Pamēģināju izmazgāt drēbes un tad tās sausināt. Aizņēma 6h. Kopumā rezultăts ir teicams. Drēbes ir sausas un uzreiz gatavas likšanai skapī.
Man arī ļoti patika ka mašīna nevibrēja pie liela apgriezienu skaita.
Vienīgi džinsa bikses ko arī tur biju ielicis stipri sarāvās. Došos mainīt pēc garantijas jo uz bikšu instrukcijas ir rakstīts ka tās var likt sausinātājā.
a @Kristianux tad tu veļas mašīnu dabūji? varbūt vnk paņemt @Onii_chan mašīnu, un to sataisīt?
Nē taču. Vispār jau negaidīju ka topiks tā uzvārīsies par cik sākumā tas bija divi ieraksti “ko tu šodien darīji”
Pāri vešenei ir citas prioritātes, kā arī iepriekš nepieciešamās struktūras trūkums. Es esmu spējīgs ienest 40-80L un iznest to pašu daudzumu ar ūdeni mājās, bet nejūtos pamatos likt iekšā līdzekļus tikai lai darītu manuālu darbu, ja varu aizvest un piekrāmēt pilnu laundromātu kkur reizi 6 nedēļās.
Tieši tā. Veļas mazgātavas arī ir brīnišķīgi varianti. Protams ja tās lietot 3 gadus pēc kārtas, tad gan jau ka veļasmašīnas iegāde būtu bijis labāks variants.
Vienīgo reizi kad biju veļas mazgātavā bija šogad ceļojumā uz Vāciju. Speciāli ņēmu 2x mazāk veļas ar domu ka būs mazāk jānēsā un tad ceļojuma vidū to visu varēs izmazgāt. Šis plāns izcili nostrādāja. Vācijā pilsētās veļas mazgātavas ir uz ikkatra stūra.
Tev tagad ir izcila iespēja izveidot mūsdienīga dzīvokļa izkārtojumu man pilnīgi skauž. Varēsi pievilkt ūdeni visur kur gribi uz visām potenciālajām ierīcēm + savilkt nesvētu daudzumu rozešu, jo to vienmēr trūkst. Manā dzīvoklī rozešu akūti trūkst.
WTF?
Es mazgāju veļu aptuveni reizi nedēļā - pusotrā, citādāk mana veļas kaste ir ar kalnu.
Es par tādu esamību Rīgā nemaz neko nezinu. Tādas ir? Par visu Latviju nemaz nerunāsim, mazpilsētās 100% nav.
Esmu redzējis vienu kaut kur centra apkārtnē.
Es esmu redzējis tikai reklāmu soc. tīklos. Vairs jau neatveros kur precīzi tā bija.
jā, bija reklāma “jūsu netīrā veļa ir mūsu darīšana!” ;D
Es zinu ka Jūrmalā, Kauguros ir veļas mazgātava, bet par citur pat nav ne jausmas
Tieši uzdūros ideālajam meme
Nah, es vienmēr grupēju pa krāsām.
tā ir kā mūzika manām ausīm prieka asariņ’ acī, kad redzu, ka kāds šķiro pa krāsām
Vai tu pazīsti kādu, kas nešķiro?
yuuup, man daudzi zināmi, kas nešķiro. dažiem vēl pietiek prāta nelikt balto ar tumšo kopā, bet visas pelēkās, melnās, krāsainās met kopā
Tieši tāpēc 95% mana apģērba ir melns. Krāsaino uzvelku retos, īpašos gadījumos.
Really? Tu pērc melnu apģērbu tikai tāpēc, ka slinkums šķirot pa krāsām???
Skan pēc pamatota iemesla
Kāda jēga škirot pa krāsainām krāsām(zaļa, zila , rozā)? Es saprotu ka nevajag mazgāt melno ar gaišo, jo melnajam ir speciāls mazgāšanas līdzeklis bez enzīmiem, kurš neaiztiek jebkādus pigmentus lai pēc iespējas saglabātu orģinālo krāsu. Pie tam arī krāsainas drēbes ar tādu var mazgāt ja nav nekādi zemeņu, vīna vai tamlīdzīgi traipi. Baltiem krekliem un citām gaišām drēbēm gan vajag citu līdzekli ar ļoti stipriem pigmentu šķīdinošiem enzīmiem, kas saglabā to gaišumu.
pamēģini kādreiz dzeltenu kreklu ar sarkanām biksēm izmazgāt ;D