Ko Tu šodien darīji?

Samērā sen spēlēju, es vispār reti spēlēju jebko, un CS:GO kkā pēdējā laikā baigi maz. Bija viens čalis, kurš ik pa laikam aicināja, tad ar viņu kapāju, bet viņam uzlauza Discord un Steam arī kkādā veidā, un vsjo.
Prime ir ofc, agrāk zadrotoju.
Bet nav īsti prikola tagad prasīt beta piekļuvi, jo spēlēšu moš pāris mačus dažos mēnešos.

Darbā atnāca vēstule, ka man jānodod informācija par ozolzīļu situāciju rīgā. Ja tas neizklausās pēc sasodīta sidequest, tad es nezinu

5 Likes

3 Likes

Interesanti, cik mēs ļautiņi esam dažādi.
Es tieši otrādi, gribētu darbu kur jāstrādā pilnīgi vienam. Lai nepiekasās, nesāk ar mani runāt, uzdot kādus jautājumus vai tā teikt huiņu dzīt.
Tā jau pašlaik kamēr aizvietoju, daru darbu kur gandrīz visu laiku viss vienam ar jādara, tik dažreiz sanāk sastrādāties ar kādu. Bet īstajā darbā jāstrādā 3 vai ar var teikt 5 cilvēku grupā.
Varbūt arī nebūtu tik slikti strādā kopā ar pāris līdzīgiem, klusiem un mierīgiem ļautiņiem. Bet nu citreiz gribas vienkārši visu darīt vienam pašam.

5 Likes

Biju pasākumā, kur pašam jāgrilē savs ēdiens. Bija diezgan jautri un komunāli.

5 Likes

Ozolzīļu situācija ir katastrofāla. Šodien braucu uz darbu un tās bija visur.

1 Like

Sidequest turpinās - šorīt bija jāmeklē visas detaļas un jāliek telts kopā

1 Like

W Y U not pancking in bag. Kā var pazaudēt daļas teltij. Nu ja nav viesuļvētra iesaistīta

1 Like

A) nav mana telts bet gan darbavietai piederoša un šodien es viņu tik pirmo reizi redzēju
B) nepareizi izteicos, jo ta drīzāk ir nojume. Kolēģe visu laiku par teltīm tās sauc un man pielipa. Anyways parcik tā ir nojume, tai ir vairāki iepakojumi. Un kāds ģenijs bija izdomājis katru komponenti savā noliktavas galā nobāzt

Ahh. I feel you man

Aizgāju uz dzejas vakaru, arī savu lasīšu. Un jaunā Laska ļoti atmosfēriski izskatās

2 Likes

Stronger adrenaline rush than any rollercoaster :+1:

Kas ir Laska?

Bārs, tur diezgan stabili reizi mēnesī organizē pašrakstītas krievu poēzijas vakarus

Tīri remonts vai arī Laska ir nomainījusi savu atrašanās vietu?

Otrais, tagad Vagonu 21

1 Like

RIP Laska Bar. Long live Laska V21. Izskatās Laska ir ļoti aizgājusi pasākumu organizēšanas virzienā, pat vairāk nekā iepriekš, kas nav slikti.

Šodien visu darba dienu biju ārā - pa buļļu salu. Diezgan daudz kas vēl zied pārsteidzošā kārtā. Atradu pludmalē vienu smaidīgu kaulu, un mājās ierados ar plusmalē izskalotiem kokiem un kastaņiem pilnām kabatām

2 Likes

Kas tur ar to Daugavgrīvas cietoksni darās, joprojām viss turpina aizaugt, jeb tur kko beidzot ir patīrījuši?

Man baigi negribas teikt šos vārdus bet… tā nav mūsu kompetence

Tur ņemas brīvosta. Un kaut kādu viņuprāt sūda cietoksni kopt viņiem nav interese