Ko Tu šodien darīji?

Šodien kolēģe pamanīja manus Genshin Impact piekariņus pie somas. Momentāli mēģināja savest kopā ar savu dēlu, kurš arī spēlē. Vajadzēja šeit sākt strādāt, kad vēl biju brīvs un pieejams, pat nezināju, ka mums te ir tāds serviss.

1 Like

Iemesls kāpēc mani biedē ideja valkāt merch. Nav pat runa par anime merch, any merch

Nez, es visu laiku staigāju ar R&M somu un vēl neviens ar šo sarunu nesāka

Nuuu rik and morty faniem nav tā labākā slava…generally speaking

2 Likes

Ne savā starpā taču

Šitas sanāks gandrīz kā atbildes trieciens Kristianux piedzīvojumiem. Ja viņš savu dienu apzīmēja kā jancīgu, tad man pavisam noteikti bija sidequest diena.
To ka šodien biroja pabūt prakatiski nesanāks, bet nu ka īsti tā diena ies, to negaidīju. Pirmais atgadījums bija vecdaugavas pļavās kur mēs ar kolēģi katrs iekāpām savā zirga mēslā. Tad bija lielā misija dabūt tīrus mūsu appavsu jo mašīna bija darba kopējā. Pa zirgu tēmai piedzīvojumu turpinājās, jo šo ziegu saimniece mūs noturēja par zag;liem kad mēs gajām cauri krūmājiem lai redzētu vai viena no dabas parka robežzīmēs ir vietā. Tā ir tā pati ko Rīgas meži grib izlikt ārā un paldies dievam viņa mani no sanāksmes neatpazina. Bet ne tikai viņa mšu aizveda līdz tai zīmei un izstāstīja kādi viņai ir šeit plāni pļavu atjaunošanā, mums arī ķirbjus piedāvāja.

Pēc tam, nu jau citā mangaļsalas galā, es gandrīz iekritu bedrē ar sapuvušām zivīm kāpjot ārā no mašīnas. Mana hipotēze, ir ka cilveki sazvejoja un izdomāja ka labākais ko ar zivīm darīt ir samest tās vienā iedobē, jo neviens tak nepamanīs.

nonākot pie mangaļsalas veselības takas, mēs izmēģinājām pamēģināt grafiti tīrītāju pie viena no pamatīgi apzīmētājiem info stendiem par ko bijām saņēmuši vēstuli…izrādās grafiti noņēmējs strādā nedaudz pārāk labi un ar visiem ķēpājumiem nāca nost arī pamatteksts. Un to mēs sapratām tad kad viss stends jau bija nopūsts un krāsa bij sākusi tecēt lejā. Ātri aiztināmies prom un zisu dienu rokas oda pēc tā krāsas noņēmēja

2 Likes

oj jopcik. tie kas apkrāso infostendus un citus kulturas objektus ir pelnījuši savu loku ellē, lai tie kas smilšakmenī grebj savus iniciāļus mūžības garumā to dara viņu miesā. a match made in hell

Vispār tagošana kā tāda ir cancer. Es saprotu kvalitatīvu grafiti, kur ir vismaz kaut kāda mākslas nojausma, tjipa Banksy, bet tagošana IMO nav grafiti, pie kājas, pat ja pēc definīcijas ir. Waste of paint and ruins the view.

1 Like

Es zinu, ka tu sūdzies, bet es tik dzirdu, kā tevi laiž ārā pļavās ganīties un piedzīvot piedzīvojumus. :D Teiksim mēs šodien darbā likām līmlapiņas uz līnijas, kas apzīmēja to cik ļoti mēs izjūtam stresu. xD

1 Like

Kaķim Kaķim šovakar ir pieticis drosmes apgulties blakus man gultā. Tagad vāļājamies pa gultu, es ar grāmatu, šis aizmidzis :33

3 Likes

Kurā vietā tas pēc sūdzībām izklausās dude. Es ar šitās dienas izbaudu

Ja es te sāktu sūdzēties par visām toksiski pozitīvajām dāmām no dzīvokļu pārvaldes, tupajām vēstulēm no iedzīvotājiem un to elles birokrātiju tad mēs te būtu ilgi xd.

Bet tad kad kāds vietējais tantuks pasaka ka mēs esam malači un ka viss ir smuki sakolts, tad saproti ka ir tā vērts

2 Likes

Nu gsn ātri pierada. Man vecākiem jaunais kaķis still sus uz mani ir

1 Like

Es šo kaķi pazīstu jau vairākus gadus. Viņš iepriekš ir piederējis manai draudzenei, tāpēc mani noteikti pazīst. Laikam bija stress no tā, ka jāpierod pie jaunas dzīvesvietas.

1 Like

Aaa nu tas jau ir citādi. Man likās vsp random kaķis

Man abi pieklīdeņi vienkārši ir

Nenozagu random kaķi no ielas :D vispār nelikās, ka es ņemšu vēl vienu kaķi, bet nu, tāda dzīve. Neatstās taču lopiņu bez mājām.

Nu nejau no ielas. Mazums…vecmātes klasesbiedra znota tante nesen karoti nolika un kaut kā caur radiem viņas kaķis nonāca pie tevis

I mean, mana draudzene šajā kontekstā bija tā, kas nofleksoja uz mums visiem un aizgāja uz to sauli. Kaķis ir mantojumā dabūts, nevis ar varu atņemts :D

Mentore darbā nopirka man blociņu, jo viņai apnika, ka es apzīmēju visas lapas lekcijās :D thanks, mom

Laba mentore! :+1:

2 Likes

Šodien uzzināju ka kolēģes bf ir greizsirdīgs uz mani jo abi brauksim komandējumā…

Don’t even know how to feel about it