Iekāpju 21majā busā - viena full on Mina Ashido hero outfit kosplejā XD
Ar visa rozā ādas krāsu
Un blakus actual japāņu meiča iekāpa. Jūtos kā stand up stāstā. Tūlīt kāds viduslaiku bruņinieks vai vecs jūrnieks ar stikla aci iekāps
Iekāpju 21majā busā - viena full on Mina Ashido hero outfit kosplejā XD
Ar visa rozā ādas krāsu
Un blakus actual japāņu meiča iekāpa. Jūtos kā stand up stāstā. Tūlīt kāds viduslaiku bruņinieks vai vecs jūrnieks ar stikla aci iekāps
Minecraft treileris uz lielā ekrāna…I physically cringed
Bijām uz Beetlejuice Beetlejuice, izsmējos no sirds pirmā Tim Burton filma uz lielā ekrāna
Septiņos biju uz ērģeļu un vēl dažu instrumentu + solistes koncertu Franciska baznīcā, tad uz kebabnīcu pēc vakariņām, un pēc tam uz Bītldžūsu. Pretty good day, mostly peaceful for once.
Pirms pāris dienām biju ciemos, parunāties uz Latvijas Radio Latgales studiju, raidījumā ‘‘Kolnasāta’’, te var paklausīties tagad arī
Forši uzsākta darbadiena - lietvedības sistēmas nokārušās nu jau kādu stundu, mēs ar kolēģi graužas ābolus un runājam par asins nodošanu, un ka es ar savās hroniskajām iesnām nemaz nevaru ziedot sanāk
Sanāca beidzot noklausīties. Tā dzeja tiešām skan jaudīgi, pat ja līdz galam dažus vārdus nesapratu.Interesanti arī par pašu uzzināt ko vairāk
Paldies, ka noklausījies! Kādreiz ir doma to visu apkopot arī nelielā fiziskā grāmatiņā latviski- tā lai visu var saprast
jau gandrīz pusdienlaiks un sistēma joprojām broken af. Nu labi, vismaz var citus, nedaudz noignorētus darbus padarīt
Whaaaat? Man arī ir hroniskās, more details?
https://www.vadc.lv/donoriem/vai-vari-ziedot
"hroniskas un recidivējošas elpošanas orgānu slimības ( hroniskas plaušu slimības, bronhiālā astma) zem iemesliem kāpēc nevar būt donors
Ok, nu, astma man it kā nav, un plaušas it kā arī ok… bet es neesmu 100% pārliecināts.
Ej, ej noziedot. Dabūsi apmaksātu brīvdienu. :D
Šodien sportojot iepazinos ar kādu angli. Beidzot bija iespēja pateikt “it’s tuesday, innit?”
Ok, vispār diezgan daudz lietas nu jau notikušas pa pusmēnesi.
Nu jau nedēļu strādāju RSU - studentu konsultants. Katru dienu satieku jaunas sejas un runāt ar diezgan daudz var Plānoju plānu kā varētu slepenus iefīrēt Animeforums QR kodus un dabūt ārstus mūsu vidē.
Esmu uzsācis arī nodarbības ar pamatskolēniem (vidusskolēni ar būs), kur ar viņiem parunāšu, kopīgi padarīsim aktivitātes un ielikšu slēpto Animeforums reklāmu arī.
Un tad ar mani sazinājās augustā mana bijusī universitāte un uzjautāja, vai varu palīdzēt uzrunāt specifiskas organizācijas. Kā arī - vai varētu novadīt tādu kā tūri pa Rīgu un tuvākajās apkārtnēs. Uzrunāšu par īslaicīgo Animeforums satikšanos
Saprotu, ka diezgan daudz lietas ko darīt (+vēl daru). Ir forši - daudz ko darīt nudien.
Pa reizēm vēl ir seniori pansionātos kam izpalīdzu, bet saprotu, ka AnimeForums mītiņi šamējiem laikam neinteresētu, tādēļ nepiedāvāju.
Būs jāsāk turēt rezultātu dēlis, kurš piesaistīs vairāk apmeklējumus. Tu ar QR vai Hercogs ar Reddit
Ooo! @H_Hercogs - un kā ir Redditā? Ir atsaucīgi cilvēki par anime?
Nezinu cik regulāri viņš tur reklamē, bet palaikam viens otrs deguns no redita parādas.
Nu…baigi nē. Ja kāds meklē kādu komūnu, kādu forumu kur pačatot tad es iemetu par mums info
R/latvia tomēr ir cits pūlis. Lai gan ir viena no bēdīgi slavenajiem lietotājie ir kosplejera. Bēdīgi slavena ne dēļ hobija bet ļoti agresīvi negatīvajiem komentāriem. Like, viss viņai ir slikti. Neievēro gramatikas likumus pilnīgi, izmanto svešvārdu, un nedod dievs tas ir kāds arzemnieks kurš grib ar vietējiem pačilot, visi ir ļauni un nepareizi
Nu baigi tev plāni, ej tu nost. Te jau kkadi slepen dienestu piegājieni
Manuprāt tur tādi cilvēki arī sastopami diezgan bieži tajā miksā. Pats arī glūnu tur, bet ne latviešu subforumos, bet gan citās vietās. Casual Conversations ir feins. Izgāzt žulti jau ir viegli - bet jāatrod arī kas pozitīvs. Varbūt nemāk lietotāja
Haha, tik traki vēl nav. Drīzāk ir tā sanācis šajā dzīves posmā, ka ir iespēja ar vairāk cilvēkiem tikties, tādēļ cenšos kaut kā visu apvienot, cik nu sanāk. Un, beigu beigās, gribu nedaudz iedrošināt nūģus “iznākt no skapja” ar savām interesēm Jo zinu kā tas ir, kad vai nu Tu centies izskaidrot saviem pārējiem draugiem, kas ir tas, kas Tev patīk vai censties iederēties kaut kur, iederēšanās pēc. Tagad jau visu citu domām sāku uzlikt tādu kā mīksto.