Ko Tu šodien darīji?

Tu algo cilvēku konkrētam amatam. Primārajam kritērijam vienmēr jābūt - cik labi cilvēks atbilst amatam. Tas, ka HR nepatīk viņa “vaibs”, nav ne tuvu tik svarīgi, it īpaši ņemot vērā, ka HR reti kontaktējas ar tiem darbiniekiem, kurus paši apstiprinājuši.
Ja cilvēks ir kompetents, tad to var pateikt pēc vienas normālas intervijas, bet diemžēl manā pieredzē intervijas bieži ir sūdīgas un tajās par manu reālo skillsetu neviens nekad neko neuzzin, visi tikai uz saviem smirdīgajiem vibe checks peld. Ar tādiem cilvēkiem es arī neesmu ieinteresēts strādāt, jo es piesakos strādāt konkrētu darbu, nevis ar viņiem vārīties. Give me the code and fuck off.

1 Like

Beigās piedāvāja bik vairāk nekā prasīju. Mans galvenais nosacījums bija pusslodze.

3 Likes

Tu varētu būt tas arhitips ko tautā sauc par vientuļo vilku. :D Kā angliski saka ir hard skills un soft skills, manā pieredzē tavu kompetenci pārbauda abās prasmēs. Ja tu ļoti koncentrējies uz tikai cietajām prasmēm, var sanāk visādas nesaprašanās.

Par skādi daudz kur grib arī spēju pavārīties vienā katlā ar citiem dārzeņiem. :D

Manā pieredzē HR ir visai ierobežota ietekme uz atlases procesu. Viņi mēdz būt vairāk kā tāds starpnieks starp tevi un topošo komandu. Labi, ja viņiem ir viena no trim balsīm, ja vispār ir balss.

1 Like

You only just now realised that? :sweat_smile:

:cold_sweat: :melting_face:

Manā pieredzē HR ir visproblemātiskākie. Ja ir intervijas ar konkrētiem komandas biedriem, ar kuriem strādāšu, tā ir pavisam cita saruna, pavisam cits saprašanās līmenis, un tur es konkrēti varu saprast, vai es tur iederos vai nē, un, loģiski, tas ir abpusēji. Bet ja ir vairāki interviju posmi un pirmais ir HR - gandrīz vienmēr dirsa.

Nu kad es biju uz interviju tur bija vesels konsīlijs, no kura HR bij tikai viens cilveks un viņam praktiski nebija teikšana

1 Like

HR ask dumb questions, hirers ask normal questions. That the interview.

2 Likes

Es tak tā pat vien to nepieņemtu. :D

Es vienreiz nezinot biju randiņā ar HR. Kaut kā runa aizgāja par darbu un es pateicu visu ko domāju par HR. Teiksim tā, nebeidzās labi. xD Viņa palika riktīgi pikta.

Galvenais es pat vairs neatceros ko tādu pateicu. :stuck_out_tongue_closed_eyes:

2 Likes

I think everyone on this forum knows enough about me to know it’s true.

Nogulēju visu dienu :sweat_smile:
Aizgāju gulēt ~04:00 (aizspēlējos nanograms).
Pamodos, skatos - vēl tumšs.
Bet tajā pašā laikā jūtos izgulējies (retums).
Paskatos pulkstenī - 16:45!!!
hidethepainharold
Nevaru iedomāties nekādu citu iemeslu, izņemot tās jaunās zāles. Redzēs, kā būs tālāk.

4 Likes

Ak šī nanogramma tagad neļauj nevienam iet laicīgi gulēt xD

5 Likes

Tagad klausos mūziku un atkal spēlēju :joy:

1 Like

Ievazāji te XD

3 Likes

Es vēl nespēlēju, jo to ku tu spēlēji, es jau biju izgājusi :D

1 Like

Tā bilde nebija manējā,es to no interneta aizņēmos
Man tur pārsvarā tagad tik 15x15 iet spēlē pēdējais case

Nu es tur visus case biju izgājusi :D

2 Likes

Es jau pildu pēdējo 20x15. Slowly getting a bit better at this.

noice

1 Like

Gandrīz visu dienu nospēlēju nanogramus un klausījos feinu mūziku. Pa starpām pabrowsoju politiskos memčikus, spicy stuff (no sugar, all salt).

es viņas par japāņu mīklām saucu, bet yeaaah i love that thaaang ;3

2 Likes

Laukos visas lietas apdarīju(un daļa plānu dēļ sūdīgajiem laikapstākļiem palika neīstenoti) un vālēju atpakaļ uz Rīgu. Atbraucu, izkrāmēju mantas un vālēju uz Imantu pēc putekļusūcēja. dabūju - nedaudz pavecāks modelis, bet strādā tīri feini, un vienkāršs kā taburete. Priecīgs notestēju, nodoties uzbrukumā visiem pakšiem, kur lāga ar slotu un šaupeli tikt nevarēja. Tagad, joprojām atkopjoties no pēdējās Dan da dan epizodes, prātoju ka rīt jāaizšauj uz baseinu. Ķipsala tuvāk, bet olimpiskā centrā ir pirtis… Jāpaprāto. Cenu ziņā ir viena eiro atšķirība

1 Like