Lietas, kas liek padomāt

Gan jau nav patiesi bet:

1 Like
2 Likes

Šis jau iederās Nejaušu faktu sadaļa, nevis šeit.

jā un nē, man šķita, ka tika visai daudz atstāts par ko paprātot par visām pārējām garšvielām.

1 Like
1 Like

So good! I totally relate to this man.

That life man half of its figure out what you want.

1 Like
1 Like

Uff…liela daļa komentāru atgādina cilvēkus kas publiski ir pateikuši mātei ka viņi lūdzas lai sātans(garīgā atpalicība) pamet mani brāli. pašu video vēl neskatījos, jo darbs

Pačekoju komentu sadaļu zem citiem video - lielākoties labējie&kristieši kas pie visām pasaules problēmām vaino ebrejus, un citas minoritātes. Hardly a supprise.

2 Likes

Dīvainā kārtā šim video komentārus nelasīju. Bet jā, video ir jūtama reliģijas piegarša, tas ir bik mīnuss. Bet saturs diezgan labs anyway.

Par to, ka kāds komentāros vaino ebrejus utt - tas ir praktiski visu youtube un jebkuru citu video/sociālo tīklu platformu komentāros. Not specific to this video at all.

Es ar šo esmu saskāries pietiekami bieži, lai ienīstu to, kā cilvēki izdomā kaut kādu sviestu, ko es neesmu teicis, un vēl pieņem to sviestu kā faktu.
Please stop fantasizing about what I (or others) say and be literal, even if you’re not neurodivergent, it’s just better for everyone. If you think someone’s implying something, then ask if they actually are; you’ll likely be surprised.

A channel worth subscribing to.

The more you think about it the less sense it makes. Jàpalasa komentāri, un jāskatās kā progresē video saturs. Kaut kas par šo man ož.

1 Like

Jā, tas title ir weird, un es neticu, ka ilgtermiņā viņa turpinās tā domāt.

Bet ir savas idejas, kuras ir pareizas, e.g. aiziet uz kinīti solo noskatīties filmu, kas tevi interesē, tā vietā, lai ļautu draugiem sevi vilkt uz kuru pusi viņi grib.

Reizēm protams ir labi iet pašam kur neguns rāda un pabūt divvientulībā ar sevi, bet nu cilvēks, jau kopš izseniem laikiem tomēr ir sociāls lops. Soc tīkli manuprāt to visu ir kārtīgi sapisuši, jo esot savienots ar visiem, tu īsti neesi savienots ar ne vienu, un tev nav savas cilts tā teikt

2 Likes

nu viss jau atkarīgs no draugiem,mēs parasti sarunājam ka respektējam viens otru un piemērm ejam uz filmām kas kopīgi interesē.
bet overall jā jāmāk uzlikt sava veida boundaries lai nebūtu tā ka reizēm šķistu ka būtu labāk vienam.
Jo tādā gadījumā ir jājautā sev vai tas cilvēks tiešām ir tavs draugs vai cilvēks kas vnk kaut kādā veidā tevi izmanto. Diemžēl man arī ir bijušas pāris draudzības kurām, esmu pateikusi atā jo sapratu ka cilvēkam interesē iegūt no manis kādu labumu nevis ar mani pavadīt laiku.Un tā vietā lai cilvēks apjautātos kapēc vai kaut kas noticis un utt es tiku nosaukāta dažādos vārdos ar domu likt man justies vainīgai :woman_shrugging:

2 Likes

vēl kā Herocgs minēja jā pavadīt laiku priekš sevis nav slikti pat ieteicami lai iepazītu sevi labāk ko tu vari un nevari.
Neesmu arī speciālists bet klausoties ka viņa draugus aprakstīja par toksiskiem tikai tāpēc ka viņa bez viņiem nevarēja dzīvot ,izklausās vairāk pēc tā ka viņai varētu būt kāda veida problēmas ar mentālo veselību,nevis ka tie cilvēki tiešām ir bijuši slikti.Bet nu tas ir kā es saklausīju,varu arī kļūdīties
plus ir gadījumi kur cilvēkiem tiešām iet grūti izveidot šo kontaktu un sev sāk iestāstīt ka labāk būt vienam kas ar nav tas pats labākais variants

2 Likes