Ko Tu šodien darīji?

Izdarīju savas gacha lietas.
Genshin, Honkai, Starrail, PGR

1 Like

biju pa ilgiem gadiem aptiekā pēc savām antibiotikām… ieraugot cenas vien jau sāku just visus simptomus. Slimot ir tik dārgi, šausmas

Tādēļ nomirt ir lētāk. :sweat_smile:
P.S. Tas nenozīmē, ka es tev to novēlu. Normāls čuvaks esi. :ok_hand::+1:

1 Like

Ja kaut kur mežā - varbūt.
I to nefakts - vēl piestādīs rēķinu, kā pa bioloģisko piesārņojumu ;D

Pārbaudīji vai apdrošināšana nesedz zāles?

1 Like

Trūkst vēl tikai Cūkmens, Bez Tabu un Degpunktā sižets :joy::ok_hand:

Kur cūkmens pazudis vispār. Sen nav redzēts.

Hz patiesībā

1 Like

šodien biju treniņā aero-stretching, proti, Tu vingro un karājies šūpuļtīklā un it looks hawt af, just sayin

1 Like

Pag ko…takā joga bet tu esi lielā šupuļtīklā?

Pieļauju ka nē, jo tas ko es redzu sev galvā ir parāk komiski lai būtu hawt ad xd

drīzāk kā ballet, tikai tu esi tīklā:

3 Likes

Aaa this thing

Oh yeah, that should feel awesome for stretches. But also, non-zero possibility of strain.

man gan vēl ir tālu līdz tādam līmenim, kā video, bet tāpat karājos kājām gaisā, was fun ;D

Man arī prātā bija kaut kas līdzīgs plankingam actual guļamtīklā or something.

Šī jau ir ģimnāztiskā disciplīna

2 Likes

šodienai vienīgais raksturvārds kas prātā nāk: jancīga

darba diena diezgan EZ, bez stresiem, bet saņēmu tik satrauktu zvanu kā nekad, bet vaina tik niecīga: nestrādā galda kalkulators.

Cēliens 1:
ieskrēju elektronikas servisā pakonsultēties par ideju, protams, tāpēc ka ļaut iekārtai būt kā ražotājs ir paredzējis es vienkārši nevaru. Tur pirms manis sieviete vēlās ekstraktēt foto no veseliem 3 telefoniem: 1 izlādējies, viens pašķīdis, trešajam 3gadnieks paroli uzlicis. Pasistajam telefonam džeks prognozēja maiņas ekrānu par 40eur :face_with_peeking_eye:, un kā modernā pasakā man mājās stāv identisks modelis ar defektiu, bet veselu ekrānu. Priekšstādīju abiem, ka ienesīšu par nekop daļām, vairot labo pasaulē.

Cēliens 2:
Grupās kur ar vienu ausi klausos lūdza palīdzību demontēt airsoft laukumu. Saģērbos, iemetu google nosaukumu un vālēju… lai attaptos pilnīgi citā laukumā nedaudz savādākā virzienā. Pat nezināju, ka tāds pastāv teju nekurienes vidū https://maps.app.goo.gl/2FSxNoNbiNCcYU8WA, kaut gan patiesais ir šeit https://maps.app.goo.gl/meHgZp7EK9hoksmHA, kur arī attiecīgi līdz melnai tumsai staipījām riepas un paletes.

Cēliens 2.1:
par padarīto darbu pabaroju sevi hesītī, no padzēriena tā uzpūtās vēders ka šķita sastiepts

Cēliens 3:
Zvans nedaudz pirms 11. Priekšnieks. “nelādējas elektroiekrāvēji, nedeg neviena gaisma, viss tumšs”
Dodos tur ar vēderu čokurā, jau gatavojos ļaunākajam gadījumam ka kas liels nodedzis. Pusi ceļa priekšā svārstās dzērājs ar 30km/h. Ierodos, pārskatu situāciju, izrādās vecajiem lādētājiem izslēgta vadība, bet jaunie piejūgti klāt. 1 būtu nejaušība, bet visi 4: nolaidība. Gaismas kas nedeg: lādētāju indikācija.

Mājupceļā vēl viens miegains/reibis priekšā, brauc lēni, svārstās.

2 Likes

Bruh…tev nav garlaicīgi :D

Man jāsaņemās izmazgāt traukus pirms lidoju uz Turciju :smiling_face_with_tear:

images(3)

2 Likes

No otras puses skaties, kad atlidosi, tevi kāds sagaidīs ;D

1 Like

Pārtikas mušiņas :rofl: