Psc, tāds kauns…
Mūsdienās cietoksnis ir Valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, daļa no tā teritorijas iekļauta Latvijas Republikas muitas zonā.
Uz papīra un tikai.
Tādu vēstures mantojumu un vispār krutu vietu nolaist pa burbuli.
Psc, tāds kauns…
Mūsdienās cietoksnis ir Valsts nozīmes arhitektūras piemineklis, daļa no tā teritorijas iekļauta Latvijas Republikas muitas zonā.
Uz papīra un tikai.
Tādu vēstures mantojumu un vispār krutu vietu nolaist pa burbuli.
Bija labi, tikai nesaprotu, ko filmētājs tur beigās mēģināja ar kameru izdarīt, varēja normāli pabeigt filmēt un tad…
Tur tālāk cilvēkus arī filmēja, vnk tā sanāca, ka es šajā gabalā esmu pirmā
Nu vnk lieki sačakarēja video beigas. Tādi adjustments jāveic, kad netiek filmēts.
Pabeidzu skicēt pirmo nodaļu (ko sāku nedēļu atpakaļ), kkā šīs sižeta variants daudz labāk rakstās))
Priežu beku cienītājs I see
Otrdien sanāks braukt uz Valmieru darba darīšanās. Kādus gadus 3 stabili neesmu bijis tur
Visu beku cienītājs. Atdevu gan uz vecāku mājām, jo pašreiz iemēģinu carnivore uzturu. Sēnes tajā neiederās, bet pāris stundas pa mežu pavandīties nekurienes vidū bija forši.
Nuuu…dažos aspektos sēne pat ir līdzīgāka lopam nekā augam
But what does my omnivore ass know about this.
Bet pag…tu tikai gaļu sanāk ēd un neko citu?
Zivi, vistu, cūku, liellopu, olas, sviestu, sāli, ūdeni. Gandrīz viss, kas rūpnieciski apstrādāts vai ir augu izcelsmes, neder. Keto manām problēmām nepalīdzēja, vai arī nespēju pieturēties pie pietiekami stingra keto zem 20 ogļhidrātiem dienā, tāpēc izmēģinu vienkāršāku elimination uzturu ar 0 ogļhidrātiem. Jau jūtos daudz labāk.
Gaļa ir neitrālākais ēdiens, kāds eksistē, nevienam nav alerģija pret gaļu, izņemot dažus tos, kam nepietiek kunģa skābes un nespēj sagremot to vai iekodusi specifiska Ziemeļamerikas ērce, kas iedod alerģiju pret sarkano gaļu.
Doma ir dabūt bāzes līniju un tad pa vienam produktam likt atpakaļ un vadīties pēc pašsajūtas.
Tātad tev ķirbjus vai bietes nepiedāvāt… izbēgi no manām ķepnām, gudriniek tāds
Jokes aside tā būtu mana elle jo dārzeņi šausmīgi garšo un gaļa ir īpašo dienu ēdiens. Bet nu ja tev palīdz, tad lai veicas
No bietēm un ķirbjiem atteikšos. :D Man arī garšo, bet tas vairs nav garšošanas jautājums. Un paldies.
Biju domājis iemēģināt, bet tad uzzināju par pirmo divu nedēļu caureju. xD + jautājums kur raut gana lētu un labu gaļu.
Īstenībā neesmu saticis nevienu, kam paliktu slikti no ogļhidrātu samazināšanas. No tiem ir grūti tikt vaļa, bet kad tiec, ir viss bumbās.
Biju vienreiz randiņā ar meiteni kas apgalvoja, ka viņa nevar ēst ne gaļu, ne piena produktus. Es gan vairs neatceros kādēļ un vai tā bija nopietna nepanesība. Cilvēki kas kaut ko nevar ēst vienmēr atradīsies.
Ja esi jau low carb, tad tikai dažas dienas. EDIT: Par gaļas raušanu nekur tālāk par RIMI un Maxima neesmu bijis. Ir doma aiziet uz vietējo gaļas veikalu, bet cenas noteikti būs stipri augstākas.
Same.
Vairāk izklausās pēc maskējušās vegānes, bet visādi var būt! Pats esmu nestandarta variants ar uztura panesību.
Pohaaaas…visu …dienu…bleh
Jautra sestdiena bij izklausās
piededzināju saldo kartupeli pie pannas