Ko Tu šodien darīji?

Ō, jā, +1 uz šo. tikko noskatījos.

Ja nu - Ķīpsalā arī ir viena pirts.

1 Like

Vaitad?

Bet nu es tāpat sliecos uz olimpisko centru, jo ķīpsala baigi mazā logā baseins ir vaļā sakarā ar trenniņiem

2 Likes

Yup, tieši pirms dušām. Tā ir standarta pirtiņa tikai.

Spēlēju akropolē bingo

6 Likes

Šis ir tik nejaušs notikums

1 Like

Māca jaunajai paaudzei atkarību no gambling? :sweat_smile:

Normāli pastaigājos.Sanāca pilna diena, un visi mērķi tika sasniegti.

6 Likes

Looks like a shopping spree!

Es mājā. No staro pasākuma viss bija ok vai meh, bet šo ir vērts apmeklēt

1 Like

Daudz ko aptaustīju, daudz ko apēdu, nopirku tikai LV karoga uzšuvi somai

1 Like

nesen tik mājās pārnācu, dzeru karsto dzērienu, šogad Staro Rīga ir smuki izdevies pasākums :kawaii_potato:

7 Likes

jums ir kādas karsto dzērienu receptes?
es tagad hooked uz viņiem ;D

vienu nopirku rimčikā - viņu pašu sataisīto, tetra pakā. nu tāds so so, vakar Staro Rīga dzēru vienu mājražotāju taisīto pa 3 eiro, unreal garšīgs. :raised_hands:
tagad te eksperimentēju - upeņu ievārījums, ūdens, krustnagliņas, apelsīns un kanēlis. garšo labi, bet nav tāds kā vakardienas tas no mājražotāja. moš jums ir kādas idejas?

4 Likes

grūti teikt jo esmu vairāk karstvīna cienītājs, un tam gatavās garšvielas ieklibo, bet varbūt atkarīgs no paša vīna.

2 Likes

Mums šobrīd cieņā cidoniju sīrups ar piparmētru tēju

Melnā tēja ar kajēnas pipariem un apelsīnu sulu arī smeķīga, var arī ko stiprāku piešaut klāt ;)

2 Likes

My time to shine

Par bāzi ņemu vainu gatavo karsto dzērienu vai upeņu sulu( pēc idejas jebkura ogu sula der). Bet tirgū pirktu - smeķīgāka manta. Liekam sildīties pievienojot ūdeni pēc situācijas , apelsīna šķēles, rozīnes, kanēļstandziņas, krustnagliņas, rozā piparus, var arī kardamonu likt bet tas ir spēcīgs lops viegli pārdozēt. Ja ir sukādes ar var droši piešaut klāt. Sildam līdz virtuve smaržo pēc tāda svētku prieka ka gribas iet ar meža zvēriem, budēļiem un fejām dancī ap egli. Et voilá. Ja gribas var piešaut rumu klāt( bet nu šis nav jūsu gadījums)

6 Likes

Arī man, kad ziema pienākusi, sākās karstvīnu sezona (šodien man ir pirmā diena sezonā). Arī pa reizēm eksperimentēju ar vīna tipiem - bet nevaru atrast pareizo - baigi sausos man sanāk atrast (tādēļ pērku somu vai vācu mulled wines).

1 Like

it sounded like
step aside newbies …its time to let the pro do his job :D :D

5 Likes

ooh tas atgādina kā taisu piparmētru tēju ar citronu un medu ;3

recepte laba izņemot rozīnes ;D tās ir a no-no priekš manis ;D

2 Likes

Nav jau jāēd. Tik garšas buķetei palīdzēs

2 Likes