Par grīdām runājot, mana vecā Candy visu savu dzīvi ir skraidījus apkārt, strādājusi uz pilniem apgriezieniem un iekšā ir ieviesies šķietami neizmazgājams pelējus.
Man nesen veļasmašīna pārstāja strādāt un tā vietā lai to salabotu es to uzskatīju par perfektu ieganstu jaunas veļasmašīnas iegādei. Vienmēr gribēju veļasmašīnu ar iebūvētu veļas sausinātāju. Tā nu pasūtīju Bosch WNA134B0SN:
gaidu atsauksmes. un ko tieši tu domā ar “pārstāja strādāt”? tu esi viens to top džekiem forumā kas tādā situācijā pavilktu vešenei dzīvi vēl par pāris gadiem
Sāka mest ārā kļūdu. Aizrakstīju supportam, tie noteikca kļūdas veidu un ko tādā situācijā darīt. Visticamāk ka blīves bojājums. Blīve pati par sevi jau izskatījās diezgan bēdīgā stāvoklī.
Sapratu ka ja šo salabošu tad būšu diezgan nelaimīgs ar garām palaistu iespēju nomainīt veļasmašīnu ar tik labu attaisnojumu kā šis.
Viens no viediem kā vēl pagarināt dzīvi mašīnītei, ir nelikt centrafūgas režīmu uz pilno, nomest uz dažiem simts apgriezieniem zemāk.
Un nekraut līdz kapacitātei.
Neviens man nemācīs kā pareizi kraut veļasmašīnu :
Nu jā, arī atkarībā no auduma, piemēram man instrukcijā teikt, ka vilnu nevairāk par 4kg, lai arī 8kg celtspēja šamejai ir.
Tu savu veco veļasmašīnu jau izmeti?
Plānojas izvešana trešdien.
Tu maksā vai arī tev maksā par izvešanu?
Uztaisi video kur tu viņā iemet ķieģeli.
5 Eur par izvešanu no piektā stāva.
Cenas no tolmeta(€/tonna):
7kg(manai veļasmašīnai)
?
~50KG
Interesanti cik tie savācēji reāli nopelna par veļasmašīnu? No šīm cenām varbūt 10€ varētu izspiest par veļasmašīnu.
Veļasmašīnas lietotajā tirgū gandrīz vai atdod pa velti - SSā varēja pat strādājošu veļasmašīnu nopirkt par 5€:
Cilvēki vēlas lai tās vienkārši kāds savāktu un par to vairs nevajadzētu domāt. Palietotas veļasmašīnas ir jātīra un jāmaina detaļas, kas gadu laikā ir aizaugušas.
Ja vajag, savākt veļas mašīnu varu to izdarīt pa velti :D ;D
Damn. Pat spēsi nonest lejā?
Nuu ar nonešanu, varbūt vajadzētu kādu ekstra roku, bet uz ratiņiem lenā garā noripinot divatā ir ok :D
Ņem verā, k’'a tas pats bundulis ir vispār nerūsējošais, tāpēc tur vēl ekstra cena nāk…
Pats esmu nodevis līdz šims Eurolom.
Pa cik tu nodevi?
Vēl neesmu nodevis (citu biju nodevis), bet parēķināju izdēvīgāk man ir viņu izjaukt teorijā.
Bet vēl domāju, kas man būs uzdēvīgāk pārdot viņu vai uz metālu.
Mirstoši gultņi un plate kļūmi met. Plati vrētu atjaunot/aizvietot, bet dēļ gultņiem ar laiku ar aizies pie dieviem. Jau pirms 1,5-2 gadiem mainījām plati.