tur nav jāgatavojas iepriekš kādu laiku, lai šādi ielīstu ūdenī?
Jā, personīgi es sāku jau no vasaras gatavoties. Aukstas dušas brīvprātīgi piespiedu kārtā, kad vasarā uz kādu laiku atslēdz karsto ūdeni un tad vienkārši turpināt līst ūdenī arī pēc oficiālās peldsezonas beigām, lai ķermenis pamazām pierod. Gan jau, ka var arī spontāni to darīt un nošokēt ķermeni, bet liekas, ka prātīgāk ir tam pieiet tā sistemātiski.
brrrrrrr, baigi apsveicami, es pārāk bailīga un pārāk ņuņņīga, lai aiz laba prāta mēģinātu aukstas dušas un kur nu vēl ielīst ledainā ūdenī.
izskatās pēc padomju brūnās krāsas. :D Asociējas ar veca dzīvokļa grīdas krāsu
Izskatās interesanti. Ko labu jums tur pastāstīja?
A visu ko
Ka orģināli tie dirižabļu angāri bij tikai 2, un no tiem diviem uztaisīja visus 5 paviljonus
Ka vecajā piena paviljonā bija plānots izgatavot 8m garu Staļina statusu, pilna izmēra māla modelis jau tika taisīts
Ka tur agrāk pa taisno piestaja vilciens, galapunkts vēl tur ir.
Ka garākais pazemes tunelis ir ap 300m
Ne par pašu tirgu bet jaunums bija ka spīķeri nāk no vācu varda noliktavai un ka cepelīns ir konkrēts dirižabļa paveids un ka abi twrmini nav sinonīmi
Mana vecmamma, izbijusī tirgus vecene (pārdeva žāvētu gaļu) padomju gados, teica, ka Centrāltirgus tuneļos notika lielākie pagrīdes darījumi. Tā viņa ar jūrniekiem sarunāja banānu kastes, džinsus, dažādus augļus. Opis ar jūrniekiem sarunāja vācu erotiskās bildes
Eh, tagad vairs tik viegli un amizanti ar banānu kontrabandu likumu nepārkāpsi. :D
Velns…
Nogulēju darba laiku jo modinātājs tak nezin ka šī sestdiena skaitās darba diena. Domāju - ehh nekas traks, attālināti pieslēgšos. Nevaru. Restarts darba datoram bijis. Zvanu kolēģei , kura vienīgā plāno būt darbā - šī jau ir pa objektiem. Sapratu ka jāvelkas pašam uz darbu. Turn out, pa nakti ar stacionāro telefonu ir bijis čp, un par cik mans setups ir arhaisks, caur telefonu iet nets. Okay, not my first rodeo, uzraisu hard reset, un internetsvparādījās, vien telefona ekrāns kkadu minecraft enchanting valodu rādija. Beigās tomēr aizgāju. Un tad izrādās e-parakstītāja aplikācijai problēmas
Šorīt pamodos darbā.
Pēc garas dienas aizstaigāju līdz vietējam auto daļātājam pēc luktura, stundu bazarējām, pilnībā man ausi norunāja.
Paspēju arī savākt savu peli, ko pēdējā nedēļā knapi iemānīju uz garantiju pret jaunu.
unnnn tikko salaboju austiņas, izrādījās mazais magnēts vākā bija atlīmējies.
note to self: do not slam the lid no matter how satisfying it is.
Jā, vilciena galapunktu var labi redzēt gaļas paviljona malā:
Tāpēc tā struktūra tur tāda dīvaini pamatīga.
Mēģināju atrast vecas bildes, tagad neizdevās, bet zinu, ka ir labas bildes no seniem laikiem, kad tur vēl bija sliedes.
waaait, tas ir veco laiku galapunkts? jeb top jaunā rail baltica? im confused ;D
veco veco, rail baltica tur nipričom
ideja bija ka preču vagoni piestāj burtiski pie paša tigus, un ļoti efektīvi visa prece tiem sadalīta pa paviljoniem caur pazemes tuneļiem
Ideja kā māja, tajos laikos ideāli. Mūsdienās diemžēl jau vairs laikam neietu cauri, jo preču pārāk daudz, dažādu, un no visām Latvijas malām, ar vienu-diviem vilcieniem neiespējami visu savākt.
Noliku mazo Azure fundamentals eksāmeniņu šodien yippee
Domāju ka būs easy peasy, bet testa vide izcepa manu datoru, uzmeta bluescreenu un tad Mohamads ar kartupeļa mikrofonu mēģināja asistēt. Tā bija pārbaude nerviem, ne zināšanām
Apsveicu! Mani tīri Azure fundamentals video kurss jau iedzina komatozā stāvoklī, cerams mani neviens nedzīs ar mietu likt sertifikātus. xD AWS fundamentals gan man atmiņā ir palicis kā garāks kurss, Azure šķita īsāks.