Ko Tu šodien darīji?

plot twist @Menestrels tētis narko-barons :skull:

nodrošināja atkarīgos, lai atkarību centrā būtu klienti

2 Likes

Todien toč. :D Cik es atceros tajos laikos viņš vairāk braukāja pa skolām un varas iestādēm nekā strādāja ar atkarīgajiem. Stāstīja un rādīja prezentācijas, lai skolotāji, policisti utt. zin kā kas izskatās.

Atceros man bija vērāņemam kolekcija ar “nemet galvu miskastē” apaļām uzlīmēm :D

Pat vēl kaut ko izdevās uzmeklēt Digitālajā Bibliotēkā Digitālā bibliotēka

2 Likes

pašsaprotami ka galvu nevar mest miskatē…galvām vieta brūnajā konteinerā nevis pie sadzīves atkritumumiem

4 Likes

Plombes un pīrsingi diez vai iet bioloģiskajos atkritumos. :D

1 Like

nu tas ir pie krāsainā metāla, tas gan. Gluži kā burciņai - vāks vienā konteinerī, pati burka otrā

2 Likes

I fucking hate dogs. Maybe not all, but some 99% tho.
Jupis rāvis viņus. Nošaut viņus un tos lopus kuri viņus paņem, neapmāca/neizdresē un palaiž brīvus.
Ne miera laukos, ne ciemā, ne tuvējā pilsētā.

Jau pagāšgad tas bija ap 5:00 no rīta kādas 3 reizes, pilnīgā rudens tumsā.
Bet nu arī tagad ap 18:30 - 19:00.
Tad braucu ar riteni uz darbu no dzīvokļa, bet tagad no dzīvokļa uz laukiem.
Pirms tam bija tuvāk, garām tā lopa mājām, bet tagad manām. Kādi 200m atšķirība.

Ar riteni izbrauc, apbrauc ap stūri un pēkšņi no pilnīgas tumsas, liels melns retrīvera paskata suns pilnā rīklē sāk riet un skriet pakaļ.
Es jau pārmīzis jēgu mēģinu mīties cik āri vien varu.
Labi ka skrien pakaļ tik kādus 200-300 metrus. Bet tāpat velns parāvis to lopu.

Cik man viens otra mēģina ieteikt ir apstāties un mēģināt mierīgi runāt, lai nomierinās un liek mierā. … bet tak tajā situācijā pilnīgi nekāk prātā ko tādu darīt.
Ko vispār darīt tādā situācijā!?
Reāli ir reizes bijušas ka vienkārši ejot tas suns rejot bloķē ceļu un seko. Vienreiz no muguras gandrīz ieķērās kājā, sajutu kā viņa zobi nojiet gar manu bikšu staru.
Kur par to vispār ziņot? No tā ir jēga?
Kā ir ar tiem suņu atbaidītājiem, tiem ultraskaņās vair kādām skaņas ierīcēm? Kā ar pipargāzes baloniņiem?

5 Likes

Vardarbību

6 Likes

Internets man apgalvo, kā jāziņo valsts policijai par uzbrukumu. Tie tad ar to var tālāk ņemties un eskalēt līdz Pārtikas un veterinārajam dienestam.

Par to vai jēga, ir tik viens veids kā uzzināt. :D Ja neziņosi, toč nekas labāk nepaliks. It īpaši, ja tev būtu pierādījumi, to būtu grūti noignorēt.

3 Likes

šos nēsāju ceļojot, nav nācies līdz šim izmantot, bet ir visefektīvākais risinājums pret jebkuru dzīvnieku.

2 Likes

Piekrītu @Kristianux - pats arī ko tādu nēsāju līdzi pārgājienos, lai vienmēr pa rokai būtu.

1 Like

man viņš ir pret jebkuru cilvēku ;D

4 Likes

šodien biju dzimtsrakstu nodaļā - izlaidu ganībās un izprecināju savu brāli ;D
protams, neiztika bez fun part, kur viņš un viņa, nu jau tagad sieva, abi bija aizmirsuši savas pases.
yeah, ja izdomājat precēties - tomēr pasi vajag, jā ;D

6 Likes

sounds like a match made in heaven

2 Likes

Too excited for some papers.

1 Like

Paga ID karte neder???

ID karte neder visām situācijām, tai ir mazāks juridiskais spēks par pasi. Vai vismaz agrāk tā bija.

1 Like

Vai skriešāna pakaļ un riešana skaitās kā uzbrukums?
Man māc šaubas ka viņi to tā skaitīs.

Diemžēl nav. Ejot pa dienu var jau mēģināt uzfilmēt, bet 5:00 vai 17:00 ne-vasarā tajā tumsā jau diži nesanāks.
Ir jau doma varbūt nopirkt kādu go-pro vai kādu no tām kamerām, bet nekādas lētās viņas jau nav.

Kaut kāda parastā vai pret lāčiem? Jo biju kur manījis Amerikāņu tiktokos, komentāros, ka cilvēki vairāk iesaka uzreiz pirkt to stipro piparugāzi.

Tagad vispār vēl sliktāk tas ka tur citiem arī ir uzardies palielāks melns suns, cita šķirne. Laikam pat no manas daudzdzīvokļu mājas, tik no otra gala.
Dažbrīd šie staigā kopā. Ir iespēja, ka tajā brīdī ja tas lops man sāk skriet pakaļ un riet, tad tas otrs var vienkārši bara instinktā darīt to pašu. Jo toreiz rudenī divas reizes skrēja līdzi arī viens cits vidēji maza auguma plušķis.

1 Like

Aiz skopuma lietoju parasto, bet lāču variants ir spējīgs izsmidzināt daudz tālāk to gēlu. No otras puses to nav diži legāli izmantot nekaunīgiem cilvēkiem.

1 Like

Domāju jā. Diez vai tu kā suņa saimnieks drīksti savam mīlulim ļaut vajāt apkārt cilvēkus. Tev tak bija epizode kur reāli mēģināja iekost.

Tu vari tagad uzrakstīt iesniegumu bez īpašiem pierādījumiem. Un ja pēc tam tiks prasīti pierādījumi, nu tad domās. Tu jau nezini, kas un kā šobrīd tur ir, varbūt pat ir vēl sūdzības no citiem cilvēkiem.

2 Likes

Ieprovēju jaunu teleskopisko zaru zāģi…ir feins, tikai rokas baigi nogurst zāģējot tik uz augšu visu laiku+ seja pilna ar skaidām

5 Likes