Novērtē savas svētku dienas!

Atskatoties uz to visu, no 1-10, kā tu vērtē šos Ziemassvētkus?

2 Likes

Sestdiena - 0/10.
Svētdiena - ~8/10, man patīk mēbeles likt kopā, galda spēles patīk, sniega vīri un pikošanās arī bija labi.
Pirmdiena - 3/10.

4 Likes

Būtu visi 10, šodien pamodos slima ar temp, drudzi, drebuļiem, šķību smadzeni utt :joy::sweat_smile: bet tpt lkm došu teicamo devītnieku :grin:

1 Like

Man svētdiena 8/10, bij okei. Dabūju pašmorēt
Pirmdiena 5/10- tīriju sniegu un tas bija dienas highlight
Šodiena 9/10 bij forši ar @Kristianux pa mežu pavazāties

6 Likes

Man šo uztaisīt par atsevišķu topiku, vai ļausim uzplaukt un novīst šeit?

Labi ka vismaz pašu Ziemassvētku diena ok.

Uff, tas stulbi. Man parasti vīrusi pāriet 5-7 dienās. Cerams tev uz jauno gadu būs ok.

Var atsevišķu, kur katrs dod vērtējumu ziemassvētkiem.

Manuprāt jāļauj pašam novīst.

Kā tu kā biologs vari ļaut kaut kam novīst :open_mouth:.

sestdiena - 8/10 varēja pagulēt vairāk.
svētdiena - 9/10 dubulti ziemassvētki.
pirmdiena - 10/10 forša pastaiga.

2 Likes

Reizēm jāļauj augsm novīst, lai tas varētu turpināt dzīvi herbārijā

Svētdiena: 6/10 darbā bet mierīgi
Pirmdiena: 2/10 darbā nedaudz darāmā bet bez aizķeršanās, ģimenes loceklis anulēja svētku sajūtu
Otrdiena: 9/10 pārgājiens un kafejnīcas medības. Būtu pēc tam ko lietderīgu paveicis būtu 10/10 diena.

5 Likes

Nesekoju? Runā par drogām?

That sucks.

Cik litri ūdens zābakos?

1 Like

Stabils 8/10. Ražīgs dāvanu ziņā un svinēšanas daudzumā, varbūt pa daudz svinēšanas daudzumā. :D

3 Likes

Nē. Herbārijs ir sausu, visbiežāk pilnībā laterāli saplacinātu augu paraugu kopums, ko izmanto botānikā. Solis starp auga attēlu un auga apskati dabā

praktiski tas pats, tikai viens selektīvi izmanto pilnus augus vai to daļas. Apstrāde taču tāda pati?

sestdiena 8/10 - diendusiņas un nedabeigtie darbi
svētdiena 9/10 - ģimene, izēšanās un ziemīši
pirmdiena 10/10 - dabūju ieskatīties vēsturē un šo to uzzināt par medicīnu
otrdiena 9/10 - es turpinu svinēt ziemīšus Polijā :smiling_face_with_three_hearts:

2 Likes

Svētdiena - 8/10 - bija labāk nekā plānoju. Bija migrēna un onkulis atbrauca pālī, attiecīgi nonstop runā, pārtrauc visus un rada sūdu…bet deam, kaut kā viss pagāja smooth.

Pirmdiena - 1/10 - nokačāju Marvel SNAP…nospēlēju visu dienu (kādas 13h) un aizgāju gulēt…im addicted

Otrdien - 10/10 - atkal visu dienu kapāju Marvel SNAP, bet vakarā atbrauca čoms un mīļi pabazarējām…un NAKTĪ PABEIDZU KALENDĀRU, HALELUJA!!!

3 Likes

Bez pārspīlējuma un noteikti teiktu 11/11, neskatoties uz to, ka ir lietas kuras mazliet kavēju/neizdaru :sweat_smile:
Pat ja objektīvi un kritiski, bez emocijām domāt 10/10. Superb! :grin: :grin: :grin: :partying_face: :partying_face: :partying_face: :partying_face:

3 Likes