Ko Tu šodien darīji?

Tagad jau tas viss ir šausmīgi populāri, nu vismaz Rīgā. Manuprāt tagad ja tu esi normijs kam interesē tik sports un mašīnas tu esi jokainais autsaiders

2 Likes

Es arī tā gribētu domāt, bet kaut kā liekas, ka ir cilvēku grupas, kas noteikti vēl to nerāda kādā veidā. Jo 7.klases skolēniem prasīju, kas ir topā - atbildēja ka TikTok visi vienbalsīgi :sweat_smile: Bet zem tām gan jau kāds ir paslēpies

1 Like

2 Likes

Makes sense. Savā ziņā gan baigi vispārīgi. TikTok ar tak ir pils ar mazām apakšfrakcijām.

ej tu nost, starp visu citu darāmo ir tāds cirks ar vienu apkaimnju biedrību. īsumā ir pilsētas pļava X, kur apkaimes biedrība Y grib skvēru taisīt. ķipa ir sazinājušies ar LDF, šie atļauj ņemt teritoriju ārā no pļavu saraksta, jo tā nav izdevusies. Palūdzām lai saņem arī rakstisku apliecinājumu, jo mazums. Ja tik tiešām piekrīt, lai jau, tā vieta tik tiešām nav baigi smukā. Bet izlēmu nedaudz parakties, izrādās vietu X, kā potenciālo pļavu ieteica TĀ PATI biedrība Y tālajā 2021 gadā, un tagad izliekas itkā mēs ņēmām uz savu roku un ierīkojām.

1 Like

šodien beidzot no slimnīcas mājās - sanāca veselības problēmas, bet nu tagad mierīgs režīms un būšu vesela uz visiem 100% :raised_hands:

8 Likes

Kūka un lemončello pusdienās…tikai pašvaldībā

jūs tur nodzirda ne? ;D

Nē, nē, šotiņu tikai. Sen jau nebija dzerts(darba laikā)

1 Like

Pirmo reizi piedzīvoju Bohēmijas rapsodiju tikai vienā kanālā. Staigājot ieslēdzu pārlūkā un šis šķiet ar vienu ausi klausoties nepārveidoja par mono.
Weird experience.

2 Likes

Braucu uz darbu…divi sabiedriskie nesadalīja ceļu. Bija gandrīz avārija. Šoferi izleca ārā, sāka dirsties. Brt laikam tam ar ko es braucu tik tiešām kkas notika, jo ieslēdza avārijas iguņus i vsjo. Iešu ar kajām tālāk

1 Like

Nu gan. Dakteris ir gaisagalva, būs apdrošināšana jāsastāda pašam.
Vismaz sirds ir uzskatāmi vesela, bet tika lauzta neilgu laiciņu vēlàk: Rainbow candy aizklapēts burtiski šo otrdien, nav man vairs avota sāļai lakricai klātienē.

4 Likes

Prieks dzirdēt.

Neko darīt, pašam jāsāk audzēt

1 Like

itkā Riga plaza veikals ir Rainbow Candy - Home

Mm, neiedomājos paskatīties vēl. Izskatās ka būs jāpastaigājas uz pārdaugavu. Gribēju pa teju 20 gadiem iekāpt uz 2. brokastīm OG Lido, bet laikam tas pagaidīs.

1 Like

Sataisīju izdegušās fluoriscējošās spuldzes vietā jaunu LED spuldzi ar maināmu spilgtumu.

6 Likes

Mēneša sākumā uzsāku mācīties koledžā Jūrmalā, atbraucu šodien uz 2, klātienes nedēļu. Te varbūt kāds ir no Jūrmalas?

2 Likes

no kurienes izravēji regulatoru, izskatās ka piederās jau kādā esošā gaismeklī, un no tā arī rodas jautājums, kāds paredzētais barošanas spriegums, 12V?, jo tie krokodili uz dakšas izskatās komiski priekš pilna laika risinājuma.

To plati uzrasēju un pasūtīju. Tas ir tādos izmēros jo iepriekšējā plate lampā arī bija tādos izmēros un tur ir tam paredzēta vieta.

19V. Plānoju lietot neizmantotu datora lādētāju kas te mētājas apkārt.

:smiley: . Tur ir pieslēgti tie 19V no barošanas avota. Būtu komiski ja kāds mēģinātu iespraust šo dakšu rozetē.

1 Like

es apsvēru tādu iespēju bet tad pamanīju detaļas kodu. Kāds tad tam ir tulkojums ja tavs dizains?