Well yes, but there’s more to it.
Jesus fucking christ, what the fuck is this fucked up shit???
If any of you know any kids or anyone that has any kids that might be watching these kinds of videos on youtube kids, you might wanna check up on them.
Wold is evil, you can potect but also educate them what is evil and what should do
if being exposed to. Worst thing is do nothing.
Noskatijos Marty 1955 filmu. Intresanti kā sabiedrība un vecāki izturējas pret neprecētiem. Itkā tas būtu dzīves mērķis, nekas cits pat nerupēja. Neliels klipiņš no filmas:
Ironija ir tanī, tiklīdz Marty saprata kas viņam pašam svarīgs viņš gāja pretī citu uzskatiem. Karoč tavas velmes un laime, nekad nesakritīs ar citu uzskatiem par laimi.
Zin, man arī jāsaka, ka šīs melnbaltās filmas likušās tādas nesamakslotas (bieži iedodot tādu “mājīgumu”, kad tās skaties. Arī ļoti patīk, ka Netflixā tās var atrast vairāk - tad nu mans saraksts dominē tik ar vecajām filmām). Lai gan - īsti jau nav mainījušies tie paradumi arī mūsdienās. Varbūt vairs nedzirdi tik bieži, bet tie noteikti vēl ir. Ja Tu tiecies pēc savas laimes un piepildi savus sapņus, cilvēki tāpat atradīs iemeslu, kāpēc Tevi aprunāt.
Ir sanācis dzirdēt, ka radi kūda kādu, lai beidzot precās, precās - bet kad ir to izdarījuši, tad vairs neko. Jāmeklē nākošā lieta ko kūdīt. Kad arī nākošā lieta ir, nebūs pietiekami - atradīs vēl ko citu vai nosodīs, ka kaut ko ne tā dari.
Es neteiktu ka internets ir miris, es teiktu, ka tas ir palicis sterils. Sterils, bezpersonisks un investoriem draudzīgs( un as of late, filled to the brim with AI generated slop). Tomēr, ja labi meklē, var atrast daudz maz nepieradināta radošuma pilnus nostūrus…pagaidām
Bet nu tā video ideja baigi atsauca atmiņā vienu kinda sorta tematiski sasaistītu epizodi no pamatenes. Normāla diena, ar čomiem sarunājāmies par visādu mazsvarīgu fufeli, un viens sāk stāstīt savus brīvdienu plānus - ka tur šūnis jānojauc nost, raža jānovāc, utt. ikdienišķas lietas. Es aiz labsirdības paprasīju, vai nevajag palīdzēt, jo man nedēļas nogale bija brīva, utt. Šis paskatījās uz mani itkā es būtu nodziedājis Japānas himnu pupiņvalodā ar tekstu “Es runāju, pa minecraft. Tu tiešām domāji ka man reāli būtu šķūnis jājauc nost?”. Ak es naivulis, protams ka dzīvē neviens tādas lietas nedarītu, pašsaprotami, ka runa ir pa videospēlēm…
vai google ir AI ? vai search engine ir AI?
It isn’t, but it uses AI.
Man ir teikuši acīs, kad esmu tik labs, kad vemt gribās. Tajā momentā, es sapratu kāda pasaulē mēs dzīvojam.
Diemžēl saprotu šo sāpi pati esmu tam gājusi cauri.Iemesls kapēc pret cilvēkiem sāku izturēties tā kā viņi pret mani.Apnika ka manu labsirdību izmanto pret mani pašu.
Neviļus uzdūros šim rakstam. Manuprāt biki pa daudz ģeneralizācijas, bet pamatideja ir skumji patiesa par pašreizėjo masu kultūru. Also does gen Z really have that little sex?
Honestly, I absolutely do NOT mind that no one is horny in movies (although that is, of course, an exageration, I’ve seen enough movies in cinema even recently with nakedness and horniness aplenty; some even unexpectedly so).
Par rakstu - eh, there is so much horny everywhere on the internet, it’s hard to avoid it unless you completely disconnect, but that’s not really a viable option these days. So I honestly don’t care much if there’s “not enough” of it.
However, I have noticed that there’s often not enough realism in such content, which includes conversations that feel truly genuine and other interactions and expressions of emotion.