Ko Tu šodien darīji?

Varēji netērēt spēkus un uzreiz bluezt vaļā jautājumu ne? Pēc tam viņa varēja vērt vaļā visu nepieciešam

Es vispār necerēju, ka pirmais random suports zinās JEBKO par to failu formātu. Un tā arī bija.

Bet tas, ka viņa par kaut kādiem pakalpojumiem izzīda no zila gaisa, un ka beigās jautājuma vidū nometa… vnk WTF.

šodien ar @Maass bijām uz rokoperu sFINKSa, really liked it - skatuve - minimālisms, bet super labi apspēlēts, dziedošie aktieri - malači, mūzika arī, was a nice watch :ok_hand:

IMG_2573

6 Likes

Ppc gandrīz tiku pie trijnieka

2 Likes

Diezgan iespaidīgi, kā?

Nogulēju 14.5h.
Nepilnas 10h pirms tam nogulēju 5h.
Un aptuveni tikpat iepriekš - 13h.

a man with a beard is sleeping in a bed with his eyes closed and the words `` i sleep '' written above him .

1 Like

My turn

1000004717

1 Like

Sweet dreams :rofl:

1 Like

Vakar pēc darba aizbraucu pakaļ savai paciņai

Smukas kurpes, kādas es gribēju

6 Likes

Heels with boss level soundtrack included.

1 Like

Bezmaz :D un es rimikā varēju aizsniegt augšējo plauktu :scream:
Tikai kājas ātri nogurst, vai arī vienu izmēru lielāku vajadzētu, tur vēl tas jāsaprot :sweat_smile:

2 Likes

Buying groceries in high heels… :sweat_smile:

Jā :D
Piemērīju un izdomāju, ka braukšu mājās viņās

Šodien biju uz VARAM rīkoto semināru Cēsīs pa EU projektu naudas izmantošanu bioloģiskās daudzveidības uzturēšanai. Paēdām feinas brokastis un tad bija pirma prezentācija- nekas īpašs, vien tukši skaitļi. Jautājumu daļā neizturēju un pajautāju par uzturēšanas izmaksām, un trāpiju naglai pa galvu - tā bija sāpe daudziem. Uzbliezt projektu pa EU naudām ir viens, viņu pēc tam uzturēt pa pašvaldības līdzekļiem - cits. Prezentētājai bija neliels šoks, un kko sāka taisnoties.
Un tad bija ekskursijas daļa - pirmā pietura, Cīrulīšu dabas takas. Vecākais no projektiem, un to var just, nejaušām nolauzu margu kas bija pilnīgi satrūdējusi. Not a good look Cēsis, not a good look. Tad laidām un Raiskuma dižkoku alejām kas tik tiešām bij iespaidīgas. Pašās beigās nonācās Valmieras zilajos kalnos. Nu dikti feina vieta, smuks skatu tornis, smuks mežs, pārdomāta infrastruktūra. Un tie skati no torņa…tik skaisti. Un tad bij jābrauc atpakaļ uz Cēsīm, kur bija pusdiengalds un diskusijas sadaļa

4 Likes
7 Likes

Was a nice 15 hour coma :grin:

1 Like

Not quite. I woke up quite a few times and took a long time to fall back asleep each time, but I just didn’t want to be awake.

pa nedēļas nogali padzīvojos laukos - svaigs gaiss, mežs, omītes gatavotie ēdieni ;3
mežā pat dažas sēnes salasīju :kawaii_potato:

11 Likes

ūuuu, vienkārši fantastiski foto.

2 Likes

Uzzvanīja tante.
Teica, ka esot sazvanījusies ar kaut kādu random čali it kā no Liepājas, kurš varot veikt remontu “jaunajā” dzīvoklī.
Es jautāju - WTF, jums taču omei ir pazīstams cilvēks, kurš var uztaisīt remontu, un ome esot jums iedevusi viņa numuru (mana mutere man tā teica), kāpēc jūs viņam nezvanat?
Tante - nav man nekāda numura, pirmo reizi dzirdu.
Es - ok, kā ar vecāko māsīcu, vai viņa arī neko neorganizē? Viņa tak pirmā izrādīja iniciatīvu par to visu (viņai puisis elektriķis, var sakārtot vadus dzīvoklī).
Tante - nē, viņa arī neko nedarot, viņai vispār septembrī brauciens plānojas uz kkādām tur siltajām zemēm.

Zvanu muterei, jautāju par omes meistara numuru.
Mutere - izrādās, tantei to numuru neviens nav devis, “viņai pašai tak vajadzētu prasīt”. A KĀ VIŅA VAR PRASĪT, JA VIŅA PAT NEZIN, KA TĀDS CILVĒKS EKSISTĒ???
Sadirsos, pateicu, lai tūlīt pat aizsūta tantei tā meistara numuru.

Zvanu tantei, saku, ka meistara numuru atsūtīs, bet kā paliek par malkas vešanu? Izrādās, ka to visu kārto ome no savas puses, un tantei arī šī numura nav. Vienkārši pizģec, visi nodirš tanti, ka viņa neuzvedās kā pieaudzis cilvēks, bet tajā pašā laikā paši nedod resursus, lai viņa varētu to darīt!

Zvanu muterei par malkas vešanu. Izrādās, ka vīrietim, kurš to malku vestu, pašam nav vai nav iedevis telefona numuru, viss notiek caur viņa sievu… Kura esot solījusi, ka piezvanīs tantei, kad būs brīvs brīdis, bet… gaidi ar maisu.
Pateicu, lai tās bābas numuru arī aizsūta tantei.

Tas ir vienkārši vājprāts, kur var būt tik neadekvāti cilvēki… VISPĀR nemāk komunicēt, neviens. Un vissmieklīgākais (caur asarām) , ka visi domā, ka viss ir normāli, un nemācās, neuzlabojas. Krimināli!!!

Update: un tagad atklājās, ka nevienam vispār NAV tā meistara numurs, un jāiet uz viņa fizisko adresi, lai apjautātos…

the naked gun facepalm GIF

5 Likes