Ko Tu šodien darīji?

Ielīdīs guļammaisā, uzvilcis džemperi un garās bikses, pamodos šādā rīta ainā:

8 Likes

Esmu beidzot mājās - oh lord, beidzot mana siltā gultiņa.

No rīta visiem 11 cilvēkiem uztaisīju brokastis - 30 olas izgāja un viena lielā bekonu paka. Sacepu sunny side up olas, tad izplaucēju olas etiķī, un tad omleti ar iepriekšējās dienas grilēto gaļu). Visiem pohmeļainajiem gāja labumā.
Mājās braucot pudeles tik klinšķ pa zemi, kad veic pagriezienus ar busiņu. Taurenē mums ieteica superīgu picēriju - ģimenes uzņēmums, kur ļoti garšīgas picas.

Vecpiebalgā palikām Vanagkalnā - pie Raimonda Dombrovska. Latviešu ceļotājs, kurš no Kanādas līdz Meksikai ar skrituļslēpēm aizlaida, ar kanoe laivām brauca un vēl daudzi citi. Viņam ir daudz fenomenālu ceļojuma stāstu - un, daudz dokumentālās filmas (Stuck in Stikine)

3 Likes

Uztaisijām oreo siera kūku rītvakaram, un es tiku pielikts pie karbonāžu klapēšanas

7 Likes

šodien operatīvi izcepām pīrādziņus, uztaisījām rasolu, cāļa cepeti, sautētus kāpostus and as per usual - esam pārēdušies ;DD
christmas in nutshell ;D :christmas_tree:

7 Likes

Aizgāju pie senčiem un pieēdos.
Šogad ciemos bija vecākā māsīca, kura bija atvedusi cūkas galvu (jeb, pareizāk sakot, pusi), un uztaisījusi mums tradicionālu dāņu desertu, ko viņi ēd tikai uz Ziemassvētkiem, ar speciāliem rīsiem un ievārījumu vai kaut ko tamlīdzīgu. DIemžēl viņa bija uztaisījusi tādas normālas porcijas, un priekš manis izrādījās par saldu, es vairāk par kādām 5 karotēm nespēju apēst. Žēl, ka tā, bet pārāk saldi ēdieni ir viena no patiesi retajām lietām, ko es fiziski nevaru piespiest sevi ēst - vnk rauj uz augšu.

Pagāšnedēļ vienā rītā pamosties sniega vairs nav, otrā rītā pamosties sniegs ir, trešajā rītā sneiga atkal nav, tad pēc darba vakarā snieg, bet tomēr nākošajā rītā nekā nav :face_with_spiral_eyes:

Arī vienā no tām dienām Maximā paķēru šos. Lays čipši ar gurķu garšu, laikam jau importēti no Ķīnas.
Garšīgi, tādi maigi. … bet ar atlaidi kādi 3 vai 4 eiro :sweat_smile: . Nu vismaz 1 reiz jau var pamēģīnāt.
Bija arī ar laima garšu, bet neņēmu tos.

25.12.2024. - Biju brāļa kāzās.
26.12.2024. jeb šodien bija tā otrā diena kad tauta brauc vēl ēst un pasvinēt.

p.s. reāli šogad Ziemassvētku sajūtas nebija. Jo sniega nebija, arī šogad bez egles, un tās kāzas visas domas novērsa no Ziemassvētkiem.

7 Likes

Galvenais jautājums, vai kāzās bija eglīte ar dāvanām vai nē?

1 Like

vakar, šodien un rītdien dzīvošos pa Valmieru.
mamma aizbraukusi uz Zviedriju, man protams jāpieskata kaķi un suņi.
well, not bad, jo tāpat šodien un rīt jāstrādā

3 Likes

Biki pagremoju un sapratu ka baidos no domas pieskatīt ģimenes sunci kā no mēra. Sīko tik tālu izlaiduši, ka man miera nebūtu.

2 Likes

kas par sunīti? gib pics ;D

(pieklājīgi gaida brīdi kad varēs izskriet nepieskatīts un pārbiedēt velosipēdistus/mazus bērnus)

7 Likes

such a cuuutieee ><

un te Žubīte:

7 Likes

manu vecāku disciplīna kaķim beidzas ar pirksta pakratīšanu un “Ai, ai, ai, nevar uz galda” XD

2 Likes

6 Likes

Nope.
Kaut kāda egle bija Dzimstsarakstu Nodaļā. Kaut kādas fake dāvanas ar tur pie egles bija.

1 Like

Tā arī es komunicēju ar savu runci, viņš bez bļaušanas un purna grūšanas ļoti labi saprot ko drīkst un ko nē. Ļoti civili sadzīvojam. Kad viņu arī pārāk sanerroju viņš man roku kā kaķēnu ar zobiem “pabrīdina” bet pāri nedara.

2 Likes

Aizgāju pie ģimenes ārstes atjaunot recepti Lamotrix, jo mājās palika tikai 3 dienām. Paveicās, ka šodien varēja pie viņas tikt, maz cilvēku bija.
Aizgāju uz Stockmann iztērēt pirms gada uzdāvināto dāvanu karti (reāli nevarēju visu gadu izdomāt, ko nopirkt, jo neko īsti nevajag); nopirku 5 pārus apeņu pa 70€ (goddamn they better be worth it! nekad tik dārgas apenes neesmu pircis, vienmēr Rimčikā ņemu un ir labas) un ļoti feinas bikses, kuras īsti ārā nevar vilkt šajos laikapstākļos, pavasarī un vasarā gan kā reiz (gribēju iztērēt visu dāvanu karti, bet ar atlaidi izrādījās 23€, kek, apenes dārgākas, parodija). Nogāju lejā, iegāju pārtikas veikalā, domāju paņemt tikai bulciņas brokastīm, bet beigās sapirkos visādas interesantas garšīgas lietas pa 70€ - ķiršus (!!!), avenes, 2 dažādas bulciņas, trifeļu čipšus (smarža feina, garša nav diez ko izteikta, garšo vnk pēc sēnēm un izteikti kraukšķīgi, bezmaz pārcepti, nasing special), īpatnēju ledus tēju papīra “bundžiņā” (vēl neesmu nomēģinājis), kartupeļus ar zilo sieru un pa virsu cāli vīna mērcē (abi garšīgi), un vēl šo to.

Tikai tagad pamanīju, ka čekā rakstīts, ka cūkgaļas filejas vietā man ir izsista “pasta penne ar garnelēm”, kaut gan ceņņiku ar svaru un visu uzlīmēja gastronomijas nodaļā… Kaut kāds gļuks, bet cena it kā diži neatšķiras no tās, kas bija letē, tā kā w/e. Tāpat dīvaini, ka preces, kas ir vairākos gabalos (bulciņas), tiek čekā printētas nepareizi - “spinātu siera strūdele, 1 gab x 1.80” (atkārtojas 4x), nevis “spinātu siera strūdele, 4 gab x 1.80”. Čeks pusmetru garš…

Edit: izdzēru ledus tēju, ir ok. Virsū rakstīts “the original cannabis”, otrā pusē rakstīts “ar kaņepju garšu”, bet garšo vnk pēc ledus tējas un viss. Aromāts tāds bik interesantāks.
Bet tā papīra “bundžiņa” gan ir kind of feina ideja, JA vien pie mājām nav atkritumu konteinera metālam. Zinu, ka, protams, nav tīrs papīrs, un iekšā ir plastmasas pārklājums, tā kā nav tomēr pavisam videi draudzīgi, bet katrā ziņā ar plastmasas pudeli salīdzināt nevar.

4 Likes

Man viena draudzene tagad Stockmann uz svētku laiku piestrādā un teica ka viņiem tur visp pilnīgs haoss šajā jautājumā. Ļoti bieži cena pie preces neatbilst cenai sistēmā (parasti sistēmā ir augstāka cena) un ir bijis jāiet pārbaudīt pie plaukta utt.
Iespējams kasiere jau arī zin par šo untumu un vnk izsita citu preci kas ir pareizā cenā bet tā jau ir spekulācija no manas puses.

1 Like

Biju uz gada noslēdzošo galda spēļu vakaru. 2024. gada stati:

7 Likes

Tu pat tracko status??? Why?