Šodien mainīju bračam baču
Jau piekto dienu ēdu vakariņās kabačus. Send help
Šodien gatavojos trīs dienu apmācībām, kas sākas no rītdienas. Man viena pazīstamā ierosināja, ka man vajadzētu pamēģināt būt M.O.T trenerim (cilvēki, kas cenšās motivēt jauniešus no 7.klases, ar stāstiem, piedzīvoto utt). Man tas izklausījās baigi interesanti un pieteicos. Tik reizi gadā var pieteikties kļūt par šādu treneri un esi ar vienu klasi veselus 3 gadus (apciemo viņus reizi mēnesī).
Velns viņ zin, kā ta viss izies, bet man ir pāris idejas, kā to darīšu. Esmu ko šādu darījis arī iepriekš un ir paticis - iedvesmot, kaut vienu vai vairākus jauniešus darīt kaut ko, par ko ir tikai sapņojuši.
Hehe, man prātā ienāca aina kā tiek sagatavoti jaunieši tehniskās skates iziešanai. (Angļi sauc par MOT)
Centīšos viņus sagatavot dzīves tehniskajai apskatei ![]()
Aaaa to nozīme M.O.T.
Man visu laiku likās ka tā ir kkada Militāri Obligātā Treniņnodarbība XD
Bijām ar Olgu uz Dominas Polaris, sapirkām grāmatas ar 50% atlaidi, pagājšreiz nopirku 4, šoreiz pilna soma ![]()
Samaksāju nodokļus, sirsniņa sāp.
Vakar nokurinājām- ugunskuru, palīdzēju iztīrīt skursteni, procesā secinājām ka āra kāpnes uz jumta it beigtas( pēdējā laikā tēvs izmanto lūku no bēniņiem). Nodabūjām tās lejā, procesā tasburtiski izšķīda pa detaļām. Sastiepu visu uz jau izdzisušo ugunskuru, un maita aizdegās no jauna. Un vakarā workout sesh
Šodien ar somu pilnu lauku labumiem aizbraucu pārak saspiestā busā uz rīgu, pakrāsoju savu harlekīna projektu, tagad ēdu balzāma ekselences saldējumu trauciņā
Kuru valodu berz?
Japāņu ![]()
Braucu no darbs mājās, busā divi sīkie, 5tā klase kkur, tā ņemās, bet tā ka reāli smieklīgi
Featuring:
Brālis sit māsai ja redz kko dzeltenu, māsa brālim ja redz kko zilu.
Dzīva diskusija par picas topingiem, māsa ir ananāsu komandā, nice
" ja sāp augšā tad vemsi, ja lejā tad nevemsi"
" ja tev nocirstu roku, cik metru tālumā tālu tev izšļāktos asinis"
" kas tu daltoniķis, tā mašīna bija melna"
Atbilde " krāsotājam bija dzeltens kombinzons kad mašīnu krāsoja
Un tiko māte apsauca un visu komēdiju izjauca. Buzz kill
Johaidī, kaut tādas sarunas varētu katru dienu dzirdēt! ![]()
Šodien neko nedarīšu, jo negaidīti esmu saslimis. Vakar bija iekaisis kakls, bet šonakt bija smagi, gandrīz vispār neesmu gulējis, jo kruķījos kā kebabs uz iesma, visās pozās bija neērti, jo kaulus lauza. Tagad galva sāp, tai skaitā starp vaigu kauliem tāda trula kaulu sāpe, deguns pilns, un kakls pats par sevi. Hz vai Rinodeks te vairs ir pareizās zāles… Zvanīšu ģumenes ārstei, paveicās, ka akūtā stunda pēc stundas.
Anyway, tas tad, cerams, sīkums, BET - man šodien bija ieplānota opera @ Forum Cinemas:

(subtitri angļu valodā)
uz kuru es, loģiski, nevarēšu šodien aiziet (vai, pareizāk sakot, aiziet tad es varētu, bet es tur šņaukāšos un potenciāli lipināšu citiem šito draņķi, hz kas tas ir).
Attiecīgi jautājums - vai kāds nevēlas aiziet uz šo pasākumu? Bez maksas, man tā biļetes cena nav principiāla, galvenais, lai neaiziet vējā.
es absolūti neesmu izgalējies, un sapulce darbā ilgst jau divas stundas…
Es ar tik labi uz stundu iemigu un bija jau jāceļas bet darbojos un dzīvoju un priekšnieka vizīte ar izvilku pa mierīgo
Mans organisms nav pieradis mazmiega režīmā strādāt. Parasti pirms pusnakts, jau esmu atplīsis