Ko Tu šodien darīji?

Vispār varētu kkur aizbraukt, ja jau bezmaksas. Kas Rīgā interesants notiek?

Reālistiski, tu vari iztikt ar gana daudz stāstu un plāniem priekš pirmās saspēles epizodes. Tā pat viss var mainīties spēlētāju ietekmes rezultātā. xD

Jāsāk jau domăt sava tēla backstory XD

Problēma tāda, ka es taisu pasauli no 0 :sweat_smile: Attiecīgi, daudz visādu sīkumu un detaļu jāizgudro…Pluss, vajg izdrukāt visas 3 dnd grāmatas un viņas izlasīt​:face_in_clouds:
Sāku lasīt Dungeon Master Guide - baigi labais. Tiešām visu sīki paskaidro.

Varu tev uzreiz iedot guide -

1. Izvēlies rasi no visām DnD rasēm. Droši var ņemt arī homebrew rases.
  2. Obligati vajg bildi. Sāc sērfot pa Pinterest.
  3. Backstory raksti nepieminot vietu nosaukumus vai personāžu nosaukumus. Stāstā liec piem…Persona 1, Persona 2 un Pilsēta 1, Pilsēta 2. Pēc tam Session 0 mēs abi saliksim nosaukumus un vietas, un iepīsim tava character backstory main story-line :))
  4. Aizpildi parasto standarta DnD character sheet.

Vairāk sīkumu un detaļu būs pieminēti kādā citā post, kad būšu confident, ka pasaule man ir gatava :D

Pa savam RPG burvība ir tajā, ka tu vari būt super neoriģināls. Teiksim paņem 2 varoņus no kāda darba kas tev patīk, samiksē kopā un laid spēlē. :D

Vienīgais, kampaņas sākumā var nākties šo to pamainīt atkarībā no scenārija. Ir klasiskais setup, kurā visi dalībnieki ir vienkārši piedzīvojumu meklētāji, kas te ir ieradušies zelta meklējumos, bet arī situācija var būt savādāka. Teiksim, GM pasaka, ka tu attopies kādas pils pazemes krātiņā un tevi pakārs no rīta līdz ar pirmo gaismu - kā tu te attapies?

Tik traki nav, jo tu tā pat veido DnD robežās, ja nu tu vienīgi neesi saziepējusies aizliegt lietas no pamata noteikumiem. :D Tā veidošana no 0 ir vairāk priekš tevis, ne tik ļoti spēlētājiem, jo tiem reāli interesēs tikai tas ar ko tie var mijiedarboties.

Kā GM noteikumus tev gan vajadzētu pārcināt, tas gan.

Bet tas ir garlaicīgi

Un man fantāzija strādā xd

2 Likes

Tā ir daļa fantazēšana. Tā pat viss ko mēs varam izdomāt, sastāv no gabaliņiem, kas kaut kur ir bijuši iepriekš. Pat ja taisīsi anti varoni - pacifistu barbaru vai asinskāru klerikāriju, tas jau kaut kur ir bijis.

tas bija vakar bet, beidzot noskatījos Oppenheimer uz lielā ekrāna, now i see why peeps say its a good movie :saluting_face:

Vakar, bet - atvedu vēl vienu kaķi mājās. Ķerstīju viņu kādas 3 stundas, un bija nenormāla bļauka vedot, bet nu, ir mājās. Mēģinām saradināt ar esošo kaķi.

Pazīstama sāpe. Jaunais kaķis jau vairāk nekā mēnesi bet vecā ex-kaķene tiknun tā vēl šņāc un taisa drāmu

Te, cerams, neies tik traki. Jaunais kaķis ir dzīvojis ar citiem kaķiem kopā draudzīgi, cerams, ka te arī ar laiku pieradīs. Manējam ļoti interesē jaunpienācējs, bet pagaidām jaunajam nav vēlmes tusēt kopā. Lai gan vakar šņāca virsū, šodien vairs nē, tikai lūkojas ļoti nosodoši, kad Naksniņš nāk paostīt viņa mantas :D

Nu man vecais kaķis ar pēc dabas ir draudzīgs. Bet laikam draudzība izbeidzās tiklīdz šķērso mājas slieksni.

Un vsp laikam viņa man izrādās, jo kā stāsta vecāki kamēr esmu Rīgā abi kaķi diezgan mierīgi sadzīvo. Tiklīdz atbraucu - lielā drāma

Es nez. Šis dzīvoja ar 2 citiem iepriekš bez problēmām. Pagaidām laikam viegli traumēts no tā, ka tika iespiests būrī un atvests uz svešu vietu ar dīvainu, nepazīstamu mājlopu. Nezinu, dzīvos un vēros, kā ies. Īsti viņam izvēles nav, neviens cits viņu paņemt sev nevar.

Man vienai paziņai tas pats, kad viņas nav mājās kaķi mierīgi dzīvo, tikko viņa atnāk uz mājām, sākas kautiņi un viss pārējāis, laikam par uzmanību cīnās :D

1 Like

Pa ilgiem laikiem gribēju uztaisīt ko saldu…jup joprojām sāļās lietas garšo labāk

3 Likes

Nepadodies ogļhidrātu māniem. :D

Man tas pats, kas @H_Hercogs 'am - ārā auksts un prasās kaut ko saldu. :melting_face:
Got some doughnuts. :doughnut: :doughnut:

Dude everything I like has carbs even if it’s salty

1 Like

Vella runas.