Ko Tu šodien darīji?

Šodien atradu @Menestrels

10 Likes

ak tad no šejienes tā bilde bija, man likās Danielam vienkārši lemūri patika

1 Like

šis ir tik mīlīgi noformulēts jautājums :smiley: Jo Jūrmala jau laikam ir tikai 1, bet man vēljoprojām tie visi nosaukumi čakarē prātu, es pats nesaprotu, kas te skaitās rajoni/mini pilsētas vai staciju apgabali, tas laikamm baigi trigerotu jūrmalniekus xd

Laikam ir pareizi teikt, ka atrodos 20 mkn gājienā(‘‘normāla’’ cilvēka solī ejot) no Dubultu stacijas

2 Likes

Ko tur daudz, atradīsim uz vietas. Mums vajag dienu!

Tas ir gana centrāli.

1 Like

Nu jūs baaaaigi uzmācaties nabagam… Too much pressure.

1 Like

Tas nav tik krasi, tos droši var saukt rajoni vai daļas :D vismaz es tā daru :sweat_smile:

1 Like

Ēdu salātus un klausos ka divas 50+ gadīgas kolēģes kaislīgi un negaidīti positīvi apspriež taizemes ladyboys.

3 Likes

Pārorganizēju savu darbagalda atviktni
1000008826

6 Likes

Ko lai saka, kulturāls kolektīvs.

1 Like

Izrādās transvestītu sarunas bija tikai dienas sākums, jo tam sekoja, manā iztēlē neliela, eksursija pa Torņkalnu viena domes deputāta vadībā.
Pastaiga iekļāva - arkādijas parku, bezmaksas tūri pa Mysterio ilūziju muzeju, Torņkalna kapu apmeklējumu, par kuriem izrādās drīz iznāks grāmata, kuras co-autors būs tas pats deputāts. Also vecākie joprojām izmantoti Rīgas kapi ķip. Tad mūs pa visādu rūpnīcu drupām izvedāja, parādija vienu no īsākajām Rīgas ielām, bijām līdz mājai dēļ kuras ex- tipogrāfijas iela savu vārdu ieguva un visp daudz zīmīgu cilvēku mājās parādīja. Bildes tūliņ sametīšu

3 Likes

Pēdējās dienās kārtoju tantes “jaunā” dzīvokļa remonta jautājumus.
Vakar meistars aizgāja un izmērīja dzīvokli, šodien atsūtīja tāmi: 15k€ sausais + 3k€ PVN…
Sālīti. Atrunājām šo to atmest/pamainīt, cerams, ka līdz ~13k sanāks nosist.
Prasu māsīcai, vai viņa varēs kaut ko piemest, viņa: “grūti spriest, jāparēķina, bet ne daudz”. No pusmāsas vispār neko īsti nevar sagaidīt.

Cik tev tur sanāk kvadrātmetrā?

Nerēķināju, bet tas nebūtu loģiski rēķināt kaut kādu stulbu vidējo, jo katrā telpā jādara kaut kas cits. Virtuvē un vannasistabā, piemēram, nebūs tapetes uz sienām, vannasistabā būs flīzes, nevis lamināts, utt.

Anyway, pašreizējā piedāvājumā cena ir nomesta līdz 11.8k, kas ir jau daudz pieņemamāk. Nebiju gaidījis, ka tik krasi mainīsies.

Tad es tev varu paprasīt savādāk. Cik dzīvoklim kvadrātmetru? :joy:

Plika gala summa maz ko izsaka. Katrs no tiem cipariem var būt gan baigi dārgi, vai gadsimta darījums.

Diena iesākās jautri - vecai tantei busā palika slikti, izsauca ātros, viņa spurojās, ka vajag nonākt galā, un nekur tagad nekāps, šoferis, ietiepās, un pareizi darīja, ka nekur tālāk nebrauks kamēr nesagaidīs ātros. Nācās iet ar kājām uz darbu, laimīgā kārtā bijām jau uz merķela ielas kad apstājāmies

1 Like

Agenskalnā laikam ir īpaši daidz vecas tantes, jo tevi kaut kā bieži piemeklē ar tantēm saistītas situācijas. :D

2 Likes

a ko tu zin, mosk no Imantas

Manā pieredzē Imanta ir ar pārsteidzoši mazu daudzumu drāmas. Skrejriteņa braucējus gan daudz triec nost uz ielām. xD Lūk, Purvciemā vai Maskavas forštatē, vienmēr kaut kas notikās.

2 Likes

~46.
Bet tur vēl ir jāsaprot, ka tā ir mazpilsēta, un tur ir ārkārtīgi ierobežoti varianti.
Viens meistars atteica, otrs, izrādās, jau beidzis savu karjeru (ome piārīja), trešais - dārgs, bet kvalitatīvs.

Priekš 46 kvadrātmetriem abi divi cipari nav slikti. Divpadsmit tūkstoši remontam, tas vispār ir baigais budžeta variants.

Silts ieteikums, rēķini iekšā drošības spilvenu, ka remonts izmaksās pa kādiem 30% vairāk nekā prognozēs. Arī pa labam jāseko līdzi regulāri tam dzīvoklim, darbam un jāmaksā pa daļām. Kā to precīzi darīt stratēģijas ir visādas.

1 Like