Ko Tu šodien darīji?

Aizgāju gulēt ~01:00.
Pamodos kaut kāda velna pēc ap 05:30. Novārtījos kādu pusstundu, sapratu, ka miegs ir pazudis ar galiem, 06:00 svempos augšā.
Paskatījos youtube un paspēlēju bik AFK Journey, 13:00 uznāca miegs, nolikos slīpi.
Domāju, ka nogulēšu max kādas 4h, bet… pamostos, domāju, čutj pa tumšu kkā… paskatos pulkstenī - 20:08.
DOOU
20:00 tak seanss uz Beetlejuice!

Why Me Crying GIF by Team Coco

Kādu minūti pabesījos, tad turpināju valstīties pa gultu, līdz ~21:30 piecēlos. Tagad taisu pusdienvakariņas, diez vai kaut kur iešu, noskaņojuma galīgi nav.

4 Likes

Nap is life

2 Likes

more like life is nap :smiley:

1 Like

Or more like: life is but a moment, nap is eternal

3 Likes

Šoreiz #yolo atmaksājās🤭

11 Likes

Tagad esmu burtiski Rītiņš, Pāris maziņi tomāti un viens habanero ko izaudzēju pats, tikai tagad pāris nogatavojās. Ķiploka daiviņa, mazliet sāls, melnie pipari un cukurs arī klāt.

6 Likes

Izklausās vairāk pēc adžikas, vai arī tēmēji uz pašmāju kečupu vai ko līdzīgu?

vairāk uz pašmāju kečupu, mazliet asāku nekā parasto, man gatavojas arī Naga un carolina reaper pipari tie gan būs kārtīgi asi

4 Likes

šitā man liekas tomātu zupu ar var taisīt~
tik kausētais siers jāpieliek

1 Like

Jūtos kā futbola bumba. Visu dienu mani telefoniski spārda šurpu turpu, un neviens nevar oateikt konkrēti kas ir tā informācija kas jānodod vienai citai pašvaldības iestādei. Vēstule vai e-pasts? Paraugs ko “pameklē jābūt” nekur nav, tas ko atradu ir pretrunā pats ar sevi un vēl vairāk ar finansistu un grāmatvežu viedokli( kas paši ir savstarpēji pretrunā)

2 Likes

#Darbiņšjāmīl

3 Likes

ar @akitsu ņammājam chimney cakes :cherry_blossom:
tiiiiik garšīgas!

8 Likes

es varu sgaršot kanēli jau caur ekrānu

1 Like

viņi vēl dāvaniņu iedeva :smiling_face_with_three_hearts:

3 Likes

Ja tu ūdeni pielej, tikai ganjau nevajadzētu tomātus sasmalcināt tad

manuprāt lielākā daļa tomātu zupu ir tieši krēmzupas, bez izteiktiem tomātu gabaliem

es Prāgā kko līdzīgi paprovēju, bij tīri feins, tik pēc tam lasīju ka tradicionāls tur diži nekas nav, lai arī kā vecpilsētā to tā reklamētu

Šodien vakarā ar omi novācām daudz apiņus. Izžāvēsim un viņa parādīs, kā brūvēt pašmājas aliņu :smiley: Jāsameklē, vai varu atrast kvasa iesalu

5 Likes

Šodien ar jauno kolēģi un pļāvējiem apbraukājām kreisā krasta veikumu, un viņi pusceļu abi norunāja par tēvu lietām, kādas multenes tagad liek sīkie skatīties utt XD

2 Likes

Uzzvanīju Paysera supportam, gribēju pajautāt par mokesis failu eksportu: Paysera - API documentation
Tur ir čupa lauku, aprakstīti so-so, un daudz neskaidrību, kaudze jautājumu.
Paceļ klausuli kaut kāda indiete… Kaifs, sākas.

viņa - how can I help you?
es - I’m implementing mokesis file export and I have a bunch of questions about your documentation for it. Can I get someone who knows a lot about it?
viņa - what is your question?
es - I have many questions, and I need someone who knows a lot about this file format.
viņa - what is your question?
es - ok, can you open the page for the mokesis file format so we’re on the same page?
viņa - do you want to provide your services?
es - ??? WHAT???
viņa - do you want to provide your services?
es - what? NO! I want to ask questions about the mokesis file format!
viņa - ok, what is your question?
es - can you open the page for the mokesis file format so we’re on the same page?
viņa - ok, un it kā atver lapu
es - are you on the page?
viņa - yes, what is your question?
es - ok, so the first question I have is about the date fields…

Atskan signāls, un “please rate your conversation from 1 to 5”.
Es vienkārši ahujel, es pat reāli pirmo jautājumu nepaspēju pabeigt, un tā maita nometa klausuli!
Normāls suports bļe…
Nospiedu 2, bet reāli vajadzēja 1, jo tas bija the most epic support fail I have ever experienced.

2 Likes