Ko Tu šodien darīji?

Elektrisko un varesi nenogurt.

Elektridkais zāģis teleskopiskā kātā skan kā recepte priekš rokas bai kājas pazaudēšanas

1 Like

Kāpēc?

Idomājies pats - elektriskais zāģis, 3 metrus garā mietā, pret slapju un slidenu mizu. 100 proči ka kaut las slīdēs, un okei, varbūt pats sevi nesatraumēšu, bet tāpat bīstami. Šeit bīstamība maza

Nu tak nestāvi tieši zem zara, kuru zāģē, joptvaju! :sweat_smile:

1 Like

Karoč problēmo: slēdzot iekša tv radija Veticalu liniju cik sapratu kautkas ar ribbon kabeli nav kartība.

Izjaucu tiku līdz tam ribbon kabeļiem, tiešam viens nav ritīgs (manam ir 4), kad nospiedu kabeli bija čoka, atlaižot vais nav čotka. Nočakarejos līdz vairs nav čotka(mēģināju ar skoču pielimēt). Tagad viņš stradā, bet pus ekrānu nerāda. Skatos cursed videos ka replaco šo kruto kabeli.

5 Likes

God plss have mercy…:

1 Like

That is ABSURDLY complex!

flex cables are a pain, no matter how simple. especially with resistors embeded 'n shit.

2 Likes

@Kristianux @Menestrels okey, paldies par ieteikumiem.
Nedaudz ar iedomājos par elektrošoka ierīci, bet lai ko tādu pielietotu tur jābūt tuvam kontaktam, ja neskaita tās izšaujamās. Bet nu tas liekas nedaudz par daudz priekš manis.

1 Like

Pamodos, aizgāju iepotēt kārtējo imūnterapijas poti.
Paēdu brokastpusdienas, aizbraucu uz Stradiņiem pie reto slimību ārstes. Beidzot saņēmu puslīdz konkrētu analīzi - miotonija. Tai ir čupa ar paveidiem: Myotonia: What It Is, Causes, Symptoms & Treatment
Un tā ir diezgan reta:

Attiecīgi ārste izrakstīja zāles - Lamotrix, pārsteidzoši lētas, 30 tabletes x 25mg = 2.49€, jālieto sākumā 1 tablete dienā, pēc 2 nedēļām, ja nebūs nātrene, tad 2 tabletes dienā, un tā līdz 4 tabletēm dienā, tad nomainīs uz tabletēm, kurās ir 50mg -, un pierakstīja mani uz 10. decembri atkal pie viņas, tur man būs neirologu konsīlija, tjipa bars ar neirologiem izmeklēs mani. Un vēl stāv priekšā ģenētiskās analīzes, lai noteiktu pavisam specifiski.

Vēl pateica, ka būtu vēlams vai nu no senčiem vai no ģimenes ārstes dabūt bērnības slimību vēsturi, jo man mutere augustā/septembrī pēc neirologa jautājuma atklāja, ka es bērnībā, izrādās, esmu vairākus gadus ticis vests pie neirologa un uz masāžām… Vispār neko tādu neatceros.

Atbraucu mājās, sazvanījāmies ar vecāko kolēģi, novārījāmies 2.5h, ~2h no tām nodirsu jaunāko kolēģi :sweat_smile: Ar viņu reāli ir ļoti grūti sastrādāties, neatceros nevienu citu kolēģi, kurš pat pietuvotos tam, cik kaitinošs ir šis čalis. Pateicu visu, kas nāca prātā, un ieteicu meklēt citu, jo šis čalis reāli nav programmētāja materiāls, lai gan viņam ir diezgan iespaidīgs CV, tai skaitā pat ir bijis CEO/CTO/co-founder vairākiem uzņēmumiem. Just goes to show how none of it matters when it comes to getting shit done.

Visbeidzot, vakarā aizgājām ar muteri nolikt svecītes, šoreiz pa ceļam pamanījām, ka pie Brīvības pieminekļa arī liek, un es izlēmu, ka mēs arī liksim tur, gan tāpēc, ka tematiski daudz atbilstošāk par Rīgas pils mūri, gan vienkārši pārmaiņas pēc. Pie mūra ir reāli garlaicīgi.

Oh yeah, liekot svecītes, kaut kā pamanījos daļēji noraut pirkstam gabalu gaļas, pat nesajutu dīvainā kārtā, pirksti bija bik atsaluši, lai gan rokas bija kabatās visu laiku, vnk nejauši pamanīju, ka pirksts “pielipa” plaukstai. Muterei bija plāksteris somiņā, no biggie.

2 Likes

Vai tu skatījies cik šie bija lieli? Mēs jau ar varētu uzbliezt gaisā mikro uzņēmumiņu, viens būs CEO, otrs CTO, kafijas veikals dinamiska darbavieta, etalons apmaksāts darba transportlīdzeklis. :D

Kādam Ziemassvētkos zem eglītes jānoliek dūrainīšus. :cold_face:

2 Likes

A tas norm tiklīdz esi bijis priekšnieks, tad vairs vietnieku darbus nespēj. Joki, varbut tik komunikacijas problēmas, kā jau mums visiem.

2 Likes

Pls no, man ir vesela čupa cimdu, no kuriem valkāju bezmaz vai tikai vienus.

Nu, šajā darbā viņš tika pieņemts kā ierindnieks, tā kā… Expectations vs reality?

Biju darba intervijā. Izteicos ka iepriekš no šiem atteicos jo piedāvāja mazu algu, tad teicu ka mana esošā prasība ir virs viņu algas griestiem, tad vadītāja priekšā izteicos ka viņa izvēlētā studiju programma ir sliktāka nekā manējā. Dabūju darbu. Jūtos kā šis lācītis:

8 Likes

Haaah? Cik viņi ir izmisuši??? Mums var cilvekus noraidīt pēc intervijas ja vaibi nepatīk priekšniecībai. Šitā izsakoties manuprāt vnk izsviestu pa logu no 9tā stāva loga

2 Likes

Vistizlākais iemesls noraidīt kandidātu, I swear.

No vienas puses jā, no otras, paskaties uz manu darbu. Tas ko tu proti, nav tik svarīgi kā tas kāds tu esi. Tev var but afigenais CV bet ja jūt ka neesi komandas spēlētājs un gribi darīt lietas pa savam, tad tu vnk nederi - jo nu pa lielam tev nevajag priekšzināšanas. Exceli proti atvērt? E-pastu proti izlasīt? Pazvanīt māki? Ja jā tad jau pamatprasmes tev ir

3 Likes

Nē nu, ja viņi piedāvāja maz un tu paprasīji normāli, ta jau viss kā vajag. :D Acīmredzami viņiem nesanāca atrast to ko vēlas pa mazo summu. Kopumā bija grūti kaut ko atrast vai viss līdzeni gāja?

Kaut kādā ziņā jā, tai pat laikā pats noteicošākais. Tu tak algo cilvēku, nevis CV lapu un pieredzes kluci. Intervija ir īsa un nekas cits neatliek kā rīkoties pēc nepilnīgas cilvēka nojausmas.

1 Like