Ko Tu šodien darīji?

Nervi un zināšanas iet roku rokā.

1 Like

Ya, AWS mācību materiāli satura ziņā šķita arī labāk strukturēti, ja neskaita ka viņiem patīk visam savus nosaukumus izdomāt. Kas pie velna ir Beanstalk xD Tā Azure tests vieglāks

Apgrieztā saite? Kad sāc stresot, arī zināšanas izkūp :D

exactly.

Me right now

2 Likes

Nu es nezinu kas neskaidrs, bet sāku prātā cept analoģiju:

Sēkla (kods un citas huiņas) var izaugt par augu (aplikāciju) pareizajos augsnes apstākļos (AWS/Azure/cits) un ar pareizo ūdens daudzumu ($$ Amazonam/Microsoft). Tad cilvēki varēs ēst to augļus(shitpostot tavā reddita klonā). Un tagad iztēlojies ka te tika izmantoti latīņu vārdi :smile_cat:

2 Likes

Aaa, ok, skan patiesībā loģiski. Par programmu " augsni" pat nezināju ka tāda eksistē( keep in mind manas programmēšanas zibāšanas aprobežojas ar 2 gadiem paskālā videnē, bikucīt skrptošanas rstudio universitātē un to ko es vienubrīd darīju ar minecrafts resource pakām xD)

Manā izpratnē

Kodētājs-> kods->???->gatavs produkts

Nepareizā secība. Nosacīti pareizi, ĻOTI rupjos vilcienos, būtu šādi:

1. projekta ideja, viability study (pārāk bieži tiek izlaists), aptuvens īstenošanas plāns (lai gan prakse pierāda, ka daudziem vnk nav plāna, just fucking wasting money with no clear goals, shifting goals, etc)
  2. meklē izpildītājus projektam - organizētājus & plānotājus (kā ko kuram darīt, ko prioritizēt)
  3. izpildītāji meklē pārējos darbiniekus - HR (fuck these guys in particular), menedžerus (fuck them too), programmētājus, mārketinga cilvēkus, dizainerus (nereti šo outsourcē, bet arī jāizvēlas), testētājus (optional), etc
  4. pārējie darbinieki taisa savas lietas (pēc plāna, ja tāds ir), liek visu kopā, testē, publicē, pielāgojas mainīgajai situācijai visos apstākļos (e.g. priekšnieks pārdomāja), un maybe, just maybe, the project/product actually lives long enough to repay the initial investment.

Apglabāju tēvu. Ja tev liekas, ka tev vēl ir laiks… nekas nav garantēts.

11 Likes

BEEEIIIDZOOT
im back honey jeb palaidu izpārdošanu savā veikalā pēc trim gariem vakariem (7-21) man vēl šodien bija jābūt uz cenošanu ar 7 ,vispār negribēju no gultas vilkties ārā :sob:

Tagad vismaz trīs brīvdienas bet nu tāpat ir lietas ko darīt piem. Kalendāru :D

Also @Arnissan tiešām izsaku visdziļāko līdzjūtību. Pavadīt ģimeni tajā pasaulē nav viegli

2 Likes

Uf…turies. Nevaru pat iedomāties kā jūties, bet turies

2 Likes

Izsaku līdzjūtību @Arnissan.

Eh. Izsaku līdzjūtību. Lai viņam vieglas smiltis. Tu tur galvenais turies, @Arnissan!

1 Like

izsaku līdzjūtību @Arnissan :heart:

1 Like

šodien bija interesanta saruna ar bite. pirms kāda laika saņēmu rēķinu par pagājušo mēnesi, kur iepriekšējo 11 eiro vietā, man pēkšņi jāmaksā 16 eiro, bez brīdinājuma, bez nekāda paziņojuma, ka ceļas cenas utt. anyway, sadusmojos, sazinājos ar tele 2, tur man piedāvāja to pašu bezlimitu bet pa 13 eiro, man tāds “yeah, davai”, tomēr lētāk nekā 16 eiro.
šodien zvana no bites, ka viņi negrib, lai eju prom, ļoti atvainojas par to, ka bez brīdinājuma pacēla rēķinā cenu, piedāvā tagad pa 9 eiro uz 24 mēnešiem to pašu bezlimitu. needless to say, piekritu ;D

7 Likes

Bija tā pat, kad termiņa līgums cauri aiziet standarta likme. Es tā pat, pilnīgi uz LMT sāku celties, bet šie piedāvāja par 8€, un nevarēju atteikties

arī bezlimita?

Yuhuhuuu!

8 EUR laba cena, man dažus mēnešus atpakaļ sanāca dabūt vairs tik mazliet virs 9 EUR.

Šodien cēlos plkst 6, lai sataisītos un būtu gatavībā iet uz satikšanos vietu. Šodien man tad labajam draugam ir vecpuiša ballīte. Šo rakstu, jo gribēju nedaudz piesēst un atvilkt elpu :smiley: Nāk miegs ar jau.

Līgavaini vispirms aizveda uz MMA sporta zāli, kur vajadzēja iziet pāris vingrinājumus un uztaisīt sparingu. Devāmies uz LaserDog vispirms - ja kādam vajag interesantu aktivitāti, tur ir tādas grīdas, kur ir jālēkā, lai krāsas klučus noteiktus nospiestu. Tīri forši.

Pa vidam bija mini aktivitātes, bet, bijām EscapeTown, kur bija aktieri. 1942.gads, Francija (izveidots ciematiņš). Jāizpilda uzdevumi, jaizvairoties no aktieriem. Mums iestājās pilnīga tumsa un pa tumsu skrējām mežā un ripojām pa kalniem lejā, kamēr pa mums šāva (ja gribi, vari paņemt līmeni, kur sargi šauj ar peintbola bumbiņām pa Tevi).

Tur bija jāsaglabā noteikta distance no sargiem, jo, viņi nāca tuvāk, un jo ir sasniegts noteikts daudzums metri, var atklāt uguni uz tevi, vai aizvest uz cietumu vai vest uz nošaušanu :sweat_smile: Mums lietus smidzināja un tumsa. Tā, lai apsargi mūs neredzētu, skrējām pa meža krūmiem, kur dažviet normālos dubļos ievazājamies.

Vienā momentā mums bija jālien pagrabā un jāizbeg 2 min laikā. Paslīdēja kāja un iepisos pa vāku lejā, saskadēju kāju baigi. Uzpampusi ar nedaudz ir, bet domāju, ka dzīvotājs būšu.

Atrodot veidu, kā izbēgt, skrienot prom, mums dzinās pakaļ sargs un šāva. Palaida sirēnu un dzinās pakaļ :sweat_smile: Tīri jauki.

Un tagad esam Vecpiebalgā, kur dodam pa bundžām, bet man jau nāk miegs.

6 Likes

Ne ko jau sev pasākums uz 130%

5 Likes