Šis brīnums kalpoja kā donors, un par 10€ šrota čigāniem par pagrieziena lukturi saliku vismaz daudz maz skatāmu variantu. Vienīgais iejājos jo viena no atsaitēm aizkrita aiz pannas, un nācās līst apakšā to skrūvēt vaļā lai tikai sūdam klāt tiktu.
Labāk nezinot noziņoju 112, atkarībā no viņu dāsnuma tiks vilkiem vai kādam citam.
Godīgi man vienalga, un žēl arī nē. Ne vilki ne stirna naudu man nav parādā.
Viss pareizi, noziņojot par negadījumu 112 var pieteikt gadījumu OCTA un saņemt kaut kādu atlīdzību par bojājumiem. Vari pamēģināt, varbūt vari buktes iztaisnot/nokrāsot spārnu ar daļēju finansējumu
Šodien darbā ar studentiem bija jauna situācija - pie manis nāca studenti un sūdzējās par rupju studentu. Biju iesaistīts novērst konflikta eskalāciju starp divām grupām. Pasaucu apsargu, lai izpalīdz - šamējais vēl angliski nerunā. Tad nu man vajadzēja runāt ar abām grupām un tulkot apsargam un tad domāt veidus, kā visiem atvēsināties Katru dienu kas jauns.
IT situāciju novērsu, bet ticu, ka esmu ielikts viņiem kādā blacklistē - un “to top it all”, tur arī strādā meitene, ar kuru bijām uz pāris randiņiem bet sapratām, ka nebūs. Palīdzēja viņa man salabot e-parakstītāju.
Šodien pēc kino stacijā pienāca klāt čalis, prasīja ieskaitīt kontā 2€, jo viņam tur bija 9€ un viņš gribēja noņemt 20€ (iepriekš ieskaitot uz rokas esošos 10€). Sounded real fukken fishy, jautāju, priekš kam viņam tos 20€ vienā gabalā, teica, ka tjipa darbam. Nu hz, ieskaitīju, viņš arī parādīja uzreiz, ka ieskaitījās.
Atgāju nostāk, pamēģināju uzzvanīt bankai, tur robots pateica, lai zvanu pēc 08:00.
Atnācu mājās, aizrakstīju bankai uz e-pastu, apjautājos, vai tā varētu būt kaut kāda krāpniecība, just in case.
It was just a weird situation, bet teorētiski tam čalim nebūtu jābūt nekādiem veidiem, kā no manis kaut ko noslaukt.
Man kontā līdz mēneša beigā stāv 200€ ar ko būtu jāizvelk. Skatos šodien ap pusdienlaiku kaut kas noskaitīja 111€, gandrīz ar sirdi aizgāju. :D Izrādās tas meetup.com. Baigi dārgais prieks. Nu ko, pa taisno gāju rakstīt palīdzības dienestam, lai visu atceļ un dod atpakaļ naudu.