uznāca dalobs, un tikai ierodoties mājās tacerējos, ka omnivā salaveča paka. to savācot attapos, ka būtu varējis piebremzēt un sapakot savu paku. Kāmēr pakoju to, konststēju ka darbā atstājis atslēgas. Izdegums ir īsts.
Braucu ar riteni, viss bija forši līdz sliedas spawned. Me max speed lean back gāju pari a tur priekša tās gajeju robežas. Es drusku pā atru nobremzēju un priekšejais ritenis sliedē ieķeras, me full force pret zemi. A tas ar eriteni 30 kg full speed. Nothing broke or even hurt, only my pride.
Kas tās ir?
Šādi viens no uniersitātes ari brauca ar riteni, bet viņam riteņa atslēga ieķērās priekšējā ratā, to nobloķēja un viņš pārlidoja pāri stūrei. Salauza abus elkoņus.
Pirms sliedēm ir trubas, lai traucetu riteņiem. Viņas iet zigu zagu, lai pa tiešo nebrauktu ritenis paris sliedēm.
Nebrīnos tur tāds force ar e riteni, man jau kas lidzīgs bija. Man ritenim priekšeja iestrega sliedē, un uzreiz pāri ragiem.
Tad bremzējot tev priekšējais ritenis sagriezās pa 90°?
Nu ja nebūtu bremzējis butu ok, bet jā uzreiz sliede nebija 90 bet 75. Kā noespiedo bremzes rats iekrita sliedē.
Galvenais pirmā doma vai kas ebikam rats ok priekšejais, paveicas savā ziņā. Pēc tam tik skatijos vai kas uzsplēsts. Cimds rip bija, bet tas jau tāds pašvaks bija.
Un tad es, vienkārši braucot pa Rīgas ielām, pārspridzinu riepu .
Bijām pie drauga, viņš palīdz ar kompi, tikmēr bf paspēlēja Tekken līdz nogura, pēc tam man iedeva uzspēlēt crash car race spēlīti, kas ne reizi netika spēlēta, es tur tā izlaidu :)
Ļoti…zilgana istaba
Zilās led gaismiņas draugam tādu rada)
Viņam laikam nepatīk gulēt.
Vienmēr jau var izslēgt
bf vai lampiņas? ;D
Teorētiski… jā. Bet, kamēr ieslēgtas, tikmēr miegs slikti nāks.
Vispirms bf, pēc tam lampiņas.
Vai arī, ja labi atvēzējas ar slapju airi, var abus divus ar vienu vēzienu.
galvenais labi pamērcētu airi ;D