Jā, zemes gabalos kur viņas dzīvo nedrīkst neko būvēt.
Uh, jā. Tos es kaut kā palaidu garām. Tur tiešām varētu veikt pētījumu par to kā zilā gaisma ietekmē miegu .
Šoiden mainīju priekšējo apakšējo lodbalstu mašīnai.
Es biju speciāli pasūtījis komplektu lai var nomainīt lodbalstu. Pirmā bilde, kur es jau izspiedu veco un tagad centīšos likt iekšā jauno. Es jau domāju pusstunda un viss būs pabeigts :
Nope . Mēģinu likt iekša, bet jaunais pa vaļīgu. Vecajam diametrs bija 40.3mm bet jaunajam 39.9mm. Nu viss, 10 civēka matu dēļ sākās piedzīvojums.
Tagad es meklēju kur var nopirkt tādu kas derētu. Mašīna nav braucama un jāiet ar kājām. 20min un aizeju uz pirmo veikalu, bet tur viņiem nav pareizais izmērs. Es jau eju mājās. Domāju pasūtīt internetā un rīt 40min braukt ar sabiedrisko. Pēc 30min es redzu veikalu, kuru ieteica pārdevējs no pirmā veikala. Ieeju iekšā, prasu vai viņiem ir lodbalsts ar pareizu izmēru un… NAV. Beigās no viņiem nopērku visu apakšējo sviru pa 40€. Eju atpakaļ 30min uz mašīnu un nomainu:
Mainot jau ir palicis tumšs un pusē man saplīst lampa un jāizmanto telefona lukturītis. Šeit redzama mana sviru kolekcija:
TL;DR: “Forši” pavadīju visu dienu un pastaigājos. Mans plāns ietaupīt izgāzās - tā vietā lai es atpelnītu 30€ no instrumentu komplekta - veltīgi nopirku instrumentu komplektu par 70€ un lodbalstu par 8€, kurš bija par mazu. Saplīsa lampa. Daudz skatieni no apkārtējiem.
healthy tho ;D
bet es tā arī nesapratu, tad Tev sanāca sataisīt/nomainīt lodbalstu mašīnai? is it working fine now? can you brum brum now?
Yess
tātad nākamreiz uz Ogri mēs brauksim ar tavu mašīnu? ;DD
Jā. Nevajag sporta zāles, bet plīstošas mašīnas un speciāli jāierēķina mazāk laiks uz pasākumiem, lai sanāk skriet nevis iet.
Jā . Vajadzēja taču braukt tur, kad viss sasals, lai forši varētu pa visu to “staigāt”.
Uzvilku gumijniekus un paķēru līdzi lielo lietussargu, ārā gāž kā ar spaiņiem. Dievinu pusnakts pastaigas, kad neviens cits nav ārā un neviena mašīna nav redzama uz ielām. Vējš gan negants, atvilkos atpakaļ pusizmircis, bet dvēsele priecīga.
Man uz ziemassvētkiem uzdāvināja mākslīgo egli un es secināju to ka es nemāku rotāt mākslīgās egles :D
esmu gulējusi 2 stundas, bet for some reason jūtos tīri žirgta ;D
ja pietiks spēka - cepšu pīrādziņus gan gaļas, gan kāpostu, bet no kārtainās mīklas.
vienvārdsakot, im hooked uz kārtainās mīklas
Pati arī mīklu taisīji?
oooh nooo - tā ir unreal ilgi taisāma mīkla, kas ja pareizi atceros prasīja kādas 48h. es esmu nepacietīga ;DD
Ohooo, it better taste amazing with all the effort you’ve put in
Es pat 5 stundas, bet šobrīd gan jūtos kā -
Es tehniski aizgāju gulēt divos bet es tiik slikti gulēju ka tagad nogurums nāk virsū
atgriezos Valmierā no mītiņa, un ļoti priecājos par nokusušā sniega atgriešanos.
Tikai tagad?
es tikko pamodos, bet varētu vēl pagulēt ;D
starp citu, pareizā kulē ar saldumiem noķēri!
Fun fact:
chocolate is more effective attractant for mice than cheese
Update: es pīrādziņus neizcepu rītdien