es mocos ar savu maju sapratu ka negribu kiegelu sienu bet delisus un pielaboju skibas linijas xD
Man attāla paziņa organizē šad tad tamborēšanas pasākumus btw
https://www.instagram.com/p/DDJliA5CMpY/?igsh=MW95a2FhMTRsaTY1Ng==
nu ko, foruma pasākums? :D
@xHorrorGirlx tā ir zīme
Nedomāju ka vairāk par tevi un mani mēs salasīsim bet hey kāpēc ne xD
Tikai proti nākamgad man šim gadam pietiekami
Ja es iebraucu pareizi tad pa brīvu??
Laikam
Pa ceļam satiku burtiski šādu sunci. Sīkalis fiziski nevarēja pārtraukt ģenerēt troksni.
neilgi pēc tam kad nodzinu kvekšķi no braucamās daļas satiku saimnieci, un izrādas šis jau vienreiz zem auto ir patrāpījies.
es nemāku tamborēt, so ja iemāca, tad im all in
Okey will remember that :D
Mums jau bija krāsošanas saiets, jāielaužas arī tamborēšanas niša. :D
Aa ko ne? Uztamborē Gundam!
Šodien ar divām draudzenēm bijām Baltezerā. Kopā ar vēl vienu meiteni un vienu japānieti taisījām sušī. Viņa Latvijā dzīvo 3 gadus. Labi runāja angliski, bet varēja pamanīt, ka uztraucās, ja citi skatās, kad to rullē kopā Okonomiyaki arī mums uztaisīja - bija ļoti labi!
Izprašņāju visādus jautājumus un pārrunājām japāņu ēdienus.
Var tak uztamborēt mazus dūrainīšus un cepurītes esošajai figūriņai. :D
Tīri teorētiski arī var, protams - bet ticu, ka tas būtu ellišķīgi smags darbs
Princips gan jau tas pats, tik vajag gana smalku dziju.
Kā gaidāms pasēju visu dienu pa Rīgu, daļēji labi, daļēji nē.
Beidzot biju mūksalas gemosā, kur nometu lielu piķi garšvielās izņemot primārajam produktam kurš jau bija izpirkts. Beidzot dabūju nagus uz paciņas MSG.
Protams garām nepaslīdēja Plaza: mans jaunais lakricas avots, cerams šoreiz neiztukšošu papildinājumu 3 dienās.
Paciemojos pie abiem vecākiem individuāli, un pa vidam paspēju divreiz pa 40min saldēties pateicoties laipnajai RS.
Laba manta. Man gan par nelaimi beidzās krājums, jānopērk vai jāpasūta vēl.
Pa manam Rīgas Satiksme ir ok. Mēdz būt sliktāk. Manā pieredzē no galapunkta transports izbrauc pēc grafika. Ir gan maršuti kas ir īpaši sastrēguma riska zonā un kārtīgās sastrēguma stundās viss, kas nav uz sliedēm, mēdz palikt neprognozējams.
Tagad interesanti ir tas, ka tu vari atsekot kartē autobusu atrašanās vietu kartē. Pazīstamiem maršutiem kartē uzreiz var pateikt vai kaut kas ir nogājis greizi.
Nu un kā? Iesaki citiem? :D
Fenomenāls veids kā tikt galā ar putniem galvā(vai vismaz uz laiku tos nomierināt), noteikti iesaku