Ko Tu šodien darīji?

Nu progresu man reportēs ar bildēm, tā nebūs problēma. Par to, ka maksāšu pa daļām, jau esam sarunājuši, to es jau aizvakar izrunāju.

Lai citiem ko man atgādināt:
Šovakar spontāni braucu

1 Like

man ir grūti izteikt vārdos kā justies par šo nogali, varbūt uzrakstot paliks skaidrāk:
Sestdiena bija ļoti produktīva, pusi dienas pavadīju garāžā, samainīju vairākus šarnīrus un bremžu disku, atlikušo pavadīju pagalmā un pārkārtojot dzīvokli līdz brīdim kad mani sasniedza aicinājums pavakarēt. Par cik jutos daudz padarījis un nebiju bijis publikā vairākus mēnešus piekritu.

Sekojoši ar 300-400ml izdzerta š0ņabja un labu kompāniju pienāca svētdiena kuras rīta daļu mani patstāvīgi trobelēja no darba.Pusdienlaikā atgriezos mājās ar 0 paģirām. Mājupceļā redzēju daudz sarkanas kļavas un tas iedvesmoja mani doties uz Siguldu palūkot zelta rudeni. Tur mani loloja laiks, uzņēmu daudz foto un saskaitīju visus 387 pakāpienus uz Krimuldas dārgo skatu torni (2 eur par skatu platformu, wtf)
No turienes aizvālēju pie ģimenes, notestēju ģimenes datoram cieto (jāved pie meistara ekstraktēt), salodēt brālim austiņas.

Ja esi izlasījis/-usi līdz šim: izklausās visai normāli? Tāpēc ka karma izskatās veica kārtīgu atvēzienu pļaukai, un mājupceļā mans zaļais dzelzs alnis sabadīja buku, kurš izlēca tieši manā trajektorijā ar kuru es jau apbraucu viņa draudziņu. Ironiski mans lielākais pārdzīvojums ir, ka videoreģistrators nezināma iemesla pēc neierakstīja tieši to vienu kritisko brīdi.
(Sazvanīju avārijas dienestu, noziņoju, atzīmēju vietu un devos tālāk.)

10 Likes

A pašam viss okei?

2 Likes

ir, ir, pat gods nav cietis, visu biju izdarījis pēc grāmatas. mirklī un arī pēc tā.

p.s.
dammn, man tieši arī ir forumā 8 gadu jubileja. cheers I guess.

5 Likes

Nu skatoties kas laukos darās visi šitie ragaiņi baigi vidzemē ir savairojušiea

1 Like

Šonedēļ, naktī, guļu mierīgi, zem sedziņas, domāju izstiept kājas un izrādās zem segas lapsene kā reiz to arī gaidīja lai man pēdā iedzeltu. Nepietiek ar to ka man ie sadzelta kāja, es vēl šodien kājā iegriezu ar asmeni noņemot nedaudz ādas :D un man atkal sāp kāja :D

11 Likes

Nu es grābjot ābolus nasty skabargu dabūju plaukstā. Pamatīgi izrakņājoz kamēr dabūju visu ārā. Dusmas notinu kātu ar izoleni

3 Likes

kaut kāds mēness aptumsums šodien izskatās

1 Like

Cerams nē, jo man šodien viss labi veicas. :joy:

1 Like

Pedas udenī japatur, pirms proceduras. Un vajag pareizo instrumentu. Es no PC case, sev dabuju pēdu adas kasamo. Kautkas lidzīgs šim tik modernāks.

2 Likes

saremontēt varēs?
varēja jau būt trakāk - galvenais, ka pats dzīvs un vesels, mašīnai arī priekšējais stikls nav aizskarts.
vienīgi to buku varēji bagāžniekā iekšā un pēc tam konservos :skull:

1 Like

what is dis surgical sorcery??

1 Like

manuprāt tas nav negāli. nesaprotu kāpēc tho

Also, man šorit apkuri pieslēdza hihi.

1 Like

Autiņš ir elementāri labojams. Vispār nav problēma.
Buku, arī tehniski mani nekas neatturētu savākt izņemot faktu ka tas bija:

1. pieaudzis īpatnis/-e man lēšot kaut kur 150kg robežās
  2. nesasitu viņu ar tik lielu ātrumu lai tas būtu nāvīgs. Nenovēroju izteiktu deformāciju kā lauztus locekļus vai atvērtas brūces.
  3. mani nākamajā rītā (jebšu šodien) gaidīja ilgstoša čakarēšanās darbā (tā arī bija)

Te arī ir tas dumjais lops. Kāmēr noziņoju dienestam jau pamanījās apvelties uz otra sāna

2 Likes

ohhh, tad paga, viņš dzīvs palika? :kawaii_potato:
prieka asariņ’ acīs :owocry:
es jau domāju, ka viss rip - izmērēts pa asfaltu utt.

1 Like

Noteikti pareizu atrumu izvelejies braukt, pasvarā jau visi gonko. Tad zvēri Rip.

1 Like

Sabojāšu tev prieka asariņu - tas zvērs tāpat nomirs, ja šādi vāļājās pēc sadursmes :sweat_smile:

2 Likes

oh noooooo

Interview Crying GIF

Es kaut kā aizdomājos un jūtu ka sāk sāpēt kāja, šodien noņēmu plāksteri un nav brīnums ka ilgi asiņoja, labu gabaliņu nogriezu :D

Tāpēc bērni kad jums ir asa lieta rokās, nolieciet to malā nevis dariet 2 lietas vienlaicīgi :D

2 Likes