Piesūcinātu, lokanu. Tā, lai pievelk ![]()
ir plkst. 1:24 un beidzot atvēlēju laiku sev, lai uztaisītu kakao:
PS. mana šī ziemīšu krūze ar sarkankrūtīti, kas fun fact ir žubīšu dzimtas putniņš ![]()
Pielējos ar kolēģiem līdz 5:00.
Man bail iet uz offisu…bet man liekas, ka vibe bija labs.
Redzēsim rīt…
Man tas pats būs tikai līdz pieciem dienā( jo pasarg dievs satikst kolēģus ārpus darba laika)
Un vakar līdz pusnaktij taisīju sukulentu modeļus blockbench-ā. 3 uztaisīju bet tik 2 reāli izskatās ok
another fun fact, viens no košākajiem latvijas putniņiem - dadzītis - ar ir žubīšu dzimtā
Jā zaļā vārna un zivju dzenītis ir raibāki bet abi ir baigi reti novēroajmi, savukārt dadzītis ir bieži sastopams skaistums
Kad iet gulēt, izslēdz)
ak dievs
Doesn’t work that way. Zilā gaisma - nenāk miegs. Ja nenāk miegs, tad tu neej gulēt. Ergo - zilā gaisma paliek ieslēgta.
Nu teikšu godīgi, nezinu kā, kad iet tas draugs čučēt ![]()
source
Tas cik lielā mērā maza spilgtuma zilā gaisma ietekmē cirkadiāno ritmu nav aprakstīts, vismaz wikipēdijā. Tur vairāk runa par augstas intensitātes zilo gaismu, kas varētu būt no LCD paneļiem.
Nebrīnītos arī ja ķermenis var adaptēties pie tā, ka dēļ zilās gaismas izstrādājās mazāk melatonīns.
Ar marshmallow?
es aizmirsu par viņiem ;D bet toties putukrējums bij, huhu
Kā mēs redzam bildē, tad tur ir gan zilās lampiņas, gan LCD paneļi, tā kā…
Esmu redzējis zaļo vārnu dzīvē… garkalnē! No sākuma likās ka papagailis biju pārsteigts ka Latvijā ir tāda suga! ![]()
Hmm…tas ir interesanti, jo viņa ir sasodīti reta un tomēr nemaz nav urbānā suga
Jā un garkalnē kad iebrauc esot aizsargajamā zona dēļ zaļās vārnas, tā vietējie stāstija … bet putns zili zaļš pēc vārnas man neizskatijās… Latviešu papagailis ![]()
Nav jau radniecīgs ar. Es reāli nezinu nafig viņu par vārnu nosauca
Pie manām durvīm tikko bija Jehovas liecinieces. Teicu, ka aizņemts (which I am, jaunam patcham relīze, grindoju last minute changes), bet iedeva vizītkarti ar jw.org virsū. Vispār nenofiltrēju, ko viņa saka… Kaut kāds “mēs šodien runājām par aktuālām lietām ar cilvēkiem”… Kaut kas tādā garā. Sākumā domāju, ka tā mājas pārvaldniece, jo to vēl neesmu saticis. Bet nu to arī pasūtītu trīs mājas tālāk, man nav laika šodien.
pie manis pat helovīnos bērni pēc konfektēm nenāk
a tev tiek veseli jehovas liecinieki… life is unfair