Darbā uzstutēju atpakaļ galvu mīļākajam cirvītim :3
Pat ar ozola kātu… Nav tā ka baigi atsitas sitiens pa roku? vienkārši parasti neliek ozolu, jo viņš cirvim dod atsitienu atpakaļ rokā… Bet tā jau skaisti!
Par materiālu nezinu. Pēc izjūtām bija ozols, bet varētu būt kas ekskluzīvāks, pārāk viegli padevās asmenim.
Ko jau tie somi sacepuši…
No sākuma noskatījāmies Violent night, tik nežēlīgs gabals, bet patika, pēc tam kaut ko mierīgāku, mīļos Muminus ar tēju un cepumiem Muminiem

Violent night ir tik sasodīti labs gabals, I loved it.
Es pagājšgad uz kino uz viņu gribēju, bet nesanāca, šodien sapratu, ka šādi labāk, tas nežēlīgais man mazliet par traku, uz lielā ekrāna es neizturētu
Ko tu, sirsnīga ģimenes filma ar ļoti radošām nerātno cilvēku sodīšanas metodēm XD
Noskatījāmies pēdējo Hildas sezonu šovakar.
Bija jauki atgriezties tik wholesome pasaulē pēc tik ilga laika.
Braucot uz darbu eerily tukšas ielas. Vienīgais pretī devās autobuss, kas sacēla patstāvīgu sniega viesuli.
Jau tā baisi braukt pa šādiem apstākļiem, ar melno ledu zem sniega… Auto teju peld pa virsmu.
O jā :D un salavecis, kuram no sākuma izbesīja svētki, jo visi prasa naudu un videospēles xD
Piektdien vakarā aizbraucu uz laukiem.
Sestdien visu dienu nočakarējos, labojot radiniecēm divas durvis - vannasistabā nomainīju visu mehānismu, dzīvojamajā istabā tikai plāksnīti stenderē, bet visu nenormāli izstiepa garumā fakts, ka nevienu skrūvi nevarēja normāli izskrūvēt, jo visas aizvēsturiskas un pārkrāsotas pa virsu ar biezu krāsas kārtu, ja ne pat vairākām, kā arī mehānismu vajadzēja iet pirkt veikalā, bet tur internets pateica nē maksājumam ar karti, bija jāiet uz bankomātu pēc skaidrās naudas. Vēl tur pa vidu no zila gaisa starp viņām abām izcēlās strīds, kas ilga kādu stundu, un vēl pēc tam ik pa brīžiem par to tika uzceltas atmiņas, kas man nenormāli sabojāja noskaņojumu Paveicās, ka svētdien viss bija labi.
Svētdien piecēlos septiņos, pie radiniecēm biju deviņos, saliku divus krēslus, drēbju skapi, datorgaldu, un naktsgaldiņu, pēc tam izgājām ar māsīcu uzrullēt trīs sniegavīrus (faktiski rullēju es, viņa tikai “izdekorēja”), pie reizes papikojāmies nedaudz. Dīvainā kārtā viņai pavisam ātri sāka durt sānos, kas bija baigi dīvaini, jo augustā uz batutiem viņa lēkāja krietni ņiprāk par mani. Un visbeidzot, pašā vakara noslēgumā/pēc pusnakts, pirms braukšanas prom, vēl uzspēlējām galda spēles - Cirku, Love Letter, un Set.
Pirmdien no rīta nokavēju autobusu par vienu! minūti (man likās, ka atiet 4:20 - yeah yeah, teh funny number, I know -, bet pareizi bija 4:10, un es biju autoostā 4:11, nolohojos, nepārbaudīju). Man likās, ka šoferis pamanīs, kā es steberēju viņa virzienā (man bija ļoti smaga soma) un māju ar roku, bet nekā, aizbrauca deguna priekšā prom. Paveicās, ka māsīca bija nomodā un varēja atvērt durvis, jo nākošais autobuss bija pēc 3,5h un viesu namā es atpakaļ vairs nevarēju tikt - tur atslēgas jāatstāj numuriņa durvīs, kad ej projām, bet pie atslēgām ir arī ārdurvju atslēgas, jo randomi iekšā netiek laisti.
Sanāk, ka svētdien/pirmdien kopā biju nomodā ~33h, bet vismaz nogulēju arī 16h, tā kā it balances out.
“a series of unfortunate events” adult version.
6 posts were split to a new topic: Novērtē savas svētku dienas!
Šodien lielākoties vaļājos pa gultu, skatījos televizoru un bezmērķīgi staigāju pa dzīvokli. Diena izdevusies. :D
Pirmā bilde nenormāli kruti izskatās
Dzīvajā vispār forši - tie lāzeri maina krāsu un kustās tieši virs galvas + vēl sniegs mirgo tajos.
arī gribu redzēt, bet daaaamnn, negribās tik tālu braukt
lookin amazing!