Tu to domā kā spoileri? Vai arī jums tur ir tik augstu likmju spēle, ka mēs pēc bildes varēsim visus jūs izsekot? xD
Yep, spoileri un galda spēļu cienītāju etiķete - nebojāt pieredzi pārējiem internetā. BoardGameGeek arī pārsvarā bildes tikai ar pašu pirmo bosu, ko izmanto online pamācībās. Viss pārējais mistērija, kas nāk laukā no random aploksnēm un slēgtām kastēm, vadoties pēc aplikācijas teiktā. Paši ar nezinam, kas nākotnē leks laukā.
Nuu…nav jau tā ka random bildi no mūsu mazā foruma kāds diži ārpus redzēs. Un pat ja redzēs…Es nezinu, manuprāt spoileru ļaunums ir krietni pārspīlēts. Pat ja es pilnībā zinu ko sagaidīt, tas diži neietekmē manu baudījumu(in fact reizēm pat palīdz)
Stāsts strādā tikai tad, ja tu nezini, kas tur būs. Ir arī mehāniski iemesli, piemēram, 7 kāršu decka būvēšana katram tēlam pirms kaujas balstoties uz informāciju, kas ir pieejama. Varbūt no malas šķiet pārspīlēti, bet cilvēki onlainā nespoilo spēli. Oathsworn ir viena no populārākajām spēlēm pasaulē un ir iespēja ka kaut viens forumietis to, iespējams, spēlēs nākotnē.
Genuinly haven’t heard of it before
Okei, sure, bet runa ir pa pāris bildēm topikā kur jaunas diskusijas nāk klāt visu laiku. Pat ja tie būs milzīgi spoileri, kas padarīs visu spēli nebaudāmu, tos ātri vien noraks ikdienišķo ierakstu kultūrslānis, tā ka pat speciāli meklējot būs grūti atrast. Iespēja nejauši uzdurties būtu minimāla. But you do you
Same.
Jābūt regulāram galda spēļu fanātam:
It’s the principle. Un tas reāli neatšķiras no grāmatas vai filmas galvenā sižeta punktu spoilošanas. Stāsts ir puse no spēles.
Es neapstrīdu ka stāsts ir liela daļa spēles. Es vnk saku ka spoilošana tiek mālēta pārāk melna. Es piem bieži vien noskatos pāris pirmās epizsodes, un paskatos online reviews lai saprastu vai vērts turpināt, vai arī tas ir kārtējais mid gabals kas ātri noiet no kursa. Līdzīgi ar grāmatām. Izlasu pāris nodaļas, un pāris lapuses no beigām, lai var ar mierīgu sirdi un nojausmu kas notiks lasīt, un fokusēties uz dialoga niansēm, un vides aprakstiem
Izklausās romantiski
Tā skatos, tu daudz latviešu autoru darbus lasi, riktīgi forši
Arzemju autoru klāsts ir biku overwhelming, un visi darbu par ko daudz ko labu esmu dzirdējis ir daļa no masīvas sērijas, bet man, vismaz pašlaik gribās stand-alone gabalus
Actually very fitting for the movie!
Wow, mēs skatīsimies Forumcinemas :D
Sanāca aiziet parunāt ar radošo komandu?
Tur bija vairāk ka jautājumi un atbildes princips. Man bija jautājums bet to jau uzdrva kāds cits
Gribējās drusciņ fancy priekš šāda gabala
Man kinītī ļoti patika, noraudājos
That means WORTH IT 100%!
Jā, un ņemot vērā, ka Back 2 school cena biļetei 2.99, tad labi ietaupīts :)