Kādas tieši domas? Kā rakstīt antiutopijas? Kā taisīt analoģijas? Kā kritizēt starp rindām?
Ir RTU debate club, ja pareizi sapratu, ka interesē kritika, bet no formulējuma nav īsti saprotams
Jautājums vai tas ir reālas debates vai riešana kas sākas pirmajās 5 minūtēs
Vsp par grāmatām runājot…ir kāds labs urban fantasy gabas durarara stilā - respektīvi kur pilsēta pati ir galvenais varonis in ir daudzas šķietami nesaustītas sižeta līnijas?
Pēdējā laikā gribas kko tādu un sāk parādīties domas ka pašam jācep augšā viens par Rīgu. Pāris idejas jau ir ![]()
Neesmu bijusi, bet dzirdēju no cilvēkiem,kas nereklamētu, ja būtu slikti
Jee, uzraksti!
Sūri grūti strādāju un skatoties uz cenām Cīrihē gribas aizvērt acis, lai neredzētu savu nabadzību. ![]()
Em… Tu gribi anarhistu domu biedru grupu vai? Jo izklausās, tā it kā mēs neesam gana domubiedru grupa. ![]()
Mēs pārāk by the book.
Mēs varētu būt vienīgais, kas stāv priekšā Agneses radikalizācijai. :D
Ah yes, anime titties and femboys are the only things, that keep me from creating riots or anti-government movements ![]()
![]()
![]()
Zini ko, es nebrīnītos ja tāds gadījums kkur būtu. Kāds kurš varētu būt nākamais Če Gevara bet ir pārāk aizņemts simpojot anime meitenes kas spēlē videospēles
njā, laikam rudens nāk, līdzīgi kā @5umm3r es ar te slimojos
man kakls nereāli sāp ![]()
Same gurrl ![]()
![]()
Visi slimi
dīvains piedāvājums, bet ir kāds kas grib uzspēlēt cs2, vajag +1))
Nē, ne visi.
Vai tad jau iznācis? Man Steamā vēl nav parādījies.
Bijām ar @xHorrorGirlx un @5umm3r uz ezīša spēļu vakaru aizgājuši un vakara gaitā kompānijai pieslēdzās arī meitene marin kitagawa cosplejā, kas bija pilnīgi apstulbusi, ka es atpazinu to tēlu un vēl vairāk apstulbusi ka pie galda bijs vairāki anime fani.
Bija forši, paldies par kompāniju!
Awww, that’s wholesome!
Tu vari to nočekot cs:go, ja esi nesen spēlējis un tev ir prime, viņi var dot piekļuvi beta versijai cs2