Sāņēmām info blāķi par dižkokiem no Dabas aizsardzības pārvaldes, ar lūgumu publicēt. Nav problēmu - bet nebija neviena normāla smuka foto ar dižkokiem nevienam. Nācās man aizskriet uz Esplanādi, un sataisīt vienam kokam fotosesiju. Tagad mana bilde lepni ir MVD mājaslapā ![]()
Bet šitā lapa ir viena no retajām, kas nav nobrukusi, wtf XD
Uhhh, ku dizainiski novecojusi lapa…
Prikola pēc noklausījos visu rakstu ar to voiceover botu, tas arī vecs, mūsdienās AI pavisam noteikti var izrunāt DAUDZ labāk; iesaki to savējiem, ja vari sazināties ar IT čaļiem.
Mums pa mājaslapu atbild viens čuvaks, un viņam ir dafiga citu pienākumu XD
Like, ja neskaita Digitālo aģentūru, kas strādā ar visu Rīgu, un mainly ar speciālām sistēmām, software problēmām, viņš ir vienīgais aitišņiks visā departamentā
Also lai kā arī man neriebtos, neies jau neviens tērēt naudu lai uzlabotu pieejamību veidā ko nevar publiski parādīt, kā to taktīlo pieminekli.
BEt nu lapa man šķiet samērā moderna. Like, šī Latvijas sēnes: vietnes temati (izvēlne) ir vecmodīga mājaslapa
Šodien man bija tas gods aizbraukt līdz Origo. Iepriekš kāda sadaļā es to jau teicu savu pieredzi ar šī T/C “degustētājiem”.
Bet atkal redzēju cilvēku kurš iekožas “pagaršot” tomātu un atlikt to atpakaļ. Nu vienkārši tik pretīgi. ![]()
Es speciāli akcentēju Origo, jo citur nekādus tādus brīnumus veiksmīgi vēl neesmu redzējusi.
http://latvijas.daba.lv/augi_senes/senes/
šitā ar ancient af
Par to seņu mājaslapu vienīgi tā nav nekādu projektu vai valsts finansēta. Kā paši autori saka - mājaslapa radās 20./21.gs un tā arī jūtas ![]()
Nē nu jā, vinkārši salīdzinājums ka MVD lapa nav arī nemaz tik ļoti vecmodīga
No rīta daugavgrīvu apsekoju.
Tas pleķis par ko bija beztabu sižets, par ko es pirms pāris nedēļām ellīgi sacepos, ir tik ļoti vētrā cietis, ka es nepazinu viņu vairs. Bet sapratu, ka kkada krūmu izzāģēšana būs tur jātaisa.
Also odi ir svaigi sadzimuši, un mani viens mākonis burtiski vajāja. Veselu stundu.
Garāžas durvis ne vienu vien krāsojumu pietedzējušas izskatās XD
Es nevaru saprast, kur ellē ratā šamējie uzradušies? Vienkārši pilnīgi visur kur būtu. Brāļa mazo meitu vakardien pa 15 minūtēm sakoda pāri 10+ odiem ![]()
Vēlā naktī, ar vieglu pelnu un franču uguns aromātu, pie manis iedriftoja @Kadiljaks. Izrādīju dzīvokli, parādīju radošos projektus un iežu kolekcijas, nošokēju ar to kā skaitītāju nolasu. Kopumā dzīvoklis tika atzīts par pieņemamu XD
Atnacu uz pēronu, ceļā uz savu pirmo unicon ![]()
![]()
Ja nu kāds grib pievienoties, es krastu mača teritorijā patusēšu kādu brītiņu
Tik ļoti saliju, ka pirms vakara posma izlēmu aizbraukt uz dzīvokli nožāvēties
Playtech.
A lūk kur visa tauta palikusi…ne velti pie mums veikalā baigi kluss :D
Oi, au muguras veel vairāk
Tāpēc jau nobrīnijos ka jums jastrādā jo visa rīga ir ielās