Nesapratu? Kura detaļa, kāds tulkojums?
Ja domā tekstu uz plates tad tas ir sērijas numurs ko pēc noklusējuma kaut kur uz plates izvēlās likt plašu ražotājs. Ir jāpiemaksā ja ir vēlme nelietot šo numuru. Aizmugurē gan uzliku šo:
Nesapratu? Kura detaļa, kāds tulkojums?
Ja domā tekstu uz plates tad tas ir sērijas numurs ko pēc noklusējuma kaut kur uz plates izvēlās likt plašu ražotājs. Ir jāpiemaksā ja ir vēlme nelietot šo numuru. Aizmugurē gan uzliku šo:
oohhhh, nezināju, līdz šim esmu izticis ar perforētajām platēm vienreizējiem risinājumiem.
pamanot to biju pinībā pārliecināts ka plate ir jau no kādas esošas iekārtas.
JLCpcb maģiskums. Pasūti plati un jau nākamajā nedēļā DHL kurjers viņu tev atnes pie durvīm
Oho, ko mācies?
Nu zini, Rīga nav tālu. Wink, wink.
Ak jā, pagaidu risinājumi kuri kļūst par mūžīgajiem risinājumiem.
Runājot par pagaidu risinājumiem, atcerējos šo izstrādājumu. Jau bija stipri pirms es sāku strādāt, un sanāk ka jau ir 7+ gadus vecs un vēl arvien darba kārtībā. Vienīgais nav dimmeris
Šorīt sanāca puspasauli apzvanīt un neviļus aizdomājos- pirms sāku strādāt es pat nevarēju iedomāties šitā pa taisno visādiem random Sia un iestādēm zvanīties.
Nē nu, okei man ir biki teksts jāpagatavo galvā pirms zvana, bet nav vairs tā ka zvanam mentāli jāgatavojas ilgu laiku
Komercdarbība
Tas ir skatoties no kuras puses/skatupunkta skatās
Uz jūrmalu tak ar vilcienu easy var tikt nk rīgas
Tu tik padomā, tev ir iespēja sasaukt pirmo Jūrmalas saietu komūnas vēsturē. :D Visi dabūs piedevām izmēģināt jaunos vilcienus.
Es gan jau varu dabūt arī rokā mašīnu ar Jūrmalas caurlaidi.
Jup. Ilguma ziņā kā Rīgā kaut kur aizbraukt ar sabiedrisko.
ojē, davai taisam Jūrmalas foruma saietu!
yes yes yes!
Mana vienvietīgā VIP koju istabiņa ar balkonu varētu komfortabli ‘‘hostot’’ 3-4 cilvēkus max xd
Cik kvadrātmetri?
Bet kas jūrmalā vsp ir atskaitot oligarhu villas un pludmali un bulduru tehnikumu?
Tu vari visu iesākt ārpasaulē, neitrālā teritorijā. Pārbaudīt, ka mēs nekožam. :D
Parki, baznīcas un vēl sazin kas. Sēžamo vietu tur pēc idejas netrūkst, bet nav ne jausmas kas tur skaitās labs. Google apgalvo, ka Ezītis tur ir ciet.
pamodos stīvs tākā koka gabals, viss nedaudz sāp. Rodas jautājusm kādā jogas pozā es gulēju
nez, ļoti maz xd
It kā jau var, protams. Vienīgi tas laiks kļūst krietni vēsāks, āra aktivitātēm/pasivitātēm jau sezona beidzas. Vakar ar draugu bijām pasalt pie jūras saulrietā, baigā kaifa jau nebija
Bārus un kafejnīcas neviens nav atcēlis. Tu mums galvenais pasaki kad braukt. :D
Es neesmu kvalificēts, lai mētātos apkārt ar tādām rekomendācijām Nu nevar būt, ka te nav neviena jūrmalnieka
Esmu kādreizējs jūrmalnieks, radi Slokas pusē dzīvo)
a kurā jūrmalā tu dzīvo tagad? ja kaut kur netālu no Jomas ielas - ta jau tur visa Jomas iela ir vienas kafejnīcas ;D