Ko Tu šodien darīji?

Uz lielajiem garšas svētkiem viņi saveda tik kādus 15 stendus nelielā stāvvietā. Un ciko noprotu tad tie bija tikai tie kas kvalificējās street food sacensībām. Varēja jau tad arī visus tos kas nekvalificējās vismaz salikt Doma laukumā. Citādi rindas un cilvēku daudzums bija milzīgs.

1 Like

Šodien pirmo reizi pamēģināju iegādāties loterijas biļetes joka pēc. Nevinnēju. Patika. Neiesaku.

3 Likes

Tur es arī dabūju to lieyus gāzienu pārcenotu kebabu ēdot

Money gacha

Un uz Uniconu, cilvēku bija ļooooti daudz

:D mēs pāris ļautiņus redzējām arī pa Vecrīgu pēc tam pa nakti kad staigājām

Prikolīgi :)

@H_Hercogs pat ir selfijs ar pikaču meiteni xD

2 Likes

Pamodos. Secināju ka šodien socializēties negribu, mana sociālā baterija ir praktiski tukša un man vajag darba nedēļai atkopties

Izstaigāju tirgu, veikalus, paskatījos kas krāmniekā un jānī rozē labs, un tagad ievēlos atpakaļ savā gultā

1 Like

Šodien kļuvu par klientu klasiskam Bullshit Life Throws At You™

Izbeidzās teflona lenta 5 minūtes pēc veikala aizvēršanās.

1 Like

Bijām uz jūru. Ziemeļu vējš bija vēss, laikam jau paspēju saaukstēties, bet ne par to stāsts. Pirms braucām prom uzrunāja vāciete, kas netiek iekšā stāvvietā.

Vajag Mobilly aplikāciju, kas standartā tiek instalēta latviešu valodā. Ok, nomainu valodu uz angļu, bet daudz kas nav lokalizēts - ne stāvvietu nosaukumi, ne arī dažādās opcijas parkošanai - vieglais auto vai busiņš, utt, kādas piecas opcijas kopā un visas tikai latviski. Bet nu to varu palīdzēt, tas vēl tā, bet tad nevar naudu pārskaitīt - vācu VISA karti redirecto uz kaut kādu Berclays aplikāciju, kas noteikti nav Vācijas banka. Un šamie nezin, kas tas tāds vispār ir.

Beigās brālis atcerējās par savu Revolut dienas karti, kas pēc 24h maina datus un vairs nestrādā, ar to pārskaitījām viņiem 20 eiro, lai var pārlaist nakti normālā kempinga vietā. Mobilly ir ērti vietējiem, bet absolūti nenāk pretī tūristiem un tā tagad daudz kur ir vienīgā opcija, cilvēki uz vietas vairs nav.

1 Like

Ne tik sen mēģināju uzstādīt vienu no lietuviešu parkošanās aplikācijām, man pat neļā izveidot kontu. :stuck_out_tongue_closed_eyes: Cik es atceros, vajadzēja saņemt SMS apstiprinājumu un man nenāca ziņas.

1 Like

Viņiem ar sākumā nenāca, bet bija viens cipars nepareizs.

Neintuitīvi pēc ellīgas darba dienas savācu motivāciju izgatavot nelielu budžeta plauktiņu virtuvei

8 Likes

Man ar vakars pagāja pa virtuves plauktiem, tīrot visu ar etiķi un iestāvējušos putru maisījumus metot ārā cīņā ar pārtikas kodēm. Zb man viņas jau, kamēr fonā Onkulis Rodžers lamāja Džeimiju Oliveru

2 Likes

Un kā tā lieta stiprinās pie sienas?

Ir divi lieli leņķi kas tur augšdaļu ārpus centra stutēm. Ar pilnu slozdi viņam ir viegla elastīga kustība, domāju apakšējos stūros piešaut rīt pa rustic leņķim.

2 Likes

šodien uzzināju ka viss ir slikti?

Aizgāju pie daktera ar pāris dienas atpakaļ sastieptu kaklu un tā radītām galvassāpēm.

Dakters nometa lore drop DLC tikai pajautājot kas sāp un nomērot spiedienu. Savilkās kopā kādi 5 dažādi faktori kas nešķita savstarpēji saistīti.
Pagaidām ir grūtības izdomāt kā lai jūtos par ziņām tāpēc ka ir grūti lēst nopietnību.

Long story-short: my hearth and joints may or may not be fucked.

Jūtos kā detektīvromāna pēdējā cēlienā, kur mazs pavediens (sastiepts kakls) neapgāžami loģiski sasaista teju 20 gadus attīstības ciešā notikumu un iemeslu ķēdē.

6 Likes

Izklausās ļoti nopietni…

Goddamn! Bet vai nav zināms, vai tur kaut ko var darīt lietas labā?