Ko Tu šodien darīji?

ārā rudens :maple_leaf: :fallen_leaf: :leaves:

1 Like

No rīta pie manām durvīm zvanīja kāds vīrietis. Izrādās ka mans kaimiņš pa labi ir pazudis kopš trešdienas un jau ir pieteikts policijā. Godīgi sakot man īsti nav skaidrs kas man dzīvo ne pa labi, ne pa kreisi. Tikai retu reizi var kādu redzam ejot pa podjezdu un tā pat tie ir vieni un tie paši cilvēki no dažiem konkrētiem dzīvokļiem.

Kaimiņi ir viena liela mistērija :smiley:

1 Like

woooow, moš degpunktā rādīs

Izvadot vasaru sagatavoju kariju un aukstu sodžu. Laikam jānoskatās kāda filma un jāsaka vasarai ardievu.

2 Likes

Šodien noskatījos “Straume”. Kapibara bija vislabākā

2 Likes

Es ar kariju sataisīju. Sanāca biki pa saldu - no wonder, kokosriekstu piens un sviesta ķirbis. But citādi, asums un garšas kompleksitāte ir laba,

Saņēmu grāmatas.

Dantes Dievišķajā Komēdijā esmu ļoti vīlies, uztaisīts baigi lēti, ilustrācijas vienkārši absolūti garām, lai gan aprakstā bija rakstīts, ka Dorē ilustrācijas, un vēl pamatīgi pabojāti stūri, jo grāmata bija iepakota tipiskajā Amazon biezā papīra konvertē…

Visas pārējās grāmatas gan ir gandrīz ideālā kārtībā, no significant complaints there.

5 Likes

sapratu, ka no dzejas nav nekādas jēgas, ja tā stāv pierakstīta burtncā neviena neredzēta, tāpēc pieteicos ‘‘Dzejas slamam’’ jeb dzejnieku sacensībām latgaliski Rogovkā, dzejas dienu ietvaros, nākamsestdien
Tādu azartu sen nebiju jutis🙈

5 Likes

Saņēmu refund no amazon, bet es ne to uzsāku, ne arī ko sūtīju viņiem, bet paldies par 16 eiro no zila gaisa:

image

4 Likes

Par to runājot, tu kaut ko esi atgriezis amazon.de? Prātoju cik liels čakars tas ir.

Jāpiesaka return caur lapu, tad viņi atsūta digitāli vairākas lapeles, kas jāizprintē un jāuzlīmē uz pakas. Tad aizej uz LV pastu un nosūti uz norādīto adresi. Ir biš čakars, it īpaši, ja printeris nav mājās, bet nav arī pasaules gals. Shipping maksu ja ne visu, tad vismaz daļu arī kompensēs.

2 Likes

They are making me feel bad about free money.

Tavs produkts ir labs, vecais, stāv manā atvilktnē.

3 Likes

šodien salamāju darba kolēģi, par to, ka jau galīgi izlaidusies.
vadītājs atvaļinājumā un ta visi dara ko grib un kā grib, līdz jau galīgi tādai nekaunībai, ka plkst, 10:00 zvanu, neceļ beigās paceļ, izrādās guļ, gan saka “kavējot darbu ģimenes apstākļu dēļ” kā tad ;D
nemaz nerunājot par to, ka zvanīju tāpēc ka paskatoties darāmo darbu sarakstu, redzu kolēģe nav savus darbiņus kopš 3.septembra izdarījusi.
vot tādu cilvēku dēļ vairs darba devēji negrib, ka strādājam attālināti. ;_;
lab, man ar uznāk slinkumiņš strādāt, bet nu neesmu nekaunīga, tomēr atbildības sajūta eksistē.

5 Likes

A tiny bit of bad spoils the good stuff for everyone else…

3 Likes

Es varbūt maldos, bet liekas tāda atruna īsti ne no kā neglābj. Tas ir līdzvērtīgi kā pateikt “nogulēju modinātāju”. :D

2 Likes

Šitādā karstumā ārā cirst ārā pamežu…nija traki. Tagad tāds bezspēks

1 Like

Sasmalcināts ledus, piens un ananāsu sula ir pārsteidzoši laba kombinācija kā tik tiko atklāju

2 Likes

caureja nav? ;D

2 Likes

nē. I mean if you think about it, it’s tehnically boba tea without boba
Man dzelzs kuņģis ne to vien ir izcietis, piens ar ledu nav tas trakākais

1 Like

Jūtu, ka pienācis septembris no negaidīta leņķa. Es godīgi pildot savu nodarbinātības valsts aģentūras dienasgrāmatu, sūtīju darba pieteikumus. Tagad septembrī ar mani sāk sazināties uzņēmumi kuriem es rakstīju kādu mēnesi vai vairāk atpakaļ. Jūtu cilvēkiem beigušies vasaras atvaļinājumi un iekustējās asins korporatīvajās dzīslās. Es gan vairs pat neatceros kādām pozīcijām pieteicos. :D

3 Likes