bet tas cik regulāros intervālos auga lika Gatim kasīt pauri un Kristiānam sākt aptvert cik nopietna patiesībā ir situācija, īpaši tuvojioties otrā loka malai, kur lielā piepe šķietami māca nost tā prātu: tā it kā tā atdzīvotos un vēlētos pamest viņa ķermeni.
OOOOO
Aptuveni nonākot pie teorijas par notikušo Gatis ierosināja aicināt palīgā savu tiešo priekšnieku: izbijušu mikologu ko birojā dēvēja par Pelējumu. Jo viņš ir vecs kā pasaule un nekādiem paņēmieniem nebija iespējams viņu dabūt pensijā, prom no iestādes.
Pelējuma vadībā viņu teorija piepildījās ar dividendēm. Līdzīgi kā Pando Apšu mežs, arī Gaujas parkā ir nemērojami liela sakņu sistēma, tikai šajā gadījumā: no mikoriza, jebšu latviski seņu saknēm. Tās mūsu trio par pārsteigumu ir kā milzīga nervu un kapilāru sistēma kas izlīdzina barības vielas visā teritorijā. Tās starpā arī ir Beka, kurš pirms saticis Gati neko nebija ēdis un neapzināti pārticis ar šī tīkla palīdzību, kā arī par šoku jauniešiem, Beka ēdot neņēmās svarā. Jo sistēma visu tur līdzsvarā, tā paņem visu ko neuzskata par nepieciešamu
Balstoties uz atklājumu tika secināts, ka Beka nevar pamest loku dēļ centrālās sitēmas klātbūtnes. Līdz viņš attālinās no centrmezgla, kur pagātnē neveiksmīgi ticis celt savu telti, zaudē saiti ar to, un attiecīgi visas sēnes kas ir ienēmušas viņa ķermeni atgriežas savā citiem jau pazīstamajā: parazītiskajā stāvoklī.
OOOOO
Protams daba ir likusi savu pirkstu lai turētu svarus līdzvarā. Ar krietnajiem ierobežojumiem Beka ir kļuvis par patiesu sēņu magu, viņš spēj radīt praktiski jebko izmantojot sēņu šūnas, sākot ar savām teju nesaplēšajamām hitīna ūziņām līdz pat pjezoelektriskiem elementiem izmantojot bioluminiscējošo sēņu sporas. Tas viss protams nāca mokoši lēni, jo tā ir māksla bez pamācības, kurā gadiem var maldīties līdz izdodas atrast pareizo ceļu. Vismaz meža slepenā smadzene ko viņs nosaucis par Cūceni: reizēm pačukst tam galvā kādu mazu gudrību.
O
Tā viņš iztiek ar Gata piegādātajām ērtībām apmaiņā pret riekšavu PMO (paranormāli modificēts organisms) gailenēm. Tās esot birojā liels hīts (gan jau dēļ endorfīnu piedevas, tikai to gan nevienam nesakiet)
Pelējums Beku nepotiski nozīmēja kā dabas parka oficieri, līdz ar to viņam pienākas par veselības apdrošināšana un citas privilēģijas ja vien viņš spētu tās izmantot. Palaikam ierodas ciemos Zaima, kura ar Bekas īpašajiem darinājumiem ir kļuvusi slavena, bet par laimi tur savu slepeno labdari noslēpumā.
O
Patreiz Beka ir radis savu pagaidu vietu līdz spēs apgūt savas spējas un atdalīties no “sistēmas”, patreiz viņš ir spējīgs tuvoties trešajam lokam, bet ne līdz galam. Aiz tā netālu ir tuvākā apdzīvotā vieta, pēc kuras viņš ak, tik ļoti ilgojas, jo tur viņu gaida optiskais internets.
te bija baigā improvizācija rakstot paragrāfu, ceru ka sanāca koherenti.
Joptvai… Labs
Kek, optiskais internets
Interesants stāsts!
@xHorrorGirlx tagad gribas kaut ko vēl uzzīmēt ;DD
also šitā izaicinājuma dēļ, atcerējos par sen senu komiksu W.i.t.c.h, izdomāju palasīt