Aizgāju gulēt ~01:00.
Pamodos kaut kāda velna pēc ap 05:30. Novārtījos kādu pusstundu, sapratu, ka miegs ir pazudis ar galiem, 06:00 svempos augšā.
Paskatījos youtube un paspēlēju bik AFK Journey, 13:00 uznāca miegs, nolikos slīpi.
Domāju, ka nogulēšu max kādas 4h, bet… pamostos, domāju, čutj pa tumšu kkā… paskatos pulkstenī - 20:08.
20:00 tak seanss uz Beetlejuice!
Kādu minūti pabesījos, tad turpināju valstīties pa gultu, līdz ~21:30 piecēlos. Tagad taisu pusdienvakariņas, diez vai kaut kur iešu, noskaņojuma galīgi nav.
Tagad esmu burtiski Rītiņš, Pāris maziņi tomāti un viens habanero ko izaudzēju pats, tikai tagad pāris nogatavojās. Ķiploka daiviņa, mazliet sāls, melnie pipari un cukurs arī klāt.
Jūtos kā futbola bumba. Visu dienu mani telefoniski spārda šurpu turpu, un neviens nevar oateikt konkrēti kas ir tā informācija kas jānodod vienai citai pašvaldības iestādei. Vēstule vai e-pasts? Paraugs ko “pameklē jābūt” nekur nav, tas ko atradu ir pretrunā pats ar sevi un vēl vairāk ar finansistu un grāmatvežu viedokli( kas paši ir savstarpēji pretrunā)
Šodien ar jauno kolēģi un pļāvējiem apbraukājām kreisā krasta veikumu, un viņi pusceļu abi norunāja par tēvu lietām, kādas multenes tagad liek sīkie skatīties utt XD
Uzzvanīju Paysera supportam, gribēju pajautāt par mokesis failu eksportu: Paysera - API documentation
Tur ir čupa lauku, aprakstīti so-so, un daudz neskaidrību, kaudze jautājumu.
Paceļ klausuli kaut kāda indiete… Kaifs, sākas.
viņa - how can I help you?
es - I’m implementing mokesis file export and I have a bunch of questions about your documentation for it. Can I get someone who knows a lot about it?
viņa - what is your question?
es - I have many questions, and I need someone who knows a lot about this file format.
viņa - what is your question?
es - ok, can you open the page for the mokesis file format so we’re on the same page?
viņa - do you want to provide your services?
es - ??? WHAT???
viņa - do you want to provide your services?
es - what? NO! I want to ask questions about the mokesis file format!
viņa - ok, what is your question?
es - can you open the page for the mokesis file format so we’re on the same page?
viņa - ok, un it kā atver lapu
es - are you on the page?
viņa - yes, what is your question?
es - ok, so the first question I have is about the date fields…
Atskan signāls, un “please rate your conversation from 1 to 5”.
Es vienkārši ahujel, es pat reāli pirmo jautājumu nepaspēju pabeigt, un tā maita nometa klausuli!
Normāls suports bļe…
Nospiedu 2, bet reāli vajadzēja 1, jo tas bija the most epic support fail I have ever experienced.